motorrendszám??
aktuális téma

Hali Nem tudom milyen méret az , de néhány kocsin látni hátul hogy kb. motorrendszám van rajta. ez melyik tipusú, hogy szerezhetek ilyet , mennyiért? köszönöm
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
köszönöm az infokat,mostmár csak meg kell keresnem a megefelő topikot,nem típusazonos lenne,1.4 helyett 2.0 menne bele ha minden összejön.[
Bizony! Néhány éve amikor átálltak a kis szerelők is az új rendszerre több millió ft os befektetést jelentett neki,hogy bent tudjanak maradni és zöldkártyát csinálhassanak! Sokan hitelekből csinálták ,,,az ígért állami támogatásból nem lett semmi! Most meg el akarják venni tőlük! Nem kell lázadniuk,,,csak várniuk,,,egy szerelő kollégámmal aki jelenleg is zöldkártyáztat órákat beszéltünk a közlekedés felügyelet újabb hülyeségéről,,és felvilágosított,h nem kell megijedni mert nem tudják ezt megcsinálni egyről a 2 re! Ez kb addig el fog húzódni mint a 2 ütemü trabatok végleges kivonása a forgalomból! Ez az átállás is hosszú évekbe kerül majd ha véletlenül ki tudnának dolgozni egy olyan új rendszert amivel kis szerelők 100 ai nem kellenek bezárni és nem egyik napról a másikra változtatnák meg a dolgot! Oké,hogy vannak helyek ahol működik ez,de ott sem úgy volt,hogy augusztusba kijelentette egy balfasz,hogy jan 1 től más lesz minden! Idő kell és ha meg is próbálják,sem biztos,h működni is fog! Volt már vizit díj is ami befuccsolt! Én bízok benne,hogy ez is befog ha arra kerül a sor!
Szia
Biztos rossz topikban vagy mert ebben a RENDSZÁM-ról van szó nem motorcseréről.
Ha azonos motort raksz amúgy a kocsiba akkor nincs semmi különleges macera vele, de ha másik motorkódú motor menne bele az már nem kis macera és pénz hivatalosá teni (átépítési engedély,hazai márka képviselett engedélye, köbcentiből adódó regadó különbözet megfizetése...stb)
Biztos rossz topikban vagy mert ebben a RENDSZÁM-ról van szó nem motorcseréről.
Ha azonos motort raksz amúgy a kocsiba akkor nincs semmi különleges macera vele, de ha másik motorkódú motor menne bele az már nem kis macera és pénz hivatalosá teni (átépítési engedély,hazai márka képviselett engedélye, köbcentiből adódó regadó különbözet megfizetése...stb)
Arról nem is beszélve ,hogy a zöldkártyázók felgyújtanák a parlamentet, ha életbe lépne.

Biztos forrásból tudom,hogy semmi nem lesz a 2010 es szigorításból! Kivitelezhetetlen és amúgy sincs olyan kidolgozott terv amivel használhatóvá tehetnék az új rendszert!

hali, nem tudom jó topikba vagyok-e,jővőre ha minden igaz motort cserélnék de parázok a papirok miatt(irjatok valami biztatót:),2010től lévő összevont müszaki menniyre tesz be a motorcserének,érdemes még belefogni a motorcserébe egyátalán?
én hallottam olyat, hogy a KPM-nél, nem mondok várost, elég könynen átengedik az autókat, jó tokolni kell, de nem vészes...jobb mint ha nem kapna műszakit...
nekem van egy kedvenc helyem, relatíve szigorúak, 2 éve fóliát kapartam náluk, úgy, hogy elvileg meg volt beszélve, ráadásul a vizsgabiztost nem is érdekelte, ráadásul leengedett ablak...
de nem kértek semmiről igazolást, se ültetés, se sötétítés (azonos van valami szám kitudja hogy került fel
) se a kipuffról ha látják egyben van az autó és törődnek vele, ha bajavan is segítenek, mert gondolják a gondos tulaj majd úgyis cseréli... nekem elvileg az egyik első lengéscsillapító 40% alatt volt, bár lehet hozzájátszik, hogy ültetve van, meg nem széria a lengéscsillapitó (gyári M-tech) így gondolom úgyis lesz eltérés a gyárihoz képest...
most képzeljétek mi lesz a 12 év feletti autókkal... vagy azért csinálják, és ezt tartom valószínűnek, hogy átengedik majd a szarokat, de tokolnak...fizetéskiegészítés, és tutti erre megy ki a játék...
ugye vizsgabiztos felelősséget vállal, legalább meg lesz fizetve, ha maradt volna 2 évben, akkor lehet azt mondja, kiszór egy csomó autót, oszt nem si lesz az utakon forgalom...
nekem van egy kedvenc helyem, relatíve szigorúak, 2 éve fóliát kapartam náluk, úgy, hogy elvileg meg volt beszélve, ráadásul a vizsgabiztost nem is érdekelte, ráadásul leengedett ablak...
de nem kértek semmiről igazolást, se ültetés, se sötétítés (azonos van valami szám kitudja hogy került fel

most képzeljétek mi lesz a 12 év feletti autókkal... vagy azért csinálják, és ezt tartom valószínűnek, hogy átengedik majd a szarokat, de tokolnak...fizetéskiegészítés, és tutti erre megy ki a játék...
ugye vizsgabiztos felelősséget vállal, legalább meg lesz fizetve, ha maradt volna 2 évben, akkor lehet azt mondja, kiszór egy csomó autót, oszt nem si lesz az utakon forgalom...
nekem elég hamar megadták és a pécsi nél ott pedig elég köcsög a faszi alánézett h gíári e lökhárító nem e valami gány megnézte h van e rendszámvilágítás lefotózta és ennyi
Mondtam h előre is kéne B-s de mondta h ö nem adhatja meg oda de ha elmegyek a kaposváriakhoz akkor megadják előre is!
De basztam elmenni jó elöl a nagy is ha ráérek majd kicserélem

Mondtam h előre is kéne B-s de mondta h ö nem adhatja meg oda de ha elmegyek a kaposváriakhoz akkor megadják előre is!
De basztam elmenni jó elöl a nagy is ha ráérek majd kicserélem
Faszfej az összes
nagyon úgyfest hogy drága drága a kolos dee megcsinállja és nincs buktató......
Pedig olyan mintha gyári lenne
Nem értem mi volt a baja

Nem értem mi volt a baja

csak fotót kell nekik mutatni... :D
asszota a paraszt ez nem szabályos ..
kérdezem mi??
aszongya , nem rávaló a kerék..
mondom és ??
meg le van ültetve..
mondom nem is annyira
aszongya áljak be a sorra ,,ahol ujramüszakizik..
kitéptem az adatlapot a kezéből és lefaroltam igy maradt meg a forgalmim és nagy szerencsém volt
a KPM egy rohadt veszélyes cumó

kérdezem mi??
aszongya , nem rávaló a kerék..
mondom és ??
meg le van ültetve..
mondom nem is annyira

aszongya áljak be a sorra ,,ahol ujramüszakizik..
kitéptem az adatlapot a kezéből és lefaroltam igy maradt meg a forgalmim és nagy szerencsém volt

a KPM egy rohadt veszélyes cumó

jah
csak ennyi mi?? a kpm majdnem felgyujtotta a gófómat vazze
ennyit mondtak te nézzdmá kálmán ezen friss müszaki van na álljon csak be oda a műszaki sorra minjáán felülvwizsgáljuk...
csikorgó kerekekkel huztam a gecibe a vasgereben utcai közlekedés felügyeleti állomásról(csak arról volt szó h lefotózzák aztán majdnem az egész autómat darabokraszedték) senkinek nem ajánlom a kpm et!!!!!!!!!

csikorgó kerekekkel huztam a gecibe a vasgereben utcai közlekedés felügyeleti állomásról(csak arról volt szó h lefotózzák aztán majdnem az egész autómat darabokraszedték) senkinek nem ajánlom a kpm et!!!!!!!!!

ha olvastad a hozzászólásom akkor éppen ezt boncolgattam hogy a mai napon hogy jártam........
kpm hez bementek lefotózzák kaptok 1 papírt és azzal elmentek az okmányirodába azt ennyi

nekem erre mondták hogy hogy be zavar a hütésbe és igy a C le tudom cserélni
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!