Opel Corsa C - Szívósor
aktuális téma

Hi Nekem egy 1.0-es corsa c-m van (2004-es) 40000 km.Ha bemelexik a motor kb 88 fokos lesz előjön egy hang a motorból de csak alapjáraton,olyan mint ha diesel lenne. Bemente vele a szervízbe ,perszem már nem garis,azt mondta az ember,hogy lehet szivósor csere kell,de lehet hogy a lánc zörög.Mondom ok a lánc még ugy is garis ez nem is lenne gáz.Megkérdem tölle mennyi a szívócsonk mondja 120e körul.Hm.Felhivtam 1-2 bontót 15-20 pénzt mondanak rá.De mégis mi romolhat el egy 2 éves szívócsonkban?Vagy csak palira akarnak venni?Hogy van benne valami lemez ami vagy csavarozva van vagy ragasztva és az zörög.Én ehez nem értek vkinek esetleg tapasztalata ebben Köcce
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1
2
a gyorsiras es az esszerüseg mas tema! 

na jó nem kell fikászolni, gyorsan írok, kész...

szép lenne müanyag fogaskerekkel!
nem hogy durvan de meg ovatos üzemben is minden indulas egy valto lenne! 

És mellik szervizben dolgozol ha nem gáz a kérdés ? Jöhet privi is
na jó ajkkor az műanyag, de nézd meg hogy miolyen a váltója...mert én már szétszedtem...
Igen én is kaptam visszahívást ahova el is mentem.A "diesel" hang meg is szünt de most megint előjött.De csak meleg motornál
te meg ne irj olyat ami nem igaz.
mikor láttál te műanyag fogaskereket egy váltóban? A műanyag perselyek kopnak ki de nem a váltóban hanem a váltó mechankiában..
mikor láttál te műanyag fogaskereket egy váltóban? A műanyag perselyek kopnak ki de nem a váltóban hanem a váltó mechankiában..

A Corsák váltója nagyon érzékeny!!!
Szar műanyag fogaskerekekből van!
Ne erőltessük ha nem muszály, mert akkor tönkremegy!!!
Szar műanyag fogaskerekekből van!
Ne erőltessük ha nem muszály, mert akkor tönkremegy!!!
a másik ilyen visszahívásos dolog volt náluk a váltó akadozása, nehezen vagy nem veszi a sebességet.ezt egy váltómechanika cserével lehet kiküszöbölni. kb 15 ezer + mdíj (fél óra)
Ja, sorri...az összes Corsa C 2004-től gyárihibás! Nemcsak az 1.0!!!
az 1.0-s C-Corsák 2004-től gyárihibásak!!!
Vezérműlánc cserére kellett volna a szervíznek hívnia!!!
Engem hívtak tavaly!!!
Reklamálj!!!
Vezérműlánc cserére kellett volna a szervíznek hívnia!!!
Engem hívtak tavaly!!!

Reklamálj!!!
szia!
2 éves az autóm,nekem is corsám van,de már 4X vittem kb. szervízbe.Szerencsére eddig garanciás volt,de már nekem sem az.A cd-s rádió is elromlott,felküldték Bp-re,3 hét múlva kaptam vissza,de azóta se a legjobb.Nálam indításnál néha berreg egyet,de azt se tudták hogy mitől van.

2 éves az autóm,nekem is corsám van,de már 4X vittem kb. szervízbe.Szerencsére eddig garanciás volt,de már nekem sem az.A cd-s rádió is elromlott,felküldték Bp-re,3 hét múlva kaptam vissza,de azóta se a legjobb.Nálam indításnál néha berreg egyet,de azt se tudták hogy mitől van.

ja. a lánc nyúlásából adódik.
na segítek mint opel dolgozó.
visszahívás volt az 1.0-1.2-1.4 láncos motoroknál és nem csak a corsát értem ide.ha te nem kaptál visszahívásit attól még csöröghet a tied is.alapjáraton hallatszik csak és ezt minden opeles tudja.a spanoló nem feszít rendesen mert nincs olajnyomás.
teeendő:lánccsere a javító szettel.
1.0 nál: 9006352
1.2-1.4 nél: 9006353
a cikkszám.ha garis akkor elszámolható ha nem akkor a lánc olyan 4000 ft körül van és a csere kb 1 óra, de célszerszám kell hozzá..
visszahívás volt az 1.0-1.2-1.4 láncos motoroknál és nem csak a corsát értem ide.ha te nem kaptál visszahívásit attól még csöröghet a tied is.alapjáraton hallatszik csak és ezt minden opeles tudja.a spanoló nem feszít rendesen mert nincs olajnyomás.
teeendő:lánccsere a javító szettel.
1.0 nál: 9006352
1.2-1.4 nél: 9006353
a cikkszám.ha garis akkor elszámolható ha nem akkor a lánc olyan 4000 ft körül van és a csere kb 1 óra, de célszerszám kell hozzá..
Hi
Nekem egy 1.0-es corsa c-m van (2004-es) 40000 km.Ha bemelexik a motor kb 88 fokos lesz előjön egy hang a motorból de csak alapjáraton,olyan mint ha diesel lenne.
Bemente vele a szervízbe ,perszem már nem garis,azt mondta az ember,hogy lehet szivósor csere kell,de lehet hogy a lánc zörög.Mondom ok a lánc még ugy is garis ez nem is lenne gáz.Megkérdem tölle mennyi a szívócsonk mondja 120e körul.Hm.Felhivtam 1-2 bontót 15-20 pénzt mondanak rá.De mégis mi romolhat el egy 2 éves szívócsonkban?Vagy csak palira akarnak venni?Hogy van benne valami lemez ami vagy csavarozva van vagy ragasztva és az zörög.Én ehez nem értek vkinek esetleg tapasztalata ebben
Köcce
Nekem egy 1.0-es corsa c-m van (2004-es) 40000 km.Ha bemelexik a motor kb 88 fokos lesz előjön egy hang a motorból de csak alapjáraton,olyan mint ha diesel lenne.
Bemente vele a szervízbe ,perszem már nem garis,azt mondta az ember,hogy lehet szivósor csere kell,de lehet hogy a lánc zörög.Mondom ok a lánc még ugy is garis ez nem is lenne gáz.Megkérdem tölle mennyi a szívócsonk mondja 120e körul.Hm.Felhivtam 1-2 bontót 15-20 pénzt mondanak rá.De mégis mi romolhat el egy 2 éves szívócsonkban?Vagy csak palira akarnak venni?Hogy van benne valami lemez ami vagy csavarozva van vagy ragasztva és az zörög.Én ehez nem értek vkinek esetleg tapasztalata ebben
Köcce
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1
2
Összesen 35 találat 2 oldalon