Projektoros lámpa építése
aktuális téma

Csak mert törölték, csak mert nem válaszolnak a kérdésre, és mert minket ez érdekel! Várjuk Kuldersz-t vissza, Tőle akarjuk a lámpát! :)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Privát esetén a [email protected] kéretik használni!

Hi!
A Mini H1-nél kisebb projim nincs! Ami kisebb méretű foncsorral rendelkezik annak nem megfelelő a fényereje és a vetítési kép szélessége sem!
Jelenleg a d2s foglalatú Q5 2.5" ill. 3" a legjobbak!
A Mini H1-nél kisebb projim nincs! Ami kisebb méretű foncsorral rendelkezik annak nem megfelelő a fényereje és a vetítési kép szélessége sem!
Jelenleg a d2s foglalatú Q5 2.5" ill. 3" a legjobbak!
üdv Ádám! Ha kérdésem van itt írhatok neked privátot vagy valahol máshol? Köszi

Szia kuldresz va kissebb projid meretben mint a mini H1 6.0?
Esetleg negyszog hatasu proji,azok mekkorak mint a mini 6.0?
Jelenleg velemenyed szerint melyik most a legkivalobb proji amit probaltal?
Esetleg negyszog hatasu proji,azok mekkorak mint a mini 6.0?
Jelenleg velemenyed szerint melyik most a legkivalobb proji amit probaltal?
Opel Vectra C projektoros lámpa....gyári HELLA halogén proji VS Koito Q5 d2s NHK 4300K csövek és NHK gyorsgyujtású trafók...
A fényszóró mosó arra lett kitalálva,hogy a búrán lévő szennyeződéseket lemossa,ezzel csökkentve a szórt fény mennyiségét!
Egy példa:
Minden egyes fényszóró projektor cseréjénél tapasztalom,hogy amig a búrát nem rakom vissza a lámpatestre addig a proji ABSZOLÚT NEM VAKÍT...se akkor ha a bokámat világítja...sem akkor ha az államnál van a vetitési kép teteje!! Ergo a szórt fény mennyisége szinte nulla! Ahogy a búra visszamegy már látszik a különbség...na ezért (is) NAGYON FONTOS a tiszta,teljesen átlátszó...tehát nem matt lámpabúra!
Egy példa:
Minden egyes fényszóró projektor cseréjénél tapasztalom,hogy amig a búrát nem rakom vissza a lámpatestre addig a proji ABSZOLÚT NEM VAKÍT...se akkor ha a bokámat világítja...sem akkor ha az államnál van a vetitési kép teteje!! Ergo a szórt fény mennyisége szinte nulla! Ahogy a búra visszamegy már látszik a különbség...na ezért (is) NAGYON FONTOS a tiszta,teljesen átlátszó...tehát nem matt lámpabúra!
Az ára indokolatlanul magas
Egyébként miért kell mosó, xenon fényszóróhoz? A magasságállítót még megértem, de a mosót sose tudtam miért kell.

Nem elég!!! De a xenon az xenon...nem hinném,hogy a rendőr kiszereli a lámpatestet,megkeresi az elektronikát,majd ellenőrzi a kimenő teljesítményt!!!
Lehetséges,hogy LASSAN eljutunk odáig,hogy rájöjjenek arra,hogy biztonságosabb éjszakai vezetés közben LÁTNI!!??

Lehetséges,hogy LASSAN eljutunk odáig,hogy rájöjjenek arra,hogy biztonságosabb éjszakai vezetés közben LÁTNI!!??

"Nincs szükség automatikus fényszóró magasságállító vagy fényszórómosó berendezés beépítésére, mert az új fényszórók D8 25 W xenon lámpákkal felszereltek, amelyek nem igénylik ezeket a rendszereket."
Kerdes hogy a 25w elegendo fenyerosseget ad e.
Kerdes hogy a 25w elegendo fenyerosseget ad e.
Sziasztok!
Megjelent az Osram első komplett retrofit fényszórója az Audi B7-hez!
Pár "apróság" megütötte a fülem:
1.Nincs szükség az autó költséges átalakítására (a pár fényszóró 295 eFt!!!)...
2.Nem szükséges az autómata szintező és a lámpamosó beépítése (pedig ez egy xenonos fényforrás)
...akkor most ,hogy is van ez kérem tisztelettel!?? Ha megszól a KPM vagy a rend őre mert xenonnal közlekedünk akkor elég annyit mondani,hogy "AZ OSRAM-NAK LEHET AKKOR NEKEM IS!!!"?
Megjelent az Osram első komplett retrofit fényszórója az Audi B7-hez!
Pár "apróság" megütötte a fülem:
1.Nincs szükség az autó költséges átalakítására (a pár fényszóró 295 eFt!!!)...
2.Nem szükséges az autómata szintező és a lámpamosó beépítése (pedig ez egy xenonos fényforrás)
...akkor most ,hogy is van ez kérem tisztelettel!?? Ha megszól a KPM vagy a rend őre mert xenonnal közlekedünk akkor elég annyit mondani,hogy "AZ OSRAM-NAK LEHET AKKOR NEKEM IS!!!"?

Ami "cool" -al kezdődik felejtsd el mert kékre színezett burája van és a színezés is lefogja a fényt. Ha megnézed NB nél a színezés nincs az izzószálnál csak a kevésbé fontos helyen.
Projektornál a legfontosabb hogy a fókuszpontban legyen a izzó különben jelentősen veszít a hasznos fényerőből.
Projektornál a legfontosabb hogy a fókuszpontban legyen a izzó különben jelentősen veszít a hasznos fényerőből.
Szia!
Ha faceliftes (2003 utáni), és még a gyári lámpatestek vannak az autóban, érdemes vetni rájuk egy pillantást, hajlamosak megvakulni. Utángyártottból a TYC projektora meglepően jó minőségű, én azt használom xenonnal. Csak a szélessége miatt tervezem lecserélni, egy mini h1 biztos sokkal nagyobb szögben világítana.
Ha faceliftes (2003 utáni), és még a gyári lámpatestek vannak az autóban, érdemes vetni rájuk egy pillantást, hajlamosak megvakulni. Utángyártottból a TYC projektora meglepően jó minőségű, én azt használom xenonnal. Csak a szélessége miatt tervezem lecserélni, egy mini h1 biztos sokkal nagyobb szögben világítana.
Szia!
Első sorban egy jó projektor kell a jó világításhoz...az izzó milyensége szinte másodlagos!
Milyen tipusú autóról van szó?
Első sorban egy jó projektor kell a jó világításhoz...az izzó milyensége szinte másodlagos!
Milyen tipusú autóról van szó?
Szerintem egyértelműen a Night Breaker, azzal tényleg jobban látni éjjel, viszont így az élettartalma csökken (de nem annyira, hogy hetente keljen cserélni, bírja azért) a Cool Blue Intense/Hyper izzókkal nem jobban, hanem kevésbé fogsz látni éjszaka (esőben főleg)
Érdeklődni szeretnék, hogy a prémium kategóriás izzók mennyire jók? Van-e értelme olyat venni ha valamivel jobban szeretnék látni éjszaka vagy az csak Xenon szettel lehetséges? Ezekre gondoltam, csak nem tudom melyik lenne a legjobb:
-Osram Cool Blue Intense
-Osram Night Breaker Unlimited
-Osram Cool Blue Hyper
Projektoros fényszóróba lenne.
A válaszokat előre is Köszönöm mindenkinek!
-Osram Cool Blue Intense
-Osram Night Breaker Unlimited
-Osram Cool Blue Hyper
Projektoros fényszóróba lenne.
A válaszokat előre is Köszönöm mindenkinek!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Koito Q5 d2s,NHK 55W ballast,NHK 4300K csövek...félelmetes! Éjszakai képek is jönnek hamarosan!