tükör adapter polo classichoz?!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
tükör adapter polo classichoz?!

Üdv!polo classicos sors társak hol tudok beszeerezni tüköradaptert v mien jó hozzá?nekem van egy polo classic 1.6 100le 97-s évjáratú vasam és szeretnék hozzá találni egy adaptert a kövekező visszapillantóhoz:racing typer bmw m3 design króm indexes helyzetjelzős manuális!nagyon fontos lenne köszönöm előrre is!nagoyn nem tudom mit csináljak:S

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
ventocoupe
2012. február 21. 21:54
óóó de úgyis mindig ilyet akartam lerúgni:) hát ízlésed nincs te szerencsétlen
DPluss
2012. február 21. 21:53
ja aztán regezz is SMS-el az oldalra hogy lássuk a csodamasinát :)
DPluss
2012. február 21. 21:52
szia, bármely vérprofi tuning áruházban kaphatsz viszont ha igazán jó hatást szeretnél elérni vegyél hozzá egy alu-szárnyat(van ledes is nagyon vagány) illetve én még az EVO motorháztető beömlőt javasolnám(pisálnak utána a lányok) ja és nefelejts el venni rá egy jó nagy tunning lökhárítót úgy lesz igazán fain a verda
Rol-and92
2012. február 21. 21:51
hát én elmentem a tuningboltba és mondták h nézzek körül h mien kell hozzá-.-szted? nem sokat értenek akkor hozzá! :D de én is úgy vok vele h hagyom fent az eredetit:) azért köszönöm!
cemy neked nagyon cool a polod! szépen megcsináltad:) grat hozzá!
Robert9
2012. február 21. 21:48
Azzz gyönyörűen fog kinézni rajta...

Lassan már az M3-akon sincs "M3 tükör"...
Pláne nem ilyen fos krómos meg indexes...
*remus*
2012. február 21. 21:46
Ezért fórumot indítani

Az utolsó tunyingbótba is kapni már iylen szart..
Gebriel
2012. február 21. 21:44
Hagyd fent a gyári tükröket.
M3 tükör BMW-n kívül pár éve gagyi tuning kategória főleg króm kivitelben.
simii
2012. február 21. 21:39
Rol-and92
2012. február 21. 21:36
Üdv!polo classicos sors társak hol tudok beszeerezni tüköradaptert v mien jó hozzá?nekem van egy polo classic 1.6 100le 97-s évjáratú vasam és szeretnék hozzá találni egy adaptert a kövekező visszapillantóhoz:racing typer bmw m3 design króm indexes helyzetjelzős manuális!nagyon fontos lenne köszönöm előrre is!nagoyn nem tudom mit csináljak:S
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 71 találat 4 oldalon