Új műszakivizsga szabályok ki mit tud?

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Új műszakivizsga szabályok ki mit tud?

Hallot valaki erről??

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
kayo
2007. április 05. 15:30
jó azért ha beletennék egy 2,6 v6 mondeo blokott éehet a hangja miatt felnyitatná az ember a motorháztetömet mert 1,3 van papiron.mitmondanék kicsit kikopott és azért lett nagyob a hengerürtartalom?
pappi
2007. április 05. 15:28
huuupsz
A szirénával is ez a helyzet, amit minden sarkon kapni már?
kayo
de az extra ha töbszinü leddel dolgozol ami vizttiszta mert a közeg nemtudja hogy töbszinü is lehet:)
bexxter
http://www.rally.hu/cikk.php?id=19922
ezt olvasgattam az előbb, de van konkrétabban erről irt cikk is biztos. Gondolkozom azon is, hogy mivel egyik klubtársam sürü vendég volt a KFnél motorátépítés miatt, megkérdezni hova érdemes menni, hogy ilyesmit megkérdezzen az ember. Még ugyis 1év tuti, mire elkészül az autó, addig legalább biztosra lehetne tudni a dolgokat. Alufelni meg ilyesmi ugye visszacserélhető műszakira, de bukócső, tárcsafék stbstb már nem. De ha nem engedélyezik, ugyis mindig lesznek kiskapuk.. Csak végre rájöhetnének nálunk is az "okosok", hogy sokan nem csak a kinézet miatt tuningolnak, hanem készít egy 2-3-4x erősebb motort, akkor ahhoz akar egy stabil biztonságos futóművet is. Persze a motort épitheti az ember, mert nem ellenőrzik mi van benne, de a futómű már látványos, azt egyből kiszurják, hogy nem gyári...
pappi
2007. április 05. 15:27
Szivargyújtóba dugható és van rajta kapcsoló. Vízfejű ledekből van mind, tehát csak bekapcsolva látszik,hogy mi is ez.
streetvand
2007. április 05. 15:25
meg a vágott rugó, stb....vágja a halál!
Vectra555
2007. április 05. 15:24
84. § (1) A rendőr a forgalmi engedélyt a helyszínen elveszi, illetve a rendszámtáblát érvényteleníti, ha
.......
h) a jármûre jogosulatlanul megkülönböztető vagy figyelmeztető jelzést helyeztek el,

Elhelyezésnek minősül, ha pl. az ablakban van.

Dilomalo
2007. április 05. 15:22
hát szerintem nem jár érte semmi komolyabb, vagy extra bünti max mondják vedd ki azonnal és ennyi
kayo
2007. április 05. 15:22
csuináld meg kapcsolosra hogy váltani tudj a szinek között csináld meg neki az elektronikát és épitsd meg rgb ledekböl.
kapcsolo átkapcs akkor sima féklámpa ha pedig másik kapcs akkor villogó.a
kayo
2007. április 05. 15:20
azért szopatnak minket mert akik most ott az agyasok azok mikor fiatalok voltak a tuning megállt a kályhacső kipufban meg a szörös körményban és most minket szopatnak mert ök nem tudtak ilyeneket.
visszamaradott idioták.nézd meg a németeknél pl.
pappi
2007. április 05. 15:20
A féklámpa is ilyen volt, amit láttam, csak laposabb, de fele piros, fele kék és villogott, mint egy rendőrcucc. De nem rendőrautó volt, hanem vmi szakadt rozsdás opel ascona vagy vmi olyasmi.
Ezért érdekelne,hogy mi járhat ilyenért, ha pl megyek az úton és egyswzercsak bekapcsolni támad kedvem? Vannak itt rendőrök is, azért írtam ide.

Csak szobában van eddig, diszkóeffektnek MAjd suliban bemutatom, ha eljön az idő, hogy be kell mutatni a készített cuccokat...
streetvand
2007. április 05. 15:18
de ha egyszer ez a nagy magyar valóság!
csak az a jó, ami gyári!

ha el nem felejtem, este bescannelek egy jó újságcikket, amit egy KFes szakértővel készült interjú után írtak Tömören: a széles gumitól az autó instabillá válik, a sportülés balesetveszélyes, stb. Anno elküldtük Bényi Viktornak a Tuning&Stereo főszerkesztőjének. azt hiszem a 2003/01es szám ( egy lila Golf 3 vmint egy Rockford erősítő is van a címlapon )első oldalán van a reakciója - vagy 1 oldal...Ha fel tudod lelni, érdemes elolvasni. Sajnos ma is ez van
Dilomalo
2007. április 05. 15:17
na ez nagyon rajos és mire akarod használni?
pappi
2007. április 05. 15:17
Én is bukócsövet akartam, csak rájöttem, hogy ez nem ilyewn egyszerű Nagyon brutál gépet kéne építeni ehhez, amivel le lehetne lépni, ha jön a jard
pappi
2007. április 05. 15:16
Csak azért izgat, mert én csináltam egyet, mert nagyon tetszik és mneglepődtem,hogy más kocsiban is láttam, amit említettem féklámpás esetet. PIC-ekről tanulunk és beprogramoztam egyet és megépítettem hozzá egy beltéri villogót, ilyesmi:
Dilomalo
2007. április 05. 15:12
hát nemtudom, nem használtam még megkülönböztető jelzést amúgy meg a boltban is elvileg kellene kérniük erről papírt hogy megvehesd.. bár most nem a tiszta üzletről beszélünk
pinter1
2007. április 05. 15:11
hun lehet erről olvasni?
bexxter
2007. április 05. 15:09
másképp, hogyan iratod be a forgalmiba a változásokat? kiváncsi lennék, hogy aki elmegy a KF-hez, hogy csókolom ez és ezt szeretném beszerelni, utána meg kérek engedélyt használni, lehet-e ??? - megkapja v sem. van egy érzésem, hogy nem..talán egy pár övre ülésre amiknek van műbizonylata, arra igen. De pl honnan szerzek műbizonylatot egy másik autóról átrakott tárcsafékről? sehonnan..és akkor már bukik is az auto. én pedig nem szeretném bukni a tárcsaféket, mert nem akarok balesetet.
streetvand
2007. április 05. 15:09
sajnos igen...rá kellett nekem is jönnöm...

különben már rég bukócsővel járnék...De lehet, majd azt mondom: Gázcső, csak így fért be!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Összesen 788 találat 40 oldalon