User autók kategorizálása

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
User autók kategorizálása
Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.

Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck

Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
zsityGTi_
2005. december 27. 10:35
Továbbra is mondom, hogy nincs probléma, csak érdekességként megjegyeztem... De látom a retek áradat már be is indult...No comment...
zsityGTi_
2005. december 27. 10:33
Attól mert nincs porig ültetve csak egy 4-est talán már nem terepjáró, de legalább van benne egy kis (na nem sok) kraft is...
plaszter
2005. december 27. 10:31
Akkor mi a probléma? a magad szavát hazudtolod meg....
leon01
2005. december 27. 10:31
90%-át írtam!!!
direkt az onaok mint mint pl. te is,akinek nincs kocsija de nem is azé rak fel valamit hogy a többit bosszantsa hanem mert szeretne jelenlenni saját oldallal itt
az ien kis köcsögök akik felraknak minden szart na azokat törölném
zsityGTi_
2005. december 27. 10:30
Félreértetek, mindketten!
Szó nincs róla, hogy hibáztatnék valaki, vagy akárkit ki is tiltanék. Az én előző autóm is totál szériaként került fel, aztán lépésről lépésre lehetett nyomonkövetni rajta a változásokat, mint, ahogy van ez mostanival is, csak ezen lassabban halad.
Csupán csak érdekességként említettem meg, hogy azért ez mégiscsak egy tuning oldal és elnyomják a széria autók a tuningautókat...
A közösséggel teljesen egyet értek, ezért is nem mondtam, hogy bárkit is ki kellene tiltani.
Ilyen szempontból viszont jó dolognak is tartom ezt a kategorizálást, mert akit tényleg a "tuning" autók érdekelnek, az könnyedén megtalálja azokat!
Devil5
2005. december 27. 10:29
Kis számítás 2160 User azt felszorzod 300Ft-tal mert annyiban van ugye a reg az tehát 648ezer Ft ami azért szép kis summa, és akkor még nem néztük a többit
leon01
2005. december 27. 10:28
mondjuk én a FUN 90%-át törölném a gecibe inkább, annak nem látom sok értelmét.....
ÜberKönig
2005. december 27. 10:27
Hy!

betonkemyén a gátlója és gokart feelingje van egy terepjáróban! ja és matricái!
leon01
2005. december 27. 10:27
tényleg túl sok a szalon, de ha nem lennének nem élne meg az oldal, sztem...
Devil5
2005. december 27. 10:26
VAgy azoknak akiknek pénzük komolyabb tuningra?
Davie
2005. december 27. 10:25
Ez nem erről szól! Miért kellene kitiltani azokat, akiknek nincs tuningolt autójuk? Sztek ez az oldal egy jó társaság, és a braátságokról szól, és kár hogy te ezt nem így gondolod!
Harlequin
2005. december 27. 10:20
Szerinted ez kinek hibája? Akik kategorizálnak vagy a tulajdonosoké akik regsiztrálnak? Esteleg egyéb?
zsityGTi_
2005. december 27. 09:27
Nem akartam ezért új topikot létrehozni, de megérte volna...
Valaki nézte már a cs-n az autók megoszlását (ha valahol volt már téma, akkor sorry)?

TOP: 54 db
X-trem: 311 db
Tuned: 1168 db
Saloon: 2160 db

Több szalon autó van egy tuning oldalon mint olyan ami tényleg tuningolt, mégha csak egy picit is. Hová fajul ez az oldal?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 5980 találat 299 oldalon