User autók kategorizálása
aktuális téma

Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.
Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Most mi van az enyémmel? Hogy jön ez ide??
Tudod mit, akkor leszel tunedben, majd ha annyi módosítás van, mint az enyémen tunedben. - csak hogy érezd az egyenrangúságot!
Tudod mit, akkor leszel tunedben, majd ha annyi módosítás van, mint az enyémen tunedben. - csak hogy érezd az egyenrangúságot!
konkrétan?
amugy meg nemértem, rátok ezek a szabályok nem vonatkoznak?
fökép? adatlap? további képek?
mert a te oldalad nemgyengén hiányos...

amugy meg nemértem, rátok ezek a szabályok nem vonatkoznak?
fökép? adatlap? további képek?
mert a te oldalad nemgyengén hiányos...

A válasz pedig a szabályzatban benne van.
Több kell...
küldtem privit neked is, meg más adminnak is.... még csak válaszra se méltattatok...
a pontok alapján, és amugy is lazán beférnék a tuned kat.ba...... átkértem magam.... kb 15 percig voltam boxutcában... majd vissza salonba
adatlap kitöltve, képek vannak, mi kell még?

a pontok alapján, és amugy is lazán beférnék a tuned kat.ba...... átkértem magam.... kb 15 percig voltam boxutcában... majd vissza salonba
adatlap kitöltve, képek vannak, mi kell még?
Szava hihetetlen ember vagy és kicsinyes!
Mindemellett értettlen.
Mindemellett értettlen.
Siasztok! Valahol láttam hogy lehet kérni a kategória válltást, hol van ez? köszi!!

nem látod a fától az erdőt

ember még mindig ezen vagy fenakadva kit érdekel itvagyunk dumálunk segitünk egy másnak ahol tudunk elvagyunk jólérezük magúnkat ha te nem érzed jól az a te bajod de felesleges szitani a feszültséget, nagylevegő hátradöl kis zőld tea és csá

Még annyit hogy nem a Saloon miatt vagyok felháborodva...engem ez az egész hozzáállás és a szabályok átgondolatlansága zavar,meg az elhatalmasodott igazságtalanság!
Ha valaki , számomra ismeretlen ember dönti el hogy az én autóm hova tartozik az kicsit furcsa dolog nem?Ráadásul a nevét sem adja a döntéshez.
Ha valaki , számomra ismeretlen ember dönti el hogy az én autóm hova tartozik az kicsit furcsa dolog nem?Ráadásul a nevét sem adja a döntéshez.
Ismerem a szabályzatot és erre találtátok ki a pontozási táblázatot.Nektek is ehhez kellene akkor tartanotok magatokat és nem hasracsapás alapon kategorizálni.Pontok alapján Tuned az autóm , akkor miröl beszélünk?
Ja értem , a mennyiség számot.
OK akkor elbaszom a kocsim egy neonszettel,flip flop fényezéssel , lábtérnejonnal,halálfejes szelepsapkával és igy már tuti kiérdemli a nagy TUNED kategóriát!
Bocsi de ez szánalmas.
Nem kérek többet ebből az oldalból,törlöm az adatlapom mint sokan mások!
CSAK IGY TOVÁBB FIÚK!!!
Ja értem , a mennyiség számot.
OK akkor elbaszom a kocsim egy neonszettel,flip flop fényezéssel , lábtérnejonnal,halálfejes szelepsapkával és igy már tuti kiérdemli a nagy TUNED kategóriát!
Bocsi de ez szánalmas.
Nem kérek többet ebből az oldalból,törlöm az adatlapom mint sokan mások!
CSAK IGY TOVÁBB FIÚK!!!

"A kategóriád elsősorban az autódon végzett módosítások mennyisége szerint történik, persze ez nem mindig a papírformát követi - tehát hiába éri el egy kategóriához szükséges ponthatárt, arról, hogy egy autó ténylegesn az adott kategóriába kerülhet-e vagy sem, az oldal üzemeltetői mondják ki a végső döntést, mellyel kapcsolatban minden jogot fenntartanak maguknak. Szintén vitás kérdést képez az is, hogy egy gyárilag is sportos kiegészítőkkel felszerelt autón mely alkatrészek érnek plusz pontot. Ez általában egyedi döntés tárgyát képezi az adott autó alapján, viszont ami alapszabály, hogy minden olyan alkatrész, ami az autóhoz gyári extraként rendelhető - gyári rendelhető spoiler szett, könnyűfém felni garnitúra, etc. beleszámít a pontszámba. Ami gyárilag is a széria autó része (pl: Leon Cupra gyári spoilerek, Astra GSI gyári ültetés stb.), nem jelent új pontot."
A szabályzat egyértelmű ...
http://www.carstyling.hu/user_autok_help.php#kategoriak
itt minden le van írva.
A szabályzat egyértelmű ...
http://www.carstyling.hu/user_autok_help.php#kategoriak
itt minden le van írva.
mennyi időt kapok, h kitöltsem?

ööö hát ezeket minden második user autóján megtalálod, azért írtam 

Az a saloon
hagyjuk
jól vagy ott, ahol vagy...én nem fikáztam a verdádat, de te ezzel indítasz...

Azt tudom, de attól csak az oldal törlődök, a profil nem. Teljes profil törléshez nemrég még neki kellett írni. Vagy tévedek?
"átlag tuning" aszongya! Kéne egy ilyen kategória is!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
adatlapon a motorrol irsz 3 sort...tényleg faszán kivan töltve
a képekröl már ne is beszéljünk , a motorrol meg a turbrol van egy rakás kép, semmi másrol nincs......Szoval bagoly mondja verébek!!!!