WinISD, és ami vele kapcsolatos

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
WinISD, és ami vele kapcsolatos

Üdv emberek. Akinek idegen ez a program annak elárulom, hogy ez egy elég jó mélyláda tervező program. Csak az a problémám vele, hogy én is nemrég ismertem meg és fogalmam sincs(pl. arrol, hogy honnan szerezem meg az adott hangszóró adatait). Mert igaz hogy sok hangszóró infóját tartalmazza, de az MNC Xilver Crash-ét nem. Szóval aki tudja, hogy honnan lehet leszedni pl. ennek a hangszórónak az összes adatát: az legyen oly nedves és írja ide. THX

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
vgergo
2004. szeptember 15. 22:02
Winisd szerintem is elég jó, amit elsőre kiszámol az nem mindig jó, de szerintem körübelüli modelezésre tökéletes .
Mutatja, hogy adott dobozban adott hszóró adott hangolás melett kb. milyen frekimenete lesz .
Jó a prgi, de nem szent amit mond .
SixtusAnge
2004. szeptember 12. 23:25
Amit eddig sikerült beszerezni, azok fennt vannak. Van másik is de azt nem adom ki. Az egyébként is terjedelmes, meg pézse volt.
Spirit
2004. szeptember 12. 22:04
WinISD Pro ingyenesen letölthető: http://www.linearteam.dk/
Szerintem ez elég jó
Tiv
2004. szeptember 12. 22:02
VIPER
2004. szeptember 12. 21:57
Honnan lehet megszerezni ilyen ládatervező progikat???
Sixtus!!
Neked vannak fennt az oldaladon ládatervezők ha jól emlékszem????
Melyiket ajánlod inkább??
Előre is köszi!
Spirit
2004. szeptember 12. 21:18
ja ja, igazad van. Küldök nekik levelet, remálem válaszólnak rá.
Tiv
2004. szeptember 12. 20:49
legegyszerűbb, ha megkérdezet a gyártót mekkora dobozba ajánlja...

Meg van az mnc-nek valami weblapja is nem? Ott biztosan tudnak segíteni.
Spirit
2004. szeptember 12. 19:21
Van valakinek használati útmutatója ehez a progihoz?. Nem vágom mit hogy kell!!
Spirit
2004. szeptember 12. 13:30
. Nemsokára veszek 2db xilver crash-t, és ezért kéne az infó. Bár lehet hogy dobozába van részletes leírás. Azért köszi
SixtusAnge
2004. szeptember 12. 13:22
A gyártónál érdeklődjél. Nincsen más orvosság. Ja de, elviszed valami nagytudásúhoz, és leméreted vele. Hogy hol, azt sajna nem tudom, mert csak olyanokkla foglalkozom aminek vannak adatai.
Spirit
2004. szeptember 12. 13:07
és egyébb infok is jól jönnének. Elöre is THX
Spirit
2004. szeptember 12. 13:05
Üdv emberek. Akinek idegen ez a program annak elárulom, hogy ez egy elég jó mélyláda tervező program. Csak az a problémám vele, hogy én is nemrég ismertem meg és fogalmam sincs(pl. arrol, hogy honnan szerezem meg az adott hangszóró adatait). Mert igaz hogy sok hangszóró infóját tartalmazza, de az MNC Xilver Crash-ét nem. Szóval aki tudja, hogy honnan lehet leszedni pl. ennek a hangszórónak az összes adatát: az legyen oly nedves és írja ide. THX
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!