Zene az oldalon !!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Zene az oldalon !!!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem jön be, hogy egyes emberek jobb esetben zenét rosszabb esetben valami más hangot tesznek fel az oldalukra. Ok, hogy az az Ő oldaluk, de ne akarják rákényszeríteni az embert, hogy ki mit hallgasson. Vagy legyen egy gomb, amivel ki lehet iktatni ezt (nem az erősítő power gombjára gondoltam). Nem szeretem azt, ha éppen szól itthon a kedvenc zeném, erre megszólal az oldal megnyitása közben egy álltalam nem nagyon kedvelt zene vagy valami más. Tudom, hogy most sok ember fogja retkezni az autóm, de ez engem hidegen hagy. Várom az észrevételeket, esetlek valami értelmes tippeket. By: Jakuzaaa

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
csaszi1982
2005. január 25. 17:50
Nekem olyan problémám lenne hogy a belinkelt zene nem indul el miután betöltődik az oldalam. A link jó..szal fogalmam sincs mi a baj
Legyetek szivesek utánanézni
Köszi
paparazzi
2004. november 27. 16:04
BESZARÁSCOOL
zsömbi
2004. november 27. 15:45
Szerintem az lenne a legjobb ha az oldal betöltődésének végeztével előugrana 1 kis ablak és ott lehetne választani,hogy mit szeretnénk.Betöltse, vagy ne a zenét az oldalhoz.
Quad
2004. november 27. 15:35
Csak ki kellene találni, hogy az a jobb, ha default-ból letöltődik és lejátszódik, vagy pedig csak gombnyomásra indul el. Teljesen mind1, mert úgy lesz megoldva, hogy miután teljesen lejön az user oldala, csak utána kezd el töltődni a zene (tehát lassítani nem fog)
Szvsz nagyobb a feeling, ha automatice megszólal és ki lehet kapcsolni. Szerintem
De persze engedünk a nyomásnak.
Quad
2004. november 27. 15:32
Ha nem úszunk el megint, akkor jövő 7 végére meglesz.
jakuzaaa
2004. november 27. 15:20
Esetleg még valakinek van véleménye?
jakuzaaa
2004. november 27. 01:06
Köszi Quad a gyors reagálást, de mit lehet tudni az új update-ről? Mikor lesz kész?
zsömbi
2004. november 27. 01:06
Szevasztok!
Hát én is rendesen meglapődtem mikor az általam halgatott zene hejett teljesen más kezdte el széttépni a hangfalakat.
Jó ötlet lesz a némítás.
faro
2004. november 27. 01:05
wow!
kiváncsi vagyok!
eddig jól hangzik!
hajrá!
üdv!
Quad
2004. november 27. 00:59
A következő update-ben sok más hasonló apróság mellett ez is benne lesz. Lehet majd hangot feltölteni, amit egy gombbal lehet majd lejátszani/vagy megszólal és azzal ki lehet kapcsolni. Ez a linkelősdi meg nem fog működni.
Ottohoner
2004. november 27. 00:57
Meg a modemmel netezük is biztos szeretik!!
jakuzaaa
2004. november 27. 00:52
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem jön be, hogy egyes emberek jobb esetben zenét rosszabb esetben valami más hangot tesznek fel az oldalukra. Ok, hogy az az Ő oldaluk, de ne akarják rákényszeríteni az embert, hogy ki mit hallgasson. Vagy legyen egy gomb, amivel ki lehet iktatni ezt (nem az erősítő power gombjára gondoltam). Nem szeretem azt, ha éppen szól itthon a kedvenc zeném, erre megszólal az oldal megnyitása közben egy álltalam nem nagyon kedvelt zene vagy valami más. Tudom, hogy most sok ember fogja retkezni az autóm, de ez engem hidegen hagy. Várom az észrevételeket, esetlek valami értelmes tippeket.
By: Jakuzaaa
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 34 találat 2 oldalon