3 vagy 4 pontos öv utcai verdába?
aktuális téma

Üdv mindenkinek!
Övet szeretnék vásárolni recaro speed ülésemhez, de nem tudom hogy 3 vagy 4 pontosat vegyek.
Azt mondják utcaiba elég a 3pontos és egyszerübb is rögzíteni. Illetve tudna vki képet linkeli hogy is néz ki egy ilyen öv beszerelve?
OMP-t néztem ki 3 pontosat, 17irányáron.
THX
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
vannak képeid a beszerelésről?

szeptemberben 20 ezer forintra büntettek meg a 4 pontos omp ért, ami vadi uj homológ öv volt... tőcsavarozva a kocsiba, és mivel nem volt lepapiriozva hogy az a hivatalos bizti övem, igy megbüntettek érte...
igen igy már tiszta!

Remélem így tiszta már a dolog.
De persze ha van még kérdés, és tudok segíteni, akkor szívesen teszem továbbra is.

De persze ha van még kérdés, és tudok segíteni, akkor szívesen teszem továbbra is.
Remélem tudtam segíteni. 

Átalakítási kérelmet kell benyújtani a területileg illetékes NKH-hoz. Ez nekem anno még valami 10.500.- volt, most talán 12.000.- Ft asszem, ennyit láttam kiírva a múltkor a hirdetményükben. Ha van több "kívánalmad" akkor érdemes egyszerre beleírni, mert egy kérelem alatt több dolog is beadható, így nem kell alkalmanként fizetned érte a már említett összeget.
Miután megjön a határozat feltüntetik benne a határidőt mely időpontig legkésőbb meg kel jelenni vele műszaki vizsgán. Csak azok kerülnek bejegyzésre a sikeres vizsgát követően, amik be vannak szerelve, és megfelelnek a követelményeknek, tehát nincs olyan, hogy majd két hét múlva jön a cucc Józsikának ő fogja beszerelni... És kb ennyi. Nekem erre egy év határidőm volt. Így ment ez 2007-ben, de hogy most mi a helyzet, azt sajnos nem tudom konkrétan, mert pillanatnyilag nem vagyok érdekelt az autóépítésben.
Egyenlőre.
Annyit hallottam fél füllel, hogy nem nagyon szeretnek most semmit engedélyezni, de ez nem hivatalos infó.
Miután megjön a határozat feltüntetik benne a határidőt mely időpontig legkésőbb meg kel jelenni vele műszaki vizsgán. Csak azok kerülnek bejegyzésre a sikeres vizsgát követően, amik be vannak szerelve, és megfelelnek a követelményeknek, tehát nincs olyan, hogy majd két hét múlva jön a cucc Józsikának ő fogja beszerelni... És kb ennyi. Nekem erre egy év határidőm volt. Így ment ez 2007-ben, de hogy most mi a helyzet, azt sajnos nem tudom konkrétan, mert pillanatnyilag nem vagyok érdekelt az autóépítésben.

Annyit hallottam fél füllel, hogy nem nagyon szeretnek most semmit engedélyezni, de ez nem hivatalos infó.
Helló! Egyszer volt fönnt itt cs-n egy zöld malac Passat annak is ilyen öve volt amiről beszéltek. annak úgy volt megoldva, hogy a B oszlopba be volt valahogy hegesztve egy cső és arra volt fölrakva az öv felső vége.
Ez az NKH-s dolog ,hogy működik?
Onnan kezdve hogy be van jegyeztetve, és az NKH-nál megfelel(t) nem igazán tud szólni érte.
ja tényleg
ezt el is felejtettem, elvileg ezek elvannak látva E betűs jelzéssel igaz?

ezt el is felejtettem, elvileg ezek elvannak látva E betűs jelzéssel igaz?
Nekem csak annyi kérdésem lenne még hogy a rendőr menyire szól érte vajon?

Na ilyen rendszerű az enyém is, csak nem OMP, hanem SPARCO. De szerintem ezek mind egy kaptafára mehetnek.
4-5ajtósban szerintem nem lenne frankó
de ha látnék egy képet akkor hogy milyen egybe az zsír lenne
http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatresz/ules-ov/omp_3_pontos_biztonsagi_ov
ezt az övet néztem, hátul is van gyorscsatlakozója

http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatresz/ules-ov/omp_3_pontos_biztonsagi_ov
ezt az övet néztem, hátul is van gyorscsatlakozója

legalább összepisilik a lányok a lábukat a dizsi előtt állva... 

Viccet félretéve, nekem még tetszik is, de hát ízlések és pofonok. Sőt azt pl nem tudom megtippelni sem, hogy hogyan mutatna egy 4-5 ajtós autóban. De az is igaz, hogy az évek során megtanultam "szarni" a műmáyerek véleményére - tehát ha nekem tetszik, akkor a többi nem érdekel.

Viccet félretéve, nekem még tetszik is, de hát ízlések és pofonok. Sőt azt pl nem tudom megtippelni sem, hogy hogyan mutatna egy 4-5 ajtós autóban. De az is igaz, hogy az évek során megtanultam "szarni" a műmáyerek véleményére - tehát ha nekem tetszik, akkor a többi nem érdekel.

Végülis kurvára igazad van
De még egy hülye kérdés, nem néz ki hülyén hogy hátul egy piros öv van végigfeszítve az utastéren?
Én piros övet szeretnék, de lehet az feltünő lenne

Én piros övet szeretnék, de lehet az feltünő lenne

Akkor meg szarni bele. 

Nincs attól jobb érzés, mikor kanyarban a helyeden tart az ülés, meg az öv.

Nincs attól jobb érzés, mikor kanyarban a helyeden tart az ülés, meg az öv.

Csak elvileg.
Mert ugye az első ülésekhez tartozó övek felső rögzítése a hátsó ülések öveinek felső rögzítési helyére kerültek, ezáltal a hátsóknak nincs helye.
Remélem jól írtam le, mert már kezdek belekavarodni.

Mert ugye az első ülésekhez tartozó övek felső rögzítése a hátsó ülések öveinek felső rögzítési helyére kerültek, ezáltal a hátsóknak nincs helye.

Remélem jól írtam le, mert már kezdek belekavarodni.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!