A jobbratarts vajon mííííííííí?!
aktuális téma

Mondjátok már meg mértvanaz hogy az autósok 90%-a hirből sem ismeri ezen igen alapvető szabályt.. csak mert rohadt idegesítő mikor a 2 sávos úton 40-el tötyörög a majom a belsősávban kilométereken át mertám az azért 2 sávos mert hogy jobban elférjen rajta biztos... a legjobb az mikor a külső sávban is 40el tötyörög valaki meg a belső sávaban is és halál pontosan uazzal a sebességgel mennek egyszerre hogy még véletlenülse tudj haladni mondjuk hogy hamár hülye akkor legalább kitudnád kerülni a külső sávban... persze ez olyankor van mikor se előttük se mögöttük egy darab autó se...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ha folyamatosan ott halad akkkor lekell tolni
de amúgy igaza van..

...ahogy mondod!... 

Arról nem is beszélve milyen bosszantó, ha mész a pályán kényelmesen mondjuk 200-zal, és aki előtted magy ragaszkodik a 130-hoz. És mivel ez a megengedett maximum, esze ágában sincs lehúzodni előled

Bocsi, az Günter akart lenni, csak kicsit ideg vagyok. Nem szeretem amikor amikor valaki csak azért ír valamit, hogy kötözködjön.
Amúgy meg a Renault cégnek miért nem mondod, hogy adja el az autóit Franciaországban, és ne itt nyomuljon vele? Hiszen van nekünk autónk, nem?!?
Meg a nagy véreres lóf@szt.
Ha valaki gyorsabb nálad, azt engedd el. Kész. Vagy! Vegyél jobb verdát, hogy ne tudjanak lenyomni... Ha meg nem bírod elviselni, hogy egy német beesik mögéd egy Bömbivel, és menni akar, akkor ne üljél kocsiba, mert valószínüleg nem Neked való ez a "stresszes" életforma.
Nah, fákk, megyek, elszívok egy cigit...
...vagy kettőt...
Amúgy meg a Renault cégnek miért nem mondod, hogy adja el az autóit Franciaországban, és ne itt nyomuljon vele? Hiszen van nekünk autónk, nem?!?
Meg a nagy véreres lóf@szt.
Ha valaki gyorsabb nálad, azt engedd el. Kész. Vagy! Vegyél jobb verdát, hogy ne tudjanak lenyomni... Ha meg nem bírod elviselni, hogy egy német beesik mögéd egy Bömbivel, és menni akar, akkor ne üljél kocsiba, mert valószínüleg nem Neked való ez a "stresszes" életforma.
Nah, fákk, megyek, elszívok egy cigit...
...vagy kettőt...

Meg ez az otthon nyomuljon, ne külföldön...
Ez olyan, minha kimennél Berlinbe, és egy nagy germán Günget leszorítana az autópályán a 7essel, ozt kiszedne a kocsiból, hogy "Du jetzt aztán takarodjál nach Hause, oder le lesz tépve dein Gesicht". Csak azért, mert nem megy a kocsid 250-et, ami kint a pályán egyáltalán nem ritka. Most őszintén, miről beszélünk?

Ez olyan, minha kimennél Berlinbe, és egy nagy germán Günget leszorítana az autópályán a 7essel, ozt kiszedne a kocsiból, hogy "Du jetzt aztán takarodjál nach Hause, oder le lesz tépve dein Gesicht". Csak azért, mert nem megy a kocsid 250-et, ami kint a pályán egyáltalán nem ritka. Most őszintén, miről beszélünk?

Te meg miről beszélsz?
Qrvára nem vágom, hogy jön ide, hogy ki kit nyom le a dugóban. Én annyit mondtam, hogy szerintem sokkal elegánsabb az indexelés, mint a villogás. Nem BMW-ket istenítettem, nem azt mondtam, hogy örülök neki, amikor valaki rázuhan a kocsim seggére 160-al a városban, hanem hogy én spec. nem szoktam refizni sosem, csak ha lemondok az elsőbbségemről.
Qrvára nem nem vágom hogy a f@szba jön ehez a hozzászólásod...

Qrvára nem vágom, hogy jön ide, hogy ki kit nyom le a dugóban. Én annyit mondtam, hogy szerintem sokkal elegánsabb az indexelés, mint a villogás. Nem BMW-ket istenítettem, nem azt mondtam, hogy örülök neki, amikor valaki rázuhan a kocsim seggére 160-al a városban, hanem hogy én spec. nem szoktam refizni sosem, csak ha lemondok az elsőbbségemről.
Qrvára nem nem vágom hogy a f@szba jön ehez a hozzászólásod...

szerintem attol még hogy elegáns,lehet idegesítő is..pl ha az az elegáns bajor az M7esen akar lenyomni hazai pályán..jolvan gyorsabb,de otthon nyomuljon ne kulfoldon.
Vagy ugye a kafferek akik még a dugóban is le akarnak pusztítani az M5-el..ehh
Vagy ugye a kafferek akik még a dugóban is le akarnak pusztítani az M5-el..ehh

Nem pöccensz be ?
Ez hogy jön ide?
He?

Ez hogy jön ide?
He?

jóvanna, van humorérzékem, nem pöccenek be az ilyenekre :))
Mind1, én nem védem, én tudom milyen, nekem ennyi elég :)
Mind1, én nem védem, én tudom milyen, nekem ennyi elég :)
De ha vissza néznéd én nem is oltottam öt!

És jo haverok vagytok?
Gratula!

Gratula!

hehe, ha tudnád, elég régóta ismerem a srácot, ő mindent csinál, csak nem henceg, meg nagyképűsködik. Minden esetre jól félre lett értve a helyzet, az szent
baze Maz, te állandóan herncex vazze' :D

A villogásról csak annyit, hogy...
...Magyrországon az a csúnya, hogy van egyáltalán ilyen szokás!!!!
Mennyivel elegánsabb a németeknél, hogy mögé megy, rááll a seggére 15 cm-re 180-nál a jó kis Bajorral, és csak kirakja balra az indexet, hogy ilyen módon tolmácsolja azon üzenetét, miszerint "Kikerülnélek én téged f@szfej, csak már nincs több sáv, úgyhogy takarodj le de qrva gyorsan a g*cibe"

De nem?

...Magyrországon az a csúnya, hogy van egyáltalán ilyen szokás!!!!
Mennyivel elegánsabb a németeknél, hogy mögé megy, rááll a seggére 15 cm-re 180-nál a jó kis Bajorral, és csak kirakja balra az indexet, hogy ilyen módon tolmácsolja azon üzenetét, miszerint "Kikerülnélek én téged f@szfej, csak már nincs több sáv, úgyhogy takarodj le de qrva gyorsan a g*cibe"

De nem?

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Esetleg megoldás az is, ha addig gyorsít az ember amíg a mógé érkező le nem marad