Abony
aktuális téma

Abony és környéke ide
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
az idei Abonyi Autóstalálkozó első regisztrált autója...

Szia!
Igen, de megvan mindkét oldal. Ráadásul kb 1 hónapja láttam az autót Szolnokon, szerencsére nincs lelakva, jó gazdára lelt.
Igen, de megvan mindkét oldal. Ráadásul kb 1 hónapja láttam az autót Szolnokon, szerencsére nincs lelakva, jó gazdára lelt.
most nézem, hogy még a user neved is megváltozott a nagy visszatérés során
én még kitartok a régi vas mellett, napi harcos még mindig.

Nem aktuális, elkeltek...

Eladó 4 db Infinity Ecomax 225/45R17 nyári abroncs. DOT 4915, 7 mm profilmélység.
Ár: 20.000 Ft/4 db, csak egyben eladó.
Tel: 70/620-5730; [email protected]
Ár: 20.000 Ft/4 db, csak egyben eladó.
Tel: 70/620-5730; [email protected]
És az idei papucsok, tegnap érkeztek...
Akkor már én is egy kívül-belül tiszta autót dobok már be, úgyis rég voltam aktív.
akkor legyen pár fotó arról az autóról is itt, amit januárban sajnos el kellett adnom, pedig tényleg nagyon hozzám nőtt. Minden egyes méter öröm volt vele.

Na most figyelj, indítok némi tavaszváró autótakarítással
és mehet is vissza a garázsba porosodni kicsit

majd hamarosan megpörgetjük

Sziasztok, a képeken látható TRIANGLE SnowLion 195/60 r14-es téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 5.999HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 12.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Bővebb infó és még több kép a linkre kattintva érhető el.
1 pár Triangle SnowLion 195/60 r14 téli gumi eladó!
1 pár Triangle SnowLion 195/60 r14 téli gumi eladó!

A képeken látható 1 pár gyári AUDI 15"-os alufelni 185/65 r15-ös Pirelli téli gumikkal szerelve eladó, ára 8.499HUF/db, azaz az 1 pár téli gumival szerelt gyári AUDI alufelni ára 17.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, de szükség esetén a gumik és a felnik külön - külön is eladók. Szükség esetén a postázást meg tudom oldani. Bővebb infó és még több kép a linkre kattintva érhető el.
1 pár AUDI A4 b5 gyári alufelni 185/65 R15 Pirelli téli gumikkal szerelve eladó!
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő
1 pár AUDI A4 b5 gyári alufelni 185/65 R15 Pirelli téli gumikkal szerelve eladó!
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő

Sziasztok,
Szeretném kérdezni, hogy valakinek van -e innen a csoportból tapasztalata Bilstein B4 lengéscsillapító szettel? "off autó" alá lenne, de beszerelés előtt szerintem elküldeném a Katona Lengéscsillapító szervizbe, hogy keményítsenek rajta valamicskét.
A cél az lenne, hogy a borsosabb árú Bilstein B6 teljesítményét sikerüljön valamennyire megközelíteni. Katona Gábor Úr szerint nem lehetetlen a dolog, viszont így jóval kedvezőbb áron jönne ki a mutatvány.
Eibach -30mm -es rugók, meg a Katona által kezelésbe vett lengéscsillapítóknak már szerintem egy használható utcai szettet kellene eredményezniük. Az alany egy '97 -es Audi A4 quattro lesz, ha ez számít valamit.
Válaszaitokat a tapasztalataitokról ez ügyben előre is köszönöm!
Üdv.Gergő
Szeretném kérdezni, hogy valakinek van -e innen a csoportból tapasztalata Bilstein B4 lengéscsillapító szettel? "off autó" alá lenne, de beszerelés előtt szerintem elküldeném a Katona Lengéscsillapító szervizbe, hogy keményítsenek rajta valamicskét.
A cél az lenne, hogy a borsosabb árú Bilstein B6 teljesítményét sikerüljön valamennyire megközelíteni. Katona Gábor Úr szerint nem lehetetlen a dolog, viszont így jóval kedvezőbb áron jönne ki a mutatvány.
Eibach -30mm -es rugók, meg a Katona által kezelésbe vett lengéscsillapítóknak már szerintem egy használható utcai szettet kellene eredményezniük. Az alany egy '97 -es Audi A4 quattro lesz, ha ez számít valamit.
Válaszaitokat a tapasztalataitokról ez ügyben előre is köszönöm!
Üdv.Gergő

Sziasztok,
A képeken látható fekete színű VW Golf 3 gyári motorháztető eladó. Korrózió, rohadás vagy sérülés nincs rajta, ellenben néhány karc azért akad rajta sajnos, lásd a képeken.
Golf3 gyári motorháztető fekete színben eladó.
Ára: 8500 HUF.
Csere köszönöm nem érdekel, az ár irányár.
Érdeklődni nálam, 30/3 880395 vagy [email protected]
A képeken látható fekete színű VW Golf 3 gyári motorháztető eladó. Korrózió, rohadás vagy sérülés nincs rajta, ellenben néhány karc azért akad rajta sajnos, lásd a képeken.
Golf3 gyári motorháztető fekete színben eladó.
Ára: 8500 HUF.
Csere köszönöm nem érdekel, az ár irányár.
Érdeklődni nálam, 30/3 880395 vagy [email protected]

Fájó szívvel, de idő hiány miatt meg kell, hogy váljak az utánfutómtól. Kialakítását tekintve nyitott áruszállító, de trélerré történő átalakításhoz sem sok lenne már hátra, lásd a képek között. Angol gyártmány, dupla tengelyes, szekcionált oldalfalas, rengeteg műszakival, rendezett dokumentumokkal. Az ár irányár, minden egyéb infó, kép és elérhetőség a linkre kattintva érhető el. Üdv.Gergő
Kéttengelyes nyitott angol utánfutó eladó!
Kéttengelyes nyitott angol utánfutó eladó!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!