Abony
aktuális téma

Abony és környéke ide
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
pár apró ötlet és módosítási terv a következő szezonra. Remélem tudok dobni a megjelenésen, a szívóhangon és a gázreakción is picit. Ha végeztem a télire kötelezően betervezett javításokkal, akkor ezeknek az installációja következik.
#K&N#BBS_Motorsport#GTA
#K&N#BBS_Motorsport#GTA

Sziasztok,
a képeken látható VREDESTEIN WintracExtreme 245/45 r18-as téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 10.999HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 22.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
Vredestein WintracExtreme 245/45 R18 téli gumi pár eladó.
a képeken látható VREDESTEIN WintracExtreme 245/45 r18-as téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 10.999HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 22.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
Vredestein WintracExtreme 245/45 R18 téli gumi pár eladó.

a napokban egy kis kényszerpihenő miatt volt időm projektelni, nagyon készülünk már a fényezőhöz, de még jó pár apróság hátra van, mire nyugodt szívvel vihetem.
addig is legalább a pára bejutását az utastérbe próbáltam mind inkább meggátolni.

életem első dokumentált külföldi büntetése:

Sziasztok,
a képeken látható TRIANGLE SnowLion 195/60 r14-es téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 6.499HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 13.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
Triangle SnowLion 195/60 r14
a képeken látható TRIANGLE SnowLion 195/60 r14-es téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 6.499HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 13.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.

Triangle SnowLion 195/60 r14
már nincsenek meg.

Sziasztok,
a képeken látható SAVA Eskimo S3 195/55 r15-ös téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 6.499HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 13.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
Sava Eskimo S3 195/55 R15 téligumi pár eladó.
a képeken látható SAVA Eskimo S3 195/55 r15-ös téli gumi pár kb.75-80%-os állapotban eladó, ára: 6.499HUF/db, azaz az 1 pár téli gumi ára 13.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket, csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
Sava Eskimo S3 195/55 R15 téligumi pár eladó.

régóta foglalkoztatott a kérdés, mit megy az autóm (Alfa 156 GTA SW) negyed mérföldön.Tudom e hozni a gyári időt vagy csak sokkal gyengébb idő fog összejönni. A Kiskunlacházai szezonzáró jó alkalom volt ezt tesztelni. A vége 14,84 sec/153,66 km/h lett, ezzel sikerült is teljesíteni a "tervet". Talán a rajtban van még 0,1sec vagy picit több, de ezt majd legközelebb fogom már tudni csak letesztelni.A segítőim munkáját pedig nagyon köszönöm!
156 GTA gyorsulási adatok

156 GTA gyorsulási adatok
Sziasztok,
A képeken látható 1pár ÚJ TRIANGLE 215/35 zr19-es és egy pár ÚJSZERŰ SUNNY 215/35 zr19-es nyári gumi szett eladó, áruk egyben: 64.999HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket (esetleg páronként), csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani.
Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
215/35 ZR19 gumik eladóak
A képeken látható 1pár ÚJ TRIANGLE 215/35 zr19-es és egy pár ÚJSZERŰ SUNNY 215/35 zr19-es nyári gumi szett eladó, áruk egyben: 64.999HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket (esetleg páronként), csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani.
Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
215/35 ZR19 gumik eladóak

Kis gondolat elterelésként nekikezdtem egy régóta halogatott projektnek. Vito komplett fék revízió, ma a szétbontás és hibafeltárás napja volt... ez legalább még nem került a rá fordított időn kívül semmibe, de az alkatrész beszerzés anyagilag fájóbb pont lesz a közeljövőben. ???
Ami kis pozitívum, hogy az első féknyereg két dugattyús, így legalább szükség esetén harapósabb lesz autó eleje.
Ami kis pozitívum, hogy az első féknyereg két dugattyús, így legalább szükség esetén harapósabb lesz autó eleje.

WörtiTom
2017. augusztus 16. 08:44
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!