A 2007-es év választóvonal a Streetracing Magazin életében is.
Más néven, más formátumban születik újjá.
1. Várnánk még ötleteket a névvel kapcsolatban.
2. Felkérnénk minden autósklubot, hogy a 2007-es évre hamár van eseménynaptárjuk azt küldjék el számunkra a beszámolők miatt.
3. Aki szeretne szerepelni az újságban autójával, attól is várjuk a jelentkezést.
4. Sok olyan rovat indul, ami eddig hiányzott a magazinokból, de ha van ötleted erre is, aztis várjuk.
[email protected]
www.sakalcar.hu
2007 Áprilisától az újságarusoknál......
jah sztem is jó
vmi jó betűtípusal és alá kicsiben pedig a rövidítés kiírása...HTC rövid velős lényegretörű, meg jó logó kiindulási alap lenne,mait a gyorsulásikon, rendezvényeken lehetne kiírni stb
meg aztán jó lenne, ha nemcsak most beszélnénk erről,hanem egyszer téleg személyesen is valamint, hogy tudnánk együtt dolgozni egy jó cél érdekében, valamint annka érdekében, hogy javítsuk egy piócit ezt a tuning világot, vaamint enke megítélésté. pl: FREEE magazin, mióta van, a középkorúak elektronukis tánczenei megítélése sokal jobb lett...
így van, teljesen jogos, hiszen keleti ország voltunk, vagyunk és jó látni azt, hogy pl egy kis pénző emberke aki nem akar belemászni az autó thm ek világába hygan tudja mégis egyedivé tenni nagyapapa skodáját...így kell...
eltudom képzelni azt, hogy pl az utolsó oldalon nem az jelenik meg mint a legtöbb hazai újságban, hogy mi lesz a következő számban, hanem pl az, hogy miylen hazai tuninggal vagy egyáltalán az autó tuning vmilyen ágával foglalkozó cégek vannkak ( ők bekerülése avgy anyagi vonzatú vagy ingyenes) így az emeberk tudnák hogy hova kell fordulni és jeletősen ki lehetne szűrni a kóklerek hadát is.
tudod egy nagyon jó példa a drog, mo-n mindeki siránkozik, hogy egyre növekszik a drogosok száma, de hollnadiában azért, jók az arányok, mert nem a tiltásra, hanem a megelőzésre fektetik a hanygsúlyt és ez felkészíti a társadalmat...az újságban, mivel jók az eladási kondícióji ugyan így kell megközelíteni, nem úgy mint pl a TS magaziba, hogy 25- 30 milliós verdákat mutatnak be és az embernek elmegy a kedve tőle, hanem úgy, hogy megmutatni, hoyg mi az elérhető és hogyan ezzel tesszük al egjobbaz ah azia tunig iparnak...
Teljesen jogos...ezért örülök is, hogy megbeszélhetjük, egy teljesen új komoly magazint szeretnénk létre hozni, komoly háttérrel.
De nem titok 2007-ben romániában és oroszországban is megjelenik a magazin majd
szeretném már a designban szerzett tapasztalatomat és tudásomat vhol kamatoztatnbi és nem akarm, hoyg oylan írjon a magazinba, aki csak anyit tud, hoyg ez színváltos (flip flop)ez meg barna ez meg lakkfekete és kész...érted...
azért vállanám ezt szívesen, mert a desigba nagyon otthon vagyok, fontos, hoyg a egy jellemző vagy egy designer vágja, hogy mi honnan indult ki a különböző stílusokat, anka meghatározó jegyeit, történelmi hátterét, minazt, hogy ma ezek, hoyg an ötvöződnek, vagy éppen korcsosulnak és hogy manapság menniyre alakultak át ezek, szal nagyon fontos minden ilyen...ez nekem megy...ez a munkám...
én helyileg miskolc mellett vagyok, attól 40 kmre, tiszakesziben, de miksolcot lehet momdani székhelyemnek, plusz az autópálya következtében egy óra bármelyik részről és akár Pest...
vmi jó betűtípusal és alá kicsiben pedig a rövidítés kiírása...HTC rövid velős lényegretörű, meg jó logó kiindulási alap lenne,mait a gyorsulásikon, rendezvényeken lehetne kiírni stb