Autókereskedők-Wheeler Dealers

Témakör: Real life
aktuális téma
Autókereskedők-Wheeler Dealers

A Discovery Channel sikeres sorozatának kedvelőinek a topicja!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Deev
2011. november 04. 09:11
ja azért csinálták már másodszor a lában és fekszek itthon
Deev
2011. november 04. 09:10
Ameddig lószr van addig van veréb is ez lehetne a szlogen a műsorban.
Minden szrnak lehet gazdát találni
Black M7
2011. november 04. 09:10
ez egy megrendezett müsor...biztos Ed mondja meg Mike-nak,hogy milyen autót hozzon,mert olyat már javított régen és az tutira megy....Mondjuk a charger,meg a DeLorean necces,de mint láttuk azokból is van több Angliában,lehet a musor elött áttanulmányozták mi hogy...aztán jött Mike-nak az ötlet,hogy naaaa,akkor vegyünk egy chargert
Grinch
2011. november 04. 09:09
meg a kis piros MG-amit csinált,megvette,aztán szélvédő alsó sarkába volt egy kis rozsda,lecsiszolja mert felületi,lekezeli és aztán meg X ezer fontot költenek a fényezésere...ha egyszer mindenem meglenne ahhoz hogy kicseréljem azt a hibás rész egy ilyen drága fényezés előtt,akkor kicserélném,mert a nyakam rá hogy 1 év múlva újra hólyagos lesz azon a észen,főleg ott abban a nyálkás,vizes helyen
SLputy
lehet kesztyűben dolgozni...lásd orvosok
Dodge88
a vágó csodákra képes
amúgy voltak már olyan részek ahol Mike el is mondta, hogy "régóta hirdeti de senki nem jelentkezett, csak ez a fiatalember..."
és a srác ott nézegette a kocsit...a többi meg már a szokásos volt.
Deev
2011. november 04. 09:08
kesztyűben csak gumizni lehet de még azt se mert a tűszelepet szar megfogni vele de amúgy nem lehet kesztyűben dolgozni nekem ez a tapasztalatom , hasznos de szar, ha nem akarja az ember hogy olajos legyen akkor ne kesztyűt húzzon hanem szakmát kell váltania
SLputy
2011. november 04. 09:07
A legjobb amikor a 850es bmw t csinálják...a komplett belsőt kicserélik egy tökéletes donorból amit 200fontért vettek...az egész donor kocsit 200fontért
Deev
2011. november 04. 09:03
Úgy furcsa az egész műsor ahogy van, bármit megvesz el is adja, van autó amit évekig hirdetsz és nehéz eladni. (korrekt áron korrekt kocsi) Nem a szélsőségekre gondolok hogy rozsda meg 5000-es motor, gondolom értitek
Black M7
2011. november 04. 09:01
de pont ezt irónizáljuk,hogy pl munkaruhát megérdemelne a müsor,hamár van fülvédő,meg szemüveg,meg sok drága cucc!
A kesztyü a megosztó,de nyilván hasznos,csak szar!
Grinch
2011. november 04. 09:00
Grinch
2011. november 04. 08:59
üdv! Igazából én olyan dolgot nem értek ebbe a műsorba,hogy pl mikor csinálta kis suzuki terepjárót.....kicserélt minden szart 2x annyiba volt hogy megemelje mint maga a kocsi,új motor, bukócső stb.. aztán elviszi úgy műszakiztatni hogy lyukas itt-ott és megbukik emiatt a kocsi ? ott baszakszik az alváznál a bukóval,de azokat meg baszik kihegeszteni ? és állítólag emiatt olcsóbban tudja csak eladni mert nincs rajta műszaki és emiatt bukott rajta....nem értem én ezt......jól hegeszt,mindent meg tud hegeszteni májk szerint akkor ezt miért nem tudta ? bár lehet meg volt rendezve mert vaki valakijének kellett pont egy ilyen kis szar occón
Deev
2011. november 04. 08:46
Vállalom hogy lebuziznak ha szemüvegben látnak flexelni vagy fülvédőben, inkább mint vak legyek vagy félszemű süket akihez fél centiről ordibálnak ha akarnak valamit, nem árt ha csinálsz valamit, kikfizetődő. Jó a végén hallani és látni hogy mit produkáltál..
Ed használ ilyen vackokat
Deev
2011. november 04. 08:38
üdv.
És az is buzi aki egyszer sem vetette ki a szilánkot szemésszel.
Ed felújíthana már magának egy fésűt ha már tvbern szerepel és egy autókereskedők táblát vagy egy munkásruhát is csináltathatna már neki Mike csak saját maga végett, ne tünjön már úgy mintha a szomszéd szerelne neki feketén
XE Cali
2011. november 04. 08:19
mikor fújsz egy sárvédőt és két nap után is az a színű jön ki az orrodból, az az igazi
Black M7
2011. november 04. 08:00
Sőt!
Aki nem mosakodott még nitróhígítóban,és nem fujta ki az orrát autószínü takonnyal,mert csak a buzik viselnek maszkot ugyeaz is buzi

nameg aki egy fék légtelenítés után nem csuklóig fékolajos...és még ha meg is törlöd,akkor is ottmarad,majd késöbb elfeletkezve róla vagy a szemedbe dörzsölöd,vagy a szádhoz kapsz
Az olaj a sima kézbőrbe felszívódik,de a gumikesztyün folyós marad mig a madár sirály
talcan
2011. november 04. 07:56
Villámcsapta
XE Cali
2011. november 04. 07:40
nekem is mindig olajos a kezem..

sőt, akinek még nem pattant szikra a szemébe flexből, az buzi
Black M7
2011. november 04. 07:37
nekem van egy olyan gyanda sanum,hogy itt mivel nem a csóró osztályból származnak Ed-ék,valószínüleg az a mühely náluk a telek végében a "sufni" senki más nincs ott,mint ez a 3 emberke...Ez a mühely féleség valószínüleg saját,vagy legrosszabb esetben is bérelt cucc,tehát ugy jelennek meg benne,ahogy akarnak,mondjuk,ha valóban a TV müsor a cél,nem kimondottan a szerelés,akkor lehetne egy egyenkezeslábasuk valami müsor logóval az igényesség kedvéért nem? De? Nem?
A gumikiesztyü az igenis szar...El nem tudjátok képzelni milyen isten király szervó,vagy váltóolajos kézzel (picit azé megtörölve) nekiesni egy váltó kivétel után pihenés képpen egy szendónak,meg tekergetni vele a rrózsaszín kupakos buzivíz kupakját
Az igazi szerelő szereti a retkes kezet,ettől erősödik az immunrendszere!
Aki gumikesztyüben szerel,az valszeg a saját micsodáját is csak 2 ujjal,zsebkendővel fogja meg....Peace!
-mellesleg pont tegnap szörnyedtem el,mert megint költözünk és ahogy néztem a ruháimat,szinte mindegyiken van valami kis olajfolt,festékpötty,vagy sérülés.....Szégyen gyalázat,de ha egyszer mindíg akkor szopat be a kurva autó,amikor tiszta ruhába épp mennénk valahova
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Összesen 794 találat 40 oldalon