Autóval kapcsolatos problémák

Témakör: Real life
aktuális téma
Autóval kapcsolatos problémák

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Munka után beindítottam az autót, pöcre beilndult, kitolattam a parkolóból, beraktam 1-esbe, meghuzattam és közben leállt a motor, próbáltam ujra indítani, beindult, de csak 5mp-ig, aztán leállt. Megpróbáltam többször is, de max. 5mp-ig jár a motor, aztán kész. Ez volt Hétfőn és ma estig kiderült, hogy a benzinszűrő tiszta, az AC pumpa működik, és a csövek sincsenek eltömődve! Ha valaki tud ötletet adni, kérem irja meg, mert nem találtam autószerelőt, aki két ünnep között dolgozik, nekem pedig fontos lenne az "autókám"! Előre is köszike!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hunt3r
2005. január 02. 03:04
Ez jó poén
Rohadt japo valami kuplung félét is csinalhatott volna jo motorhoz nem csak egy trabi kuplungot raszerelni..
mateus
2005. január 02. 02:59
Kicsit később kapcsold be a nitrót!
hunt3r
2005. január 02. 02:57
Ha elindulásnál iszonyatosan rángat az auto mi lehet a baj csak tárcsa vagy roszabb?
mad
2005. január 02. 02:55
lujo007
2004. december 30. 11:23
Sziasztok!! Olyan problémám lenne hogy gyári seat-os CD lejátszóhoz leírást szeretnék szerezni és nem tudok honnan, mivel a seat cégnél nem adnak mivel azt mindják egyhez csak egy jár és nem tudnak adni. Aki tud létszi segítsen. Előre is köszi
Dj.Tomika
2004. december 30. 08:43
Annyira nem huzattam meg, hogy ilyen dolog történjen!
dusan
2004. december 30. 00:40
Dj.Tomika
2004. december 30. 00:17
Injektorra gondoltunk, az lehet még esetleg rossz! Atr viszont ugy tudom javítani nem lehet, mert hengerenkénti befecskendezős!
Dj.Tomika
2004. december 30. 00:14
Biztos, megnéztük!
Nemlac
2004. december 30. 00:08
Az AC biztos,hogy eleget nyom?
Dj.Tomika
2004. december 29. 23:58
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Munka után beindítottam az autót, pöcre beilndult, kitolattam a parkolóból, beraktam 1-esbe, meghuzattam és közben leállt a motor, próbáltam ujra indítani, beindult, de csak 5mp-ig, aztán leállt. Megpróbáltam többször is, de max. 5mp-ig jár a motor, aztán kész. Ez volt Hétfőn és ma estig kiderült, hogy a benzinszűrő tiszta, az AC pumpa működik, és a csövek sincsenek eltömődve! Ha valaki tud ötletet adni, kérem irja meg, mert nem találtam autószerelőt, aki két ünnep között dolgozik, nekem pedig fontos lenne az "autókám"! Előre is köszike!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!