B.lelle ide...
aktuális téma

B.lelle ide...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
csak nem szétszedte a motor a váltót?:)
Utoljára még télen találkoztam vele:) mikor leesett az első hó... ott nyomatták a McDonalds parkoló mellett...talán tempo...vagy nem is tudom mi van ott...! De egyik pénteken tényleg kinézünk, érdekel ez a hangulat,meg amúgyis erről írtam riportot a fősulira "Éjszakai Gyorsulás" címen!
Egyébként meséljetek már...mennyire veszélyes ez?! Mármint a rendőrök ha "rajtakapnak" Titeket, hogy gyorsulgattok,csinálnak valamit?mert a verdámba elég sokan belekötnének:)
Na, szal egyik pénteken kimegyünk...mondjuk 2 hét múlva... most nem jó,mert megyek Egerbe Honda talira..!
Üdv a Balázsnak, meg nektek is
Utoljára még télen találkoztam vele:) mikor leesett az első hó... ott nyomatták a McDonalds parkoló mellett...talán tempo...vagy nem is tudom mi van ott...! De egyik pénteken tényleg kinézünk, érdekel ez a hangulat,meg amúgyis erről írtam riportot a fősulira "Éjszakai Gyorsulás" címen!

Egyébként meséljetek már...mennyire veszélyes ez?! Mármint a rendőrök ha "rajtakapnak" Titeket, hogy gyorsulgattok,csinálnak valamit?mert a verdámba elég sokan belekötnének:)
Na, szal egyik pénteken kimegyünk...mondjuk 2 hét múlva... most nem jó,mert megyek Egerbe Honda talira..!
Üdv a Balázsnak, meg nektek is

én ott leszek:)
az nem elég?
az nem elég?

Üdv mindenkinek!
Lesz vmi jó gép Lellén, mert akkor kinézek!

Lesz vmi jó gép Lellén, mert akkor kinézek!

Csá Fundi!
Várunk titeket szeretettel!
Ja tényleg Kaposváron nincs valami hasonló kis gyorsulgatás?
A VR6-os golfos gyerek (Balázs) is mindig kint van csak az auto jelenleg váltó problémákkal küzd,de hamarosan szaggatja az aszfaltot!

Várunk titeket szeretettel!

Ja tényleg Kaposváron nincs valami hasonló kis gyorsulgatás?

A VR6-os golfos gyerek (Balázs) is mindig kint van csak az auto jelenleg váltó problémákkal küzd,de hamarosan szaggatja az aszfaltot!

Hmm...!
Szóval midnen pénteken?!
este 10-től gyülekező?
lehet,hogy lenézek 1-2 haverral innen Kaposvárról!
De mondjátok már,hogy a VR6-osos golfos gyerek az hol van?:)
Nem láttam róla képet! Ehhe!
Szóval midnen pénteken?!
este 10-től gyülekező?
lehet,hogy lenézek 1-2 haverral innen Kaposvárról!
De mondjátok már,hogy a VR6-osos golfos gyerek az hol van?:)
Nem láttam róla képet! Ehhe!

Amikor ősszel voltam kb.2-szer ennyien voltak és abból szinte senki sincs itt! Nem azért nem megyek, mert félek, hanem mert nehéz összehozzni az oktatással(nem akarok ezért rossz megitélést a rendőrségen, mert jóban vagyunk mindenkivel és néznem kell, hogy oktató vagyok, de ezzen dillemáztam péneken is, hogy szóljak-e, te tudod)!
Marcali és környéke nehéz ügy, itt a rendőrök szivatni fognak!
Csá skacok!
Nyugi mi is törjük a bucit,hogy hova menjünk,de a csisztai az ugyanaz mint a boglári,mert a lakók ott is betelefonálnak amikor végigrobogunk,nem kis zajjal a falun.A marcali srácok említettek valamit hogy ők tudnának valami jó placcot visszafordítóval meg minden.Ha le tudják zsírozni,akkor lehet hogy ott lesz a következők valamelyike,még nem tudni.
Azzal hogy a parkoló autók rendszámát felírta a köcsög zseke sokat nem ér el,csak paráztatásból volt.
A honlapra meg gyűjtögetem a dolgokat aztán majd alakul (lesz még rólad kép lacaboy)

Nyugi mi is törjük a bucit,hogy hova menjünk,de a csisztai az ugyanaz mint a boglári,mert a lakók ott is betelefonálnak amikor végigrobogunk,nem kis zajjal a falun.A marcali srácok említettek valamit hogy ők tudnának valami jó placcot visszafordítóval meg minden.Ha le tudják zsírozni,akkor lehet hogy ott lesz a következők valamelyike,még nem tudni.

Azzal hogy a parkoló autók rendszámát felírta a köcsög zseke sokat nem ér el,csak paráztatásból volt.

A honlapra meg gyűjtögetem a dolgokat aztán majd alakul (lesz még rólad kép lacaboy)
ja igen,
én is szivesen mennék és megyek is, mert nagy feeling az egész és már elég sokan voltunk, tehát van rá "piac", csak az a pár piás nem kellett volna meg a rendőrök, na de ilyenek mindenhol voltak, vannak, és lesznek, mármint piások:)))))))))))
én is szivesen mennék és megyek is, mert nagy feeling az egész és már elég sokan voltunk, tehát van rá "piac", csak az a pár piás nem kellett volna meg a rendőrök, na de ilyenek mindenhol voltak, vannak, és lesznek, mármint piások:)))))))))))
Ja, szerintem is! Amég nincs más hely, addig nem látom értelmét elmenni, arra a fél órára, pedig szívesen mennék! A honlap tényleg jó lesz!
ciao IGI!
Egész pofás lett a honlap, csak kár hogy 1x vagyok rajta
, ami most pénteken volt, az az alkotmányos jogaink sárba tiprása
, nem értem miért kell a parkoló autók rendszámát feljegyezni a rendőrbácsinak, megyünk a baumag meg a kendermag mellé tüntetni, mint streetmag, ami a jővőt illeti kellene vmi új helyet választani gyorsulásra, mert ez nem megy így sokáig, mondjuk lehetne csiszta, vagy vmi más.
Egész pofás lett a honlap, csak kár hogy 1x vagyok rajta

Kissé zavaró volt az a pár ember aki piálni jött! Jó lenne későbbre rakni(éjfél után már alig van forgalom), néha máshová is(miért nem Csiszta volt, egymás után 3x már feltünő) és esetleg a napokat váltogatni(megbeszéléses alapon), hogy csak az jöjjön akit tényleg érdekel!
jófejvagy...ilyenkor kell szólni?itthon sem voltam,pedig mentem volna:)

Csövi mindenki!!!
Elkészült végre a honlapunk!!! ( Thx Danyi Ádám
)
www.lelleigyorsulas.fw.hu
Minél több képet és videót kéne pakolni rá úgyhogy várom szeretettel a cuccokat
Elkészült végre a honlapunk!!! ( Thx Danyi Ádám

www.lelleigyorsulas.fw.hu
Minél több képet és videót kéne pakolni rá úgyhogy várom szeretettel a cuccokat

Én is mennék csak most nem vagyok otthon (vizsga időszak) utánna mindegyiken ott leszek

Még friss, bíztam benned!
Eddig nem sok
, de azért én itt vagyok

Ma este illegal! Keszthely nem jött be,akkor nézzük ezt a környéket!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Csak a 215-őt sokkalom egy pöppet!
Az én gépem alapból 88, most vettem rá új tüdőt + jöv héten jön a dob! 960 kg. Szerinted mennyire lesz képes?