Beszélgessünk!!
aktuális téma

Sziasztok!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs
Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...

Nézzetek be minél többet

...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Én bringázom sokat a városban. Nem annyira vészes a helyzet.
Ilyenkor hálát adok az égnek hogy nem Budapesten lakom
ugyanis ez csak arrafele jellemző szerintem. Én pl bírbájkot még életemben nem láttam, és szerencsére igen ritkán járok Pesten. Most viszont szeretnék egy gyorsan elvégezhető A1 jogsit, ami csak ott van, de már a hideg kiráz hogy motorral ott vezessek a városban

Egyébként, ha meg kell újítani a jogsit, tán kevesebb barom lesz az utakon. ...és több korrupt vizsgabiztos...
...és a taxisokat még csak meg sem említettem...
Csak a szokásos. Az emberek mennek az utakon, mint a birkák. Szét sem néznek, úgy mennek át a piroson. A bírbájkokat meg ki sem tudod kerülni. ...még bringával sem...
Ha szabályosan közlekedem a pöffeteg egybenyakú előtt, akkor engem fenyeget. A 30-as táblánál 50-nel le akarnak tolni a külső sávban, és a többi, és a többi...
Igy értelmetlenek a szabályok.
Ha szabályosan közlekedem a pöffeteg egybenyakú előtt, akkor engem fenyeget. A 30-as táblánál 50-nel le akarnak tolni a külső sávban, és a többi, és a többi...
Igy értelmetlenek a szabályok.
Na mi történt? Én meg azt hallottam hogy ha van jogsid is majd évenként kell frissíteni - Isten őrizz, én alig emlékszem valamire
Talán a leggyakoribb táblákat felismerem.

Javaslom, töröljük el a KRESZ-t! Úgy is csak zavar mindenkit az a sok hülye szabály. Aki szanálytalan azt a többiek dudálása és hőzöngése miatt, akik meg próbálnák betartani, annak meg az előzőek miatti betarthatatlanság miatt.
Ismerős volt a neve bár én sem tudtam ki, amikor kb 2 éve egy közeli hotelben dolgoztam és egy pécsi fiatal pár eljött hogy megnézze a versenyen. Amúgy én sem követem a wtcc-t, főleg tv-ben nem lehet túl izgalmas, de mikor ott vagy, hallod, megérintheted, ott nyüzsögnek körülötted, kereket cserélnek stb., rájöttem hogy a versenyautó közelsége még mindig nagy hatással van rám, akármilyen legyen is az
Amúgy az ilyen edzésen az a jó, hogy nincs hirdetve, tök véletlen keveredtem oda, és máskor is volt így, hogy a boxokat nyitva hagyják mert kevés a nézelődő ember, így azok szerencsések mert ha rendesek a csapattagok, engednek ott leskelődni testközelből, ami egy versenyen lehetetlen.

Nekem meg kellett gugliznom, ki ő, de remélem, nagy élmény volt!
Ma délután kimentem sétálni a parkba. Hallottam az autózúgást már órák óta, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. A pályához érve láttam a versenyautókat, onnan már siettem hogy olyan helyet találjak ahonnan jobban szemügyre vehetem őket és használhatóbb képeket készítsek. A boxokhoz érve úgy tűnt sehova sem engednek be, nem is látszottak az autók, ezért felmentem a tribünre. Ekkor láttam meg, hogy az alattam levő boxból egy N. Michelisz feliratú autó gurul ki éppen
Leszaladtam, és megkértem hadd készítsek néhány képet. Norbi időnként kiállt, kereket cserélgettek, teszteltek, de egyszer sem szállt ki, csak másfél óra múlva.

A vizet jobban szeretem mint a levegőt
néztem is hogy 120 eu körül van hajos jogsi, de még 100 valami adó, kicsit messze is lenne kb 100 km és még mindig csak tavon, pedig tengeri jogsinak hirdetik

ezt sajnos én is így érzem, dettó. mintha én írtam volna, csak te helyesebben

Nagy terveim vannak, csak sok pénz kéne hozzá. Már kezdem únni az alkalmazotti létet. Ahhoz meg, hogy saját lábamra álljak még nagyon sokat kell dolgoznom, és keresnem! Ha csak nem rúg seggbe pl egy lottó 5-ös. A nagy félelmem, hogy mire összeszedném a pénzt a komoly praxisra, kiöregedem a szakmából...
siklórepülésre gondolok. mostanában elég felkapott lett, mondjuk az utóbbi 5 évben.
de belül akarod nagyon. jó most nem ilyenre gondolok. sok dolgot megálmodtam már, meg nagyon sok dologgal kapcsolatban tökéletes a megérzésem, de a lottó számokat persze sosem sikerül. 1x álmodtam lottószámosat, de mire felkeltem csak 2 számra emlékeztem
de iylenre gondolok, hogy új állás. lehet sikerül, de mondjuk nem éppen olyan bérben sikerül megállapodni, mint amit reméltél. mindezt mondjuk azért, mert valakivel beszélted, hogy mire számítasz.
vagy nagyon akarsz valamit, beszélsz róla, majd mikor megnézed, akkor egy rakat sz@r, csalódás az egész. ilyesmikre gondolok.

de iylenre gondolok, hogy új állás. lehet sikerül, de mondjuk nem éppen olyan bérben sikerül megállapodni, mint amit reméltél. mindezt mondjuk azért, mert valakivel beszélted, hogy mire számítasz.
vagy nagyon akarsz valamit, beszélsz róla, majd mikor megnézed, akkor egy rakat sz@r, csalódás az egész. ilyesmikre gondolok.
Amúgy kíváncsi lennék a tippedre, mert mondjuk tavaly ilyenkor én ezt még nem is sejtettem.

biztos nem akarod eléggé

Roccsa: köszi

Érdekes, én soha senkinek nem mondtam, hogy nyerni akarok nagyobb pénzösszeget a lottón, még sem jön össze...
én sejtem.
amúgy igen ismerős, ha beszél róla az ember, valahogy sosem úgy sül el semmi.

amúgy igen ismerős, ha beszél róla az ember, valahogy sosem úgy sül el semmi.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!