BIGIMI - ÍGY JÁRTAM...!

Témakör: Real life
aktuális téma
BIGIMI - ÍGY JÁRTAM...!

2006-01-27, Péntek...avagy hogyan is szolgálnak(?) és védenek(?) a "mi rendőreink" Reggel felkeltünk a párommal (MissMilano) boldogan, mit sem sejtve arról, hogy mi fog történni... 14:00-kor a kedvesemnek találkozója volt egy barátnőjével a WestEnd City Center parkolójában, hogy onnan menjek egy kis csajos kávézással összekötött beszélgetésre. A parkolóhoz közeledve már megpillantottuk a leányzót, mikor is megállásunk után 3 rendőr odasétál: -"közúti gépjármű ellenőrzés"-, gondoltam semmi gond,átadtam a papírokat(nem a Mazdával voltam,hanem egy bérelt H astrával) forgalmi, bérleti szerződés,jogsi, sz.ig, lakcím kártya, majd várom, hogy visszakapjam őket. Ám ő úgy gondolta, hogy leellenőrzi a hitelességüket... Semmilyen kifogásom nem volt, tegye csak, hisz ez a dolga, s nem ez az első eset. Egészen idáig teljes nyugalomban álltam, és vártam, azonban 2 percen belül különös fordulatot vettek az események, s a higgadtságom egy pillanat alatt elillant: A diszpécseres nő közölte a rádión,hogy az adott jogosítványszámon egy NŐ van nyilvántartva, ráadásként az említett iratot, amiről eddig 8 éve azt "hittem" az enyém, 2002-ben ellopták tőle. Ráadásként pedig az én nevem nem hogy nem szerepel az adatbázisukban, de soha semmiféle jogosítvány nincs a nyilvántartásban, tehát nem rendelkezem/rendelkeztem vele/velük!!!!!!!! Kiemelkedően szimpatikus módon közölték, hogy elő leszek most állítva, be kell velük mennem tisztázni,hogy mi is lehet a probléma. Mondtam rendben van, tisztázzuk a félreértéseket, mert nekem 8 éve van A,B kategóriás jogosítványom,amit se nem hagytam el, se nem lopták el, sőőőt, nem is én "gyártottam". Mondták,hogy hagyjam ott a H astrát, bevisznek ők a jardra. Közöltem, hogy NEM, jöjjenek velem ha akarnak,de én az opellel megyek! Nem akadékoskodtak (bár ez volt az egyetlen dolog, amiről kijelenthetem ezt), és kaptam felvezetést is... Beérünk,majd közlik hogy az előtérben várakozzak egy kicsit mellettem két fakabáttal! Akkor még tudtam küldeni a páromnak egy sms-t,hogy ne aggódjon,nem lesz semmi baj, amint végzek hívom! Ezt követően kb. 20p várakozás után beljebb kísértek az előállító cellához, motozás,minden ki a zsebből,telefon kikapcs,leltár,és be az előállítóba,addig amíg nem hallgat ki az ügyeletes tiszt. (hozzá teszem, az eljárás felületes volt) Az indok/ vád: HIVATALOS OKIRAT HAMISÍTÁS MEGALAPOZOTT GYANÚJA!!!!!!! Köpni-nyelni nem tudtam,nem volt választásom: goo "cella". 2 órát töltöttem egy 2x2-es lyukban,mire a kihallgatásra sorkerült, amit egy nő,és egy férfi végzett bilinccsel az asztalon "fenyítésként", ügyvéd nélkül! Bazzeg mondom ezek most becsuknak a semmiért!!! Mondtam,hogy hol és kiknél végeztem az elméleteket és gyakorlati oktatásokat, mindent hivatalosan, rendezett kereteken belül! Ennek ellenére nekem estek, hogy "magának soha nem volt jogosítványa, nem is vizsgázott, és ez az irat hamisítvány,amiért megüti a bokáját"...stb.stb.stb... Azt állították, hogy a központi adatbázisban nem szerepelek, ez a jogsi csak egy kiváló hamisítvány eredeti papírral és bélyegzővel, mert ez a sorozatszám egy VIII. kerületi nő nevén van, akitől ezt 2002-ben Érden én elloptam!! Nem tudtam szóhoz jutni komolyan mondom!!! Kihallgatás folyamán többször bele akartak zavarni, szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy ez nem sikerült nekik. Miután kihallgattak egy bő 2-3 óra alatt, elkobozták a jogosítványomat, és közölték, hogy bűnjelként elküldik a központi bűnjelvizsgáló központba kiértékelésre! Végig cinikusan nevettek,és mondták,hogy tök mindegy mit mondok,ez akkor is hamis! Mondtam nekik, hogy kikérem az iskolából és vizsgahelyről a komplett anyagomat, s akkor meglátják kinek lesz igaza! Őket pedig beperelem, és kártérítést követelek! Hozzá kell tennem,nagyon nem ugrálhattam,mert ott ezek a szemetek az "urak" Erről a 4 órás procedúráról a következő határozatot kaptam kézhez: "Nevezett személy MEGALAPOZOTTAN GYANÚSÍTHATÓ azzal,hogy 2006.január 27-én 15:15 körüli időben a Bp VI.ker Nyugati pályaudvar Váci út felöli parkolóban történt igazoltatása során a J*****sorozatszámú saját nevére kiánlított HAMIS,illetve a ****bünügyi számon az ÉRD városi rendőrkapitányság által KÖRÖZÖTT „B” kategóriás vezetői engedéllyel igazolta magát" Bazzzeg, ujjlenyomatok és "sztár fotók" is készültek!!!! Nagy nehezen elengedtek, természetesen jogosítvány nélkül!! Mikor kijöttem a párom,szegény ott várt engem,akit nem tájékoztattak semmiről,csak annyit mondtak neki többszöri erőteljesebb kérésre, hogy az éjszakát minden bizonnyal bent fogom tölteni. Ez szerencsére nem következett be... Már felvettem az ismerőseimmel a kapcsolatot,hétfőn minden anyagom a kezemben lesz,az eddigi kategóriáim elvégzéséről,eredményekről,időpontokról,és a BRFK bűnügyi osztályvezetőjével ügyvéddel kiegészülve fogok bemenni, magyarázatot- és a jogosítványom követelni, és a szükséges peres eljárásokat elindítani! Természetesen a médiáról sem felejtkeztem meg, ők a következő állomás a hétfői nap után! Hogyan történhetett ez meg velem,egyszerűen nem tudom felfogni!!! Az én véleményemet, nem írom ide le, mert azt úgy is moderálnák!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
imprezaben
2006. január 31. 14:26
geo_metro
2006. január 31. 14:23
És Balázs majd feltesz néhány kínos kérdést... :-)
imprezaben
2006. január 31. 14:19
a szöges kerités is meg teszi!
Mazlee
pcorp
Paravánnal elválasztva a rendőr, meg Bigimi....
BIGIMI
2006. január 31. 14:18
Írd meg priv be
De biztos mondta,csak egy kicsit 1000felé áll a fejem
geo_metro
Akkor OK!!!

Drukkolok, hogy győzzön az igazság!!!!

Nagyon megérdemelnék, hogy megüssék végre a bokájukat!!!

Ezek tényleg mindent megtehetnek!!!
imprezaben
imprezaben
2006. január 31. 14:17
te a balázs show-ba is jol fizetnek!
BIGIMI
2006. január 31. 14:17
1000
BIGIMI
2006. január 31. 14:16
1000
BIGIMI
2006. január 31. 14:16
Mit is,mert mindenki üzent valamit?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 1217 találat 61 oldalon