Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :)
Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik.
Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol.
Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett.
a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :)
ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.
Én nem tudok jogszabályt arra hogy a postai befizetőcsekk ne legyen elég ellenőrzéskor. Azon rajta van a rendszám,negyedév vagy félév v év ...szóval határidő, a kötvény tulaja, az meg kit érdekel hogy ki tolta oda a lóvét a postán. Érvényes és be van fizetve.Ha kétely van , kérjék le rádión.
Úgy van valahogy, hogy ha rajta van a csekken, vagy az igazoláson a kötvényszám, rendszám, meg az érvényesség, akkor elegendő, ha valamelyik hiányzik, akkor kell a kötvény is! ;)
Engem azért akartak megvágni, mert a kötelezőnek csak a csekkje volt nálam, a kötvény nem... 30e lett volna... Én ilyenről még nem hallottam, hogy a kötvényt is hordanom kellene... Lassan tele lesz a kesztyűtartó a sok papírral... Tényleg van ilyen?
Az elmult kb. félév "termése"
-Lejárt zöldcari+fólia :10000huf
-Ittas vezetés :10000huf /zsebbe/
-Biztonsági őv :5000huf
-Nem volt nálam a kötelező csekk+kék helyzetjelző(erre nagyon rááltak a parasztok errefelé):10000huf Kurva annyukat mostmár az izzókészletre is figyelek
,, szerintem meg az összes paraszt, de ennek ellenére akikkel találkoztam, a 80%-uk normális volt! ,,
ezzel nagy mértékben 1-et értek,csak 80-at 60-ra írnám át!
kötözködni én is imádok velük,pláne ha nekm van igazam!
szerintem meg az összes paraszt, de ennek ellenére akikkel találkoztam, a 80%-uk normális volt!
néha már komolyan várom, hogy egy nagyon paraszttal találkozzak, és jól elküldjük egymást a kurva anyánkba, helyette meg csak dumálhatom le őket a büntetésről
Amig Komáromba laktam és a rendörök 70 százalékat ismertem nekem sem volt gond csak a maradék 30 százalékkal ,de azok is engedékenyek voltak .
De a fehérváriakrol inkabb nem beszélek
Azért aaról is érdemes beszélni, hogy vannak rendőrök akik elég jó pofák /általában ez a a fiatalabb korosztály/... Velem még nem történt bünti, bár meg van az oka annak is.
Még annakidején amikor kész lett a kocsi (törött volt), műszaki előtt E-s rendszámmmal szaldgáltam! Rendszám kiváltásánál közölték velünk, hogy a rendszám X ideig érvényes, de azt elfelejtették, hogy Xideig, de legfeljebb év végéig! Szilverszterezni mentünk barátnőmmel és átcsúsztunk következő évbe. Tatánál állok be egy parkolóba, jön a rendőr be utánam a szembelevő uccából. Látja fiatal gyerek új kocsi na jólmegszopatjuk! Elkezdi a példabeszédet meg mindent... Az lett a vége h följelentett. Még nem voltam 18 => behívtak az örsre apámmal együtt. Olvassuk a jegyzőkönyvet, amiben az állt: 1. már több kilóméter óta követett,én nem voltam hajlandó megállni (a szembejövő utcából jött)2.hatóság elleni erőszak (én ezt nem vettem észre)
3. zárójelbe megjegyezve az E-s rendszámos eset (ez alapján télleg büntethetett volna)
A tanulság az, hogy a jegyzőkönyvet célszerű elolvasni, mert igencsak furcsa dolgok kerülhetnek bele!
Na van egy pár ,hol is kezdjem : - 30 as tábla 67 el -10 ehuf
- Megvettem a coupemat ,még az nap este 110 el bent városban -egy üveg whyski
- másnap a határon szétkapták az automat mert azt mondták hogy lopott ,mert at van ütve az alvázszám ,hamis a müszakim stb -3-4 óra + egy renszámtábla keret + eltör belsö aljt disz lécek + szarul visszatett ajto kárpitok
- este 10 kor rendör allitolag jött utnam 160 al de én nem vettem észre (én mai napig tagadom a 160 at ) egy piros vasuti átjáro miatt kapott el ahogy ö mondta és keresztbe állt a kétsávos uton villogoval ,az igazság az ,hogy gyorsan mentem ,pirossat kaptam és visszafordultam ö meg már rég kersztbe állt ,ha tudtam hogy jön utánam akkor nem megyek vissza ,ennyit a nagy elkapásrol - 20 ehuf
- városban kb 100 al mentem kézifék vasuti átjáro skoda octavia megelöz villozva ,tagadok ,jogsim lejárt -10 ehuf
- menetlevél nincs kitöltve 2 * is - 50 ehuf + - 6 huf
- fehérváron gyorsabban mentem a kelleténeé a városba a rendör belémkötött én meg belé ,szabálytalan sávváltás ,közuti veszélyeztetés ,biztonsági öv feljelentés -15 ehuf
- fehérvár müszaki lejárt másnap vittem volna az autot müszakira az hogy mehessek vele az meg elötte valo nap járt le ,feljelentettek ,kifogással éltem ,ugy néz ki elfogadták igy nincs - 30 ehuf
Na ennyi kb Ja meg egy világitás nélkül meg biztonsági öv nélkül kaptak el (hátso ülés helyén ott voltak a gázolajos kannák ,csak azt nem vették észre ,hál az égnek) -1,5 ehuf Volt amikor hibás voltam és és nagyon tolaránsak voltam és köszönhetem nekik a jogsimat ,volt amikor a pénztárcám meg az ö saját markuk mentett meg meg egy kis pénz ,de a fehérváriakrol nem beszélek inkább ,civilbe alkapnamn a grabancát mind a kettönek ,azok arra mentek hogy mindenképp feljelentés meg büntetés a k**** k***** a******
50.000 + 4 honap, csak mert más autod van mint az átlag.... Szinte minden nap kiszúrt valamelyik magának... Egyszer csak elfogynak azok akik még nem láttak ilyet....