Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Témakör: Real life
aktuális téma
Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Graves22
2004. december 12. 16:36
Én nem tudok jogszabályt arra hogy a postai befizetőcsekk ne legyen elég ellenőrzéskor. Azon rajta van a rendszám,negyedév vagy félév v év ...szóval határidő, a kötvény tulaja, az meg kit érdekel hogy ki tolta oda a lóvét a postán. Érvényes és be van fizetve.Ha kétely van , kérjék le rádión.
zsityGTi_
2004. december 12. 16:03
Úgy van valahogy, hogy ha rajta van a csekken, vagy az igazoláson a kötvényszám, rendszám, meg az érvényesség, akkor elegendő, ha valamelyik hiányzik, akkor kell a kötvény is! ;)
Norbii
2004. december 12. 16:00
Krisssz
2004. december 12. 15:54
Norbii
2004. december 12. 15:31
erről már én is hallottam!
ez tényleg igaz!
csak még egy ok hogy baszogassanak!
speeder
2004. december 12. 15:28
Engem azért akartak megvágni, mert a kötelezőnek csak a csekkje volt nálam, a kötvény nem... 30e lett volna... Én ilyenről még nem hallottam, hogy a kötvényt is hordanom kellene... Lassan tele lesz a kesztyűtartó a sok papírral... Tényleg van ilyen?
adyka
2004. december 12. 14:54
te 3 estért fizettél annyit, amennyit nekem kell fizetni majd egy apróságért...
Ruru1
2004. december 12. 14:38
Az elmult kb. félév "termése"
-Lejárt zöldcari+fólia :10000huf
-Ittas vezetés :10000huf /zsebbe/
-Biztonsági őv :5000huf
-Nem volt nálam a kötelező csekk+kék helyzetjelző(erre nagyon rááltak a parasztok errefelé):10000huf
Kurva annyukat mostmár az izzókészletre is figyelek
Krisssz
2004. december 12. 14:27
,, szerintem meg az összes paraszt, de ennek ellenére akikkel találkoztam, a 80%-uk normális volt! ,,
ezzel nagy mértékben 1-et értek,csak 80-at 60-ra írnám át!

kötözködni én is imádok velük,pláne ha nekm van igazam!
stifi|SR
2004. december 12. 14:24
szerintem meg az összes paraszt, de ennek ellenére akikkel találkoztam, a 80%-uk normális volt!

néha már komolyan várom, hogy egy nagyon paraszttal találkozzak, és jól elküldjük egymást a kurva anyánkba, helyette meg csak dumálhatom le őket a büntetésről
Krisssz
2004. december 12. 13:58
hmm,nem tom,én meg úgy látom soxor pont a fiatalok parasztok,tisztelet a kivételnek!
ricsiee2
2004. december 12. 13:08
Amig Komáromba laktam és a rendörök 70 százalékat ismertem nekem sem volt gond csak a maradék 30 százalékkal ,de azok is engedékenyek voltak .
De a fehérváriakrol inkabb nem beszélek
Civic93
2004. december 12. 13:03
Azért aaról is érdemes beszélni, hogy vannak rendőrök akik elég jó pofák /általában ez a a fiatalabb korosztály/... Velem még nem történt bünti, bár meg van az oka annak is.
Pahoo
2004. december 12. 12:51
Még annakidején amikor kész lett a kocsi (törött volt), műszaki előtt E-s rendszámmmal szaldgáltam! Rendszám kiváltásánál közölték velünk, hogy a rendszám X ideig érvényes, de azt elfelejtették, hogy Xideig, de legfeljebb év végéig! Szilverszterezni mentünk barátnőmmel és átcsúsztunk következő évbe. Tatánál állok be egy parkolóba, jön a rendőr be utánam a szembelevő uccából. Látja fiatal gyerek új kocsi na jólmegszopatjuk! Elkezdi a példabeszédet meg mindent... Az lett a vége h följelentett. Még nem voltam 18 => behívtak az örsre apámmal együtt. Olvassuk a jegyzőkönyvet, amiben az állt: 1. már több kilóméter óta követett,én nem voltam hajlandó megállni (a szembejövő utcából jött)2.hatóság elleni erőszak (én ezt nem vettem észre)
3. zárójelbe megjegyezve az E-s rendszámos eset (ez alapján télleg büntethetett volna)
A tanulság az, hogy a jegyzőkönyvet célszerű elolvasni, mert igencsak furcsa dolgok kerülhetnek bele!
ricsiee2
2004. december 12. 12:28
Na van egy pár ,hol is kezdjem :
- 30 as tábla 67 el -10 ehuf
- Megvettem a coupemat ,még az nap este 110 el bent városban -egy üveg whyski
- másnap a határon szétkapták az automat mert azt mondták hogy lopott ,mert at van ütve az alvázszám ,hamis a müszakim stb -3-4 óra + egy renszámtábla keret + eltör belsö aljt disz lécek + szarul visszatett ajto kárpitok
- este 10 kor rendör allitolag jött utnam 160 al de én nem vettem észre (én mai napig tagadom a 160 at ) egy piros vasuti átjáro miatt kapott el ahogy ö mondta és keresztbe állt a kétsávos uton villogoval ,az igazság az ,hogy gyorsan mentem ,pirossat kaptam és visszafordultam ö meg már rég kersztbe állt ,ha tudtam hogy jön utánam akkor nem megyek vissza ,ennyit a nagy elkapásrol - 20 ehuf
- városban kb 100 al mentem kézifék vasuti átjáro skoda octavia megelöz villozva ,tagadok ,jogsim lejárt -10 ehuf
- menetlevél nincs kitöltve 2 * is - 50 ehuf + - 6 huf
- fehérváron gyorsabban mentem a kelleténeé a városba a rendör belémkötött én meg belé ,szabálytalan sávváltás ,közuti veszélyeztetés ,biztonsági öv feljelentés -15 ehuf
- fehérvár müszaki lejárt másnap vittem volna az autot müszakira az hogy mehessek vele az meg elötte valo nap járt le ,feljelentettek ,kifogással éltem ,ugy néz ki elfogadták igy nincs - 30 ehuf
Na ennyi kb
Ja meg egy világitás nélkül meg biztonsági öv nélkül kaptak el (hátso ülés helyén ott voltak a gázolajos kannák ,csak azt nem vették észre ,hál az égnek) -1,5 ehuf
Volt amikor hibás voltam és és nagyon tolaránsak voltam és köszönhetem nekik a jogsimat ,volt amikor a pénztárcám meg az ö saját markuk mentett meg meg egy kis pénz ,de a fehérváriakrol nem beszélek inkább ,civilbe alkapnamn a grabancát mind a kettönek ,azok arra mentek hogy mindenképp feljelentés meg büntetés a k**** k***** a******
Sytex69
2004. december 11. 18:08
Ne kímélj minket, van itt hely bőven
1816V
2004. december 11. 17:33
Ha már feljelentés, akkor az régen rossz. - Szerintem
Sonique
2004. december 11. 17:24
engem 1 hete jelentettek fel zárovonalátlépésért
nem tudom mennyi lessz
meg hogy muxik ez ilyenkor
de annyira viszes gondolom nem lehet ????????
DodgeM
2004. december 11. 15:32
50.000 + 4 honap, csak mert más autod van mint az átlag....
Szinte minden nap kiszúrt valamelyik magának...
Egyszer csak elfogynak azok akik még nem láttak ilyet....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Összesen 526 találat 27 oldalon