Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.

A nőknek kegyes a száguldozás????

2001: nepliget (e-klub), trolimegallo tabla elferditve, behajtani tilos elferditve, en oda behajt ejjel kettokor, rendor elougrik, feljelent, telefon, ne irjunk ala semmit, jo, masnapra nem is volt ugy belole...
2002: balaton... fullgáz jasszkarizik, rendor megallit, kozol: kozuti veszelyeztetes, kiskoru veszelyeztetese (ocsem akkor volt 14), es zsebredugja a jogsit... nemi rinya es egy kis almaspite beigerve, elenged... szinten ezen a nyaron ejjel 1kor egy erdoben haladas elore, sehol egy lelek, csak a sotet erdo, mogottem két korlámpa jelenik meg, jo mondom ezt jol otthagyom most... termeszetesen utolert egyzsercsak (1.6d motor, 5 ember, hegynek fel)... utolert, es ja, rendor volt, de hogy kerult elo a semmibol a semmiben... kovetkezo parbeszed:
- hova mennek?
- sörér!
jo szalljon ki... szonda, minden volt, meg nem ment maga gyorsan stb... de azé vágtam hogy erdőbe nehéz a fáktől trafizni... megfujtam a szondat, es a rendor eligazitasa szerint elmentunk sörér...
2003: balaton... igazoltatas..."maga az a kormányrángatós ember tavajról?" ...."őőő, aha :)" mondom ien nincs....
kb ennyi, ujabban nem fizetek nekik, inkabb kidumalom :)

Még sosem büntettek meg :)))
vajon mi lehet az oka?
talán az hogy szőke vagyok?

Nekem tavaly nyáron volt egy 50 helyett 106 Péren (valahol el voltak bújva)! Már majdnem Mezőőrsre értem amikor utólértek

Azt észre se vette hogy picike a jogsim, csak azt mondta, hogy az A kategóriámat bevonja. Felírt az adatokat, és utána kérdezte, hogy ismerek e valakit aki elintézné nekem. Mondtam neki, hogy kapásból 3-at is. Ezután visszakaptam a papirjaimat és haladtam tovább a megszokott tempóban.
Azóta mégnagyobb a mocim, jogsi még mindíg nincs a kibaszott szentendrei ATI bt miatt, úgyhogy nem akaródzik sosem megállni a rendőbácsiknak

2001ben összesen 100.000Ft-ot raktam a zsebükbe.
Ez tartalmazott egy 50->106 km/h a lágymányosin, egy 50->140 a vajda péteren a ligetben egy 50->89 a kerepesin, és egy kopott gumikat honoráló 10.000rest. Ha a számokat nézzük annyira nem is jártam rosszul, de hát ki tudja megállni hogy nem tolja az 1.8T-nek vagy a 740i-ek...

többszöri szabálytalan sávváltás és ködlámpa használat.... 2 motoros rendőr+jobb egyen mellettem a rendőr spanom

de akkor is feljelentettek a büdös lábuak, de azért előtte elnyomta, hogy a haveromnak köszönjem meg, amiért nem veszi el a jogsimat, mivel le volt esve a fénykép....
várom, hogy tényéleg feljelentett-e, vagy csak bunkózott, adatokat minden esetre felírta..... nem mintha menne valamire a marha 2 ilyen szarsággal, amit nem tudnak bizonyítani.......
Az idei legdúrvább:
Közúti igazoltatás, rendőr megállít van papírom róla hogy repedt a szélvédőm? Mivan???

Mondtam neki hogy 2napja kaptam egy kavicsot (mellesleg 7hónapja törött volt) erre a rendőr: régóta figyeli az autómat és látta hogy már rég törött. 6000.- mondom neki és tudja valamivel bizonyítani? Elkezdi, Péter most kössek bele a sötétítésbe, ültetésbe? erre én akkor mit nyavajog miért nem mondta azt hogy pénzt gyüjtnek? a rend őre: hááát azt is mondhattam volna!
Köccí!!!

(miért nem hagytad hogy széttépje a forgalmit? azt kicsit nehéz lett volna neki kimagyaráznia....)
Csekket szkennelni nem tudok, mert már v. 2éve volt.
Azóta megjavultam

Nekem a cetli már nincs meg, de azért történetet tudok :)
Én is most nyomom a 1,5.évemet jogsival :)
Meglett a jogsim, meglett az autó, mi kell más, friss jogsi, vadidegen autó.
Ugye ahogy ilyenkor szokott egyből azzal mentem suliba, nem a legszebb de ugye csak autó :)
Jövök hazafelé, örülök a fejemnek, akkor még egy picit nehezen találtam a sebességet, néztem a váltót, a pedálokat, szóval tipikus 2 napos jogsim volt :)
Na, előttem álló rendőrautó, full para, mindegy, ki index előzöm, erre felbassza a villogót és megállít, odajön és ordítja hogy nem látom-e a táblát.
Én megkérdeztem hogy milyen táblát, ugye örültem hogy az utat láttam nem hogy még a táblákra is figyeljek

Én mondtam hogy tényleg nem figyeltam mert különben miért jöttem volna be meg hogy a jogsi is új...stb
Ő végighalgatta, elment, és egy 4000Ft-os csekkel jött vissza, meg ordítva mondta hogy tolassak vissza és ha mégegyszer meglát elveszi a friss jogsim...
Na azóta vagyok úgy a rendőrökkel hogy inkább a bűnözőket csesztessék, ne azokat az autósokat akik kb 30-40-el haladva véletlenül behajtanak egy behajtani tiloson...
Más:
Azóta már megálítottak az alufelnim miatt, kérték a műbizonylatot, ( akkor még nem tudtam hogy mi az ), én elkeztem mondani hogy akitől vettem az csak ezt adta, a lényeg hogy megszólalt a rádiója és elengedett...
Egyszer le volt szakadva az alsó kipufugócsöven ( valami leszaggatta ).
Rendőr villog, hol a műbizonylat a sportkipufogóról?
Én mondom hogy ez meg az történt de meg tudom mutatni a leszakadt csövet ( ott volt a csomagtartóban, mert ugye akkor szakadt le )
Mutatom neki a csövet, ő érti de hol a műbizonylat a sportkipufogóról ( akkor már sírtam kínomban )
Itt is szerenycsém volt, elment melletünk valaki úgy 140 körül, rendőr be az autójába fel a villogó és padló...

nálam sokkal okosabb emberek megmondták, hogy vagy tartsd be a megengedett sebességet, vagy maximálisan lépd túl, akkor úgysem érnek utol vagy nem tudnak megállítani. Erről egy példe: apám régen egy opel commodore-ral járt, aminek mondhatni kb 25 éve nem volt ellenfele az utakon (vagy legalábbis kevés). sietett, blahától astoria felé, szélső sáv, kb 150nel, rendőr kiállt elé, apám villantot (kb olyan gondolattal, hogy takarodj, elütlek mert nemtok úgyse megállni), rendőr félreugrott, apám tovább mintha mi sem történt volna. nem is lett belőle ügy semmi. Kicsit őrült néha az öreg...