D.A.S. - Jogvédelem

Témakör: Real life
aktuális téma
D.A.S. - Jogvédelem

Ki és mit hallott a D.A.S.-ról??? Jogvédelmi tanácsadóként érdekelne, hogy hogyan is működik a szolgáltatásunk, autós körökben. Egy kis közvélemény kutatás... Ha valakinek van valós tapasztalata, vagy valaki csak érdeklődik a téma iránt, szívesen beszélgetnék erről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
gskill
2010. június 15. 17:48
Nekem csak normális felnieim voltak, szinte csak /40 és /45el, kapták az ívet is, mégsem kellett egyet se görgőzni.

A következő BBS lesz, azt hosszabb távon tervezem használni, mint az eddigieket, és gyanítom elégedett leszek

//OFF vége
Ogre92
2010. június 15. 17:50
kornél1
2010. június 15. 17:49
évi 5k + a nagymellűért vállald
Ogre92
2010. június 15. 17:49
C eset: egész futóművet cserélni kell és baszhatod hogy milyen kereked van
gskill
2010. június 15. 17:46
azkorrekt Egyszer énis eljutok oda
Most egy weblap üzemeltetőjének nagymellű aszisztense keresett fel, hogy évi 20ért kirakja a business-em a weblapra. Most ott tartunk hogy évi 10ért rakna ki
kornél1
2010. június 15. 17:47
nekem alessio van, keleltt is már görgöztetnem. DE legalább könynen javitható
gskill
2010. június 15. 17:44
DE! Midnez elkerülhető lett volna, ha nem vesz Alessio kereket, hanem normálisat natalátál beinvesztál egy 2 vagy 3 részes BBS felnibe(lehet RH is), és
A eset - nem lesz benn tojás egy kátyútól
B eset - ha mégis, akkor vesz rá 5 ezrért egy új peremet
Morpheus5
2010. június 15. 17:43
Hiszékeny emberek benyalják ezt a sok szart Pedig csak kicsit gondolkozni kéne. Ha olyan pokoli nagy üzlet akkor miért vállakozásba adja ki? Akkor fizessen a lúzernak havi 100e Ft-os bért és akkor a cégnek hajtja a milliókat Valamiért mégsem teszi... Csak azért mert nincsenek milliók A hazai piac nagyon telített pénz meg a fasorban. Pár nyugdíjast be lehet még etetni egy-egy biztivel de mást már régen nem
kornél1
2010. június 15. 17:40
én 2-t hallgattam végig, mindegyikbe akkori barát akart beszervezni. nem szálltam be, azota nem beszél nagyon velem. mindegy. aztán akartak beszervezni AmWaybe. amnt elkezdödött, otthagytam.én vagyok a hülye, hogy mentem.
Ogre92
2010. június 15. 17:41
Nekem ez tetszik

Az önkormányzat nem akarja megtéríteni a kátyú okozta kárt

Ügyfelünk lakott területen belül gépjárműjével egy kátyúba hajtott, aminek következtében az autóban jelentős kár keletkezett. Az úthibára, mint 117.000 Ft kártérítés ügyfelünknekveszélyforrásra jelzőtábla nem figyelmeztetett, így a baleset elkerülhetetlen volt. Kártérítési igényét az illetékes polgármesteri hivatallal szemben próbálta érvényesíteni, de 4 hónapos meddő levelezés után, a DAS-hez fordult segítségért.

A DAS jogásza a bizonyítási eljárás során, az ügyfél által készített fényképek, és egy független szakértői vélemény segítségével bizonyította, hogy az autó sérülését nem természetes eredetű kopás - amire az önkormányzat hivatkozott -, hanem erős ütés okozta.

A törvény értelmében a helyi utak kezelője a helyi önkormányzat, így az ő kötelessége lett volna a közút megrongálódását helyreállítani, illetve a javításig a közlekedés résztvevőit a hibára figyelmeztetni.

Mivel az önkormányzat egyértelműen megszegte törvényi kötelezettségét, ügyfelünk teljes kárát köteles volt megtéríteni késedelmi kamattal együtt, összesen 117.000 Ft értékben.
Morpheus5
2010. június 15. 17:38
Én szó nélkül rábaszom a telefont meg az ajtót nem vagyok szívbajos
gskill
2010. június 15. 17:40
Morpheus5
2010. június 15. 17:36
Persze Elég megnézni ezt a köcsög biztosítási ügynöki rendszert Kábítanak ilyen marhaságokkal aztán a sok lúzer rájön fél év után, hogy annyira mégsem nagy buli. Csak akkor már van fél év tb meg mindenféle járulékhátraléka, a kocsijában fölösleges 10e km, meg százezres telefonszámlája. Egyszer kíváncsiságból végigültem egy ilyen kábítást de félidőben kimentem mert már nem bírtam röhögés nélkül. Kábítottak ott pálmafás csapatépítő tréninggel meg minden marhasággal
kornél1
tök egyértelmű volt, már az elején

jogvédelmi tanácsadó, pénzügyi tanácsadó, adótanácsadó, stb..

egy haverom, jogász, az Ernst & Young adótanácsadó. de igazi tanácsadó, nem ilyen beszervezett jutalékos tanácsadó. teccikérteni
gskill
2010. június 15. 17:37
sejtettem, hogy te is hittérítő vagy

Ez az agymosás duma annak jó, aki nem lát át az egészen... Nomeg akinek ér is vmit az autója
kornél1
ja, és én is egyetem mellett csinálom.. már általűnos iskolában láttam, hogy te egy talpraesett ember vagy
gskill
2010. június 15. 17:33
igen jól jártam, mert leszarom az értékcsökkenést, és van 3 másik kocsi itthon, amit lehet addig használni. Sajnos ezt sem tudta a DAS hittérítő megetetni

Nomeg a rozsdásodás elleni garancia kifizetés... Mondom 20 éves a kocsim, miről beszélünk
kornél1
2010. június 15. 17:35
pontosan.... minnyá' jön, hogy "napi két órai munkával tartom el a családom! önnek nincs napi két órája, hogy kíváló életszínvonalat biztosítson a casládjának? csak napi 2 óra"
gskill
2010. június 15. 17:31
ezzel jött nekem a DAS-es nőci is, aki rám akarta sózni a holmiját és hogy legyek énis DAS-hittérítő...
Felhozott egy egyszerű példát, belémjönnek oldalról, megsérül a sárvédőelem és egy ajtó. Megkérdezte mennyibe kerül a javítás. Mondom 10 ezer, ha színhelyes, 40 ha fényezni kell A nőnek meg rendesen kikerekedett a szeme, mint a csigának Mondom nem mindenki vásárol márkaszervízben Azt amikor mondtam neki, hogy valszeg HF-es a kocsija, mert kékebben füstölt, mint az ég, akk tudta h velem nem eteti meg a hülyeségét...

Jah és: 104 ezer a biztosításom. 60 ezrem még nincs arra, hogy ha netalántán valami gixer van, akk segítsenek...

Tudom, hogy szép és jó, de majd ha 3 millió feletti kocsim lesz, akkor szóbajöhet, hogy fizetek 60 ezret. De amíg 20 éves kocsival járok, addig másra is el tudom költeni az évi 60 ezret...
kornél1
2010. június 15. 17:33
ja, én kérjelek, hogy tegyél ajánlatot? kicsit rámenősebben kell nyomni, akkor lesz jutalék
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 262 találat 14 oldalon