EASCA

Témakör: Real life
aktuális téma
EASCA

Az idei év legnagyobb meglepetése, hogy újabb versenyszériával gazdagodik a hazai autóhifis társadalom! A már régóta ismert HUMMA és a pár éve induló dB Kupa után itt az EASCA (European Auto Sound Association)!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
2 3 4 5 6 7 8
atis204
2009. február 19. 22:25
Az első link a hangminőség, a második a hangnyomás szabályzat
Pixi
2009. február 19. 22:22
Pixi
2009. február 19. 22:18
Ebből melyik vonatkozik erre az új szériára?
mca-punto
2009. február 19. 22:16
Angol nyelven már elérhetö,
SQL
SPL

Amint lessz magyar linkelem.
Ladáscsaj
2009. február 19. 22:09
na látom új fórum :)
Pixi
2009. február 19. 22:07
Estét!
Asszem erre én is kiváncsi leszek nagyon!
Végre egy kategória ahol nyugodt szívvel indulhatok! (elvileg)
Amúgy van valakinek infó a szabályokról?
Érdekelne miről is lenne szó pontosan!
mca-punto
2009. február 19. 21:36
Kifejezetten EASCA sorazattal kapcsolatos témáknak nyitottam, informáciok, versenyfelkészülés stb..
nem kötelezö sem irni sem olvasni
Wackond
2009. február 19. 19:08
én ezt olvastam ki az angol nyelvű szabályzatból
profile
2009. február 19. 19:03
az már volt magyarországon úgy 10 évvel ezelőtt.
Citroos
2009. február 19. 18:46
lehet válogatni annak a 10 embernek akik fent szoktak lenni
profile
2009. február 19. 18:45
na bravo...még egy autóhifis topik...
mca-punto
2009. február 19. 17:41
Forrás: HUMMA.hu by Mészáros György:

Kedves Versenyzők, Barátaink!

Elérkezett az új évad kezdete, és örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a tavalyi évad folytatásaként - némi változással fűszerezve - az idén is megrendezésre kerülnek a Pioneer-HUMMA hangnyomás és hangminőség versenyek.

Változással abban az értelemben, hogy a már jól megszokott EMMA SQ és ESPL versenysorozat mellett útjára indítjuk a szintén európai EASCA versenyszövetség SQL és DBL sorozatát is, mely céljait tekintve azonos, ám szabályzatát tekintve egyszerűsített. Ezzel az új versenysorozattal kiegészített évadban reményeink szerint azok a zeneszerető barátaink is közelebb kerülhetnek az autóhifi versenyekhez, akik eddig nem, vagy csak félve közeledtek az elvárások miatt, avagy a hangnyomás versenyek tekintetében nem a szélessávú mérés, hanem a speciálisan alacsony frekvenciák mérésében szeretik a berendezéseiket és önmagukat megmérettetni. (Therm Lab)

Terveink szerint az évad során legalább 5 versenyt kívánunk megrendezni, a két versenysorozatot egy időben és helyszínen. Természetesen ezek a versenyek nem öncélúak, mindkét sorozat záróakkordjaként a legjobb versenyzők részt vehetnek az európai záró finálén, ami az EMMA esetében idén Spanyolországban, míg az EASCA vonatkozásában, Németországban kerülnek megrendezésre. A felkészüléshez szükséges szabályokat és CD lemezeket mindkét szövetség biztosítja, ami az EMMA esetében egy terjedelmesebb szabályrendszert és a németországi Capa Pie stúdióban felvett lemezt, míg z Easca vonatkozásában az egyszerűbb szabályok mellett a Stockfish kiadó lemezét takarja.

Az évad során a versenyekre való jelentkezés metódusa nem változik, a regisztrált tagok, itt a honlapon keresztül tehetik ezt meg, kiválasztva azt, hogy mely sorozat részvevőjeként kívánnak indulni. A szabálykönyvek fordítása már folyamatban van, elérhetőségüket természetesen azonnal jelezzük.

A rendezvény sorozat első versenye a „Carstyling.hu Tuning Show Budapest” keretein belül kerül megrendezésre, hamarosan ezzel kapcsolatosan is bővebb információk érhetőek el.

A Pioneer-HUMMA Magyar Autó-Hifi bajnokság 2009-es évadot ezennel hivatalosan is megnyitjuk, mindenkinek jó felkészülést, és sikerekben gazdag évadot kívánunk!

Mészáros György
HUMMA
bravosos
2009. február 19. 15:44
gyári cső? pfö
LV6
2009. február 19. 15:41
végre vmi újdonság
con_blade
2009. február 19. 15:39
igen ? csak bóti reficső lehet ? mügyantábol kiöntetem ... lessz rajta ha akarom SAL felirta is
Citroos
2009. február 19. 15:05
én is inkább zenére építgetem a kocsit már mert mindenki egymásra vár ki mit lép a versenyszervezést illetőenkész röhely
Dragon Car
2009. február 19. 15:00
amugy meg ezzel együtt már jó sok szabályzatra várunk...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
2 3 4 5 6 7 8
Összesen 153 találat 8 oldalon