Az a baj hogy mi itt hiába tárgyalun és idegesítjük magunkat úgyse lesz változás.
Mire megcsinálnak 1 utat addigra egy másik már szarrá megy.
Meg hát a foltozgatás is mire jó?
Lássuk be semmire. 1 éven belül megint szar lesz.
Felkéne marni a felső réteget és egy új réteget rányomni a helyére. Na az javítás lenne nem ez a trógerkedés amit csinálnak.
Szeretném kérdezni melyik országban van még kátyuzgatás?
Máshol az útszakaszt csinálják mert hosszútávon jobban megéri, csak az itteni verebek nemtudják felfogni!
Jaja ez igaz egyszerűen nem tudod használni az utak egy részét...
Dabason is megcsinálták az utakat a választások előtt persze a legutolsó mellékutat is, és most mindenhol kerék nagyságú kátyúk vannak persze a javításra nincs pénz csak a főutat toldozták foltozták pedig csak rendes munkát kellett volna végezni... nem kampányolni
Miért?! A horvátoknál csak alagútakat robbantanak meg akkora viaduktokat építenek mint ház. Hogyisvanez?
Ja és 500 km 1 év alatt?
Nálunk meg 1 km = 1 milliárd és ez 3 hónap alatt?
Még 1! Ha emlékeztek hogy mondták a híradóban hogy a 90es sebességkorlátot be akarják vezetni, erre mondták hogy európában csak norvégiában van az autópályákon 90es sebességkorlátozás. Hát kérem én jártam norvégiában és ott a félreértés hogy nekik nincs kimondottan autópályájuk, helyette van tükörsima országútjuk. Azt mondanom sem kell, hogy ott a lakosság nincs 10 millió és a területe 3x-4xrese magyarországénak. Az érdekesség hogy az ott töltött 3 hetem alatt és számtalan kilóméter leautózása után sem láttam egyetlen kátyút sem. Másik dolog, hogy ott van úthasználati díj a nagyobb forgalmú országútakon, kapus rendszerú, megállsz bedobod az aprót (kis kosárba hogy már messziről becélozhassd) és már nyilik is a kapu. Ami érdekesség ennél, hogy pl a motorosoknak nem kell fizetniük, ezért nagyon sokan motorral járnak.
Azért engem az megrémisztett, hogy egy sietős utamon (Hajduszoboszlóra) sikerült egy olyan útra rámennem, hogy futóműállítás és felnigörgőztetés lett a dologból, és egyszerűen nem tehettem semmit. Szomorú, hogy A-ból B-be már előre tudod, hogy gáz lesz.
én is szoktam menni végsebességen, bár az csak kb 185...talán bírná a 190-et is téli kerekekkel...utoljára pénteken huzattam meg egy kis ideig, de még így is többen megelőztek...180fölött...
Még egy apróság a dudáláshoz. Amikor Zalaborzasztó és Bácsrettentő között folyamatosan dudálok szerintetek érdekel is valakit?? Pláne a közútkezelőt?
Legfeljebb vállat vonnak, hogy még egy lakodalmas....
Jaja legkeményebb amikor az egyik oldalon egy ba**ott nagy tó másik oldalon a tenger, és te csak mész bele a semmibe, mert ők ezt simán összehozták..... Na hát ettől nagyon messze vagyunk. Már alapvetően az, hogy egy ilyen kicsi országban nem kötik össze a főbb határpontokat pályák, is egy vicc.......