Érettségi Petíció

Témakör: Real life
aktuális téma
Érettségi Petíció

tudom semmit se ér, de aki gondolja, aláírhatja! most találtam, legalább lássuk hányan gondolkodnak hasonlóan! biztos neked is van olyan ismerősöd/családtagod, aki nem csalt, és talán pont emiatt szorul ki az egyetemről/főiskoláról! nem flameindító topik, pls ehez tartsuk magunkat! petíció

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12 13
_Tomiboy
2005. május 11. 08:23
A pontok azért emelkedtek, mert sokan jelentkeztek az adott szakra. Minden szaknál megvan mennyi embert vesznek fel, ez évente ugyan annyi embert jelent. Normálelolszlás alapján több emberből több jobb képességű van, ezért emelkedik a ponthatár.

Emberek tanuljatok már meg gondolkodni!
lanciapeti
2005. május 11. 08:20
jaja az engem is érdekelne!
ChPh
2005. május 11. 08:19
Új tételek is a neten? Hol?
lanciapeti
2005. május 11. 08:04
nah az szép lenne ujra nem kezdeném ez elég hülye ötlet
galex
2005. május 11. 08:01
Pénz és ismeretség a kérdése minden!

Mentem kajolni!

Igyexem
joseph24
2005. május 11. 08:00
na a lényeg a következő a petíció szart sem ér mert nem írják oda a nevüket az emberek és nem pecsételt lappon van. Ergo többször is lehet odaírni nevet.

2, Már az új tételek is a neten vannak.

3, Az érettségi és a felvételi és sok más dolog nem az igazságról és a becsületességről szól. Sok full ötös haveromat rúgtak már ki egyetemről. Az ilyen dolgokat túl kell élni.
ChPh
2005. május 11. 07:53
szerinted én miért nem járok egyetemre?
a többi no comment
galex
2005. május 11. 07:50
De azért a tavalyi felvételi ponthatárok sem voltak túl korrektek:

irreálisan magasra emelték a ponthatárok, mert "túl sok a diplomás az országban", de ezt, csak utólag mondták el a Hír TV-n, a sok barom, + hadd fizessen a jelentkezésért.

voltak szakok - bár a legtöbb ilyen volt - hogy előző évekhez képest szinte dupla ponttal kellett mennie

de aki nem színötös mindenből /asszonkám pl.: matek, a többi az full, + angol C középfok/ az el is felejthette az egyetemet

ez megint milyen

engem ez jobban érintett, én ezen akadtam ki, ezért +értem aki idén ölné +az oktatási tárca valamennyi S3GGROH@SZTÓ ... ... tagját
Hammer
Az, hogy nem számítana az érettségi nagy geciség lenne!!!!!!
Nem nagyon szimpatizáltam egy - két tanárral, van ahol sajnos a jegyeimen meg is látszik.
Volt amelyik osztály előtt kijelentette, hogy majd akkor ad 3-ast, ha neki úgy tetszik, pedig a dolgozat pontjaim 3-ast fölé mentek
Egy másik tárgyból pedig haverommal, aki jóval arrébb ült, mint én, szinte ugyanazt írtuk le egy dogára.
De tényleg mintha másolat lenne a kettő.
Ő kapott 4-est én 2-est.
És mindenki nézett, hogy ez mi a rák, de nem mondott semmit az a genya.
...
Na a lényeg az, hogy én nem csaltam, az érettségieim, amiket eddíg írtam eléggé jók lettek és kibaszás lenne, ha azért, mert a jegyeim rosszabbak, mint az érettségi jegye, máris gyanusítgatnának és újrairatnák!!!!!!!!!!!!!
B*sssza meg az egész rendeszer!
Nagy dobra verték + hogy hűha de milyen titkos, azt egy nagy lóf*szt.
Tiszta komédia ez az egész, ami itt játtszódik.
Ma is 10-re megyek be törizni, mert új tételeket nyomtattak.
Bishop
Eddig is működött a dolog most nem értem miért kell sok szerencsétlen ember életét ily módon elbaszni.... Ja de, már rá is jöttem... Választás, politika..
Undorító! Gusztustalan minden politilkus!
ChPh
2005. május 11. 07:49
hát szvsz pedig erősíteni kellene, nagyon gyengusz ez az érettségei
kilingspre
2005. május 11. 07:49
A törit már láttam(mármint a régit)-azért az egy kicsit kemény lett,mivel egy kicsit másképp gyakoroltunk rá.de elvileg már az új is megvan vkinek-pontosabban csak a kifejtős része.Ennyit a becsületes érettségiről
kilingspre
2005. május 11. 07:46
helo.
Annyit tennék hozzá:én 4 éven át 2-es voltqam év végén matekból.De aki ezt az érettségit nem tudta megírni legalább 3-ra annak nincs keresnivalója középsuliba.Enyém kb 60-65 % körül lesz.Pedig nem ismertzem a példákat.Ha meg kell írnom,állok elébe-csak sokat ne nehezítsenek rajta:)
_Tomiboy
2005. május 11. 07:40
Miért kell mindent pártvitára visszavezetni? Ez nem pártokról szól, hanem gyökér emberekről!
ChPh
2005. május 11. 07:39
a legtisztább az, ha felvételit ír, akinek kell... így aki nem tanul tovább nem szívja meg egy újraírt érettségivel
_Tomiboy
2005. május 11. 07:39
Ez nem jó megoldás! Én nem igazán voltam haver a fizika tanárral. Mindíg 2-est adott évvégén, 12. végén kivertem a balhét, és nagynehezen 3.-ast adott. Mondtam az osztályfőnöknek nem én vagyok a hülye, hanem a tanár...
Felvételiztem fizikából, ami kicsit más szinten van, mint a sima érettségi. 5-öst kaptam. A tanár meg csak hebegett habogott az osztályfőnök meg az igazgató elött.
galex
2005. május 11. 07:36
sz.tem a 4 éves jegyek átlaga se lenne rossz +oldás

bár ezt is +szívnák páran, de aki egész végig jól tanult, annak simán jó.
nem?
ChPh
2005. május 11. 07:24
hát, nem tudom te mit szóltál volna anno, ha újra kellett volna írni az érettségidet
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
7 8 9 10 11 12 13
Összesen 251 találat 13 oldalon