Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Találkoztatok már olyannal, hogy nekem full alap játék van, de ha a kamion kereskedőhöz be akarok lépni kilép a játék és így kamiont nem tudok venni, csak úgy ha online veszek kamiont. valakinek ötlet h mi lehet ez?
Sziasztok!
Csak most kezdek ismerkedni a játékkal.
Beraktam két olyan modot amiben benne van a Scania Longline fülke. Sajnos bármelyiket is használom, a fülke kiválasztásnál kifagy a játék. Ha a modokat külön engedélyezem, vagy ha mind a kettő be van " kapcsolva" akkor is. Aki használta már ezeket a modokat és esetleg tud valamilyen megoldást, az legyen szíves írja már le! (1.7.0 verzió) egyik modmásik mod A válaszokat előre is köszi.
Sziasztok
Beraktam egy tandemes Mercit a játékba, engedélyeztem is, de nem látom sehol! Amikor új kamiont rakok be, akkor az a kereskedőnél van, ezért ebből indultam ki, de ott ezt most nem találom. Illetve egyszer már próbálkoztam egy ilyen tandem-es cuccal, akkor berakta az eredeti kamionom helyére, viszont amikor fuvart vállaltam a rendes pótkocsi volt ott és azt akasztotta rá fel. Ha tandem-es kamiont rakok be, akkor az eredeti kamionom cseréli le arra?
Találkoztatok már olyannal, hogy nekem full alap játék van, de ha a kamion kereskedőhöz be akarok lépni kilép a játék és így kamiont nem tudok venni, csak úgy ha online veszek kamiont. valakinek ötlet h mi lehet ez?