Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Tök mindegy igazából, mert van két db 5ös szintű profilom, azokat meg nem igazán sajnálom Még anno az előző Windows reinstall előtt volt egy zsíros 55+os profilom, csomó kamionnal meg garázzsal, TSM meg egy csomó mod, és fagyás nélkül, aztán shit happened
sőt hogy ne vesszen el a régi játékmenet, lemásolod a save game-es mappát, indítasz egy tök újat, majd ha minden fasza, akkor felülírod a régivel, még akár így is jó lehet
Nekem az elindulással nincs gond, fut rendesen...a legfrisebb (2.2-es) Jazzycat-féle pakkot beraktam, azzal is kifagyott...arra tudok gondolni, hogy esetleg más moddal ütközik, de mindegyik? Majd meglátjuk, remélem sikerül már végre oda eljutni hogy fagyás nélkül játszhassak mert már idegesít Mondjuk ott az Xbox a játékra az igaz, de azt már vagy két hete be se kapcsoltam, egyszerűen annyira nem tud lekötni hogy naphosszat előtte üljek
nekem is volt idő amíg csak egy "pár" trailerből álló mod indult csak el ez a jazzy-s nem nagyon akart, de addig csesztettem míg jó lett, így aztán mostmár nem nagyon piszkálom, max ha csinál belőle újabb verziót akkor arra kicserélem
Nekem a TSM már egy ideje nem működik, hiába a legfrissebb verzió...mondjuk nekem nem is nagyon kéne több, csak a Merci logó mod, valós cégek meg valós pótok plusz egy graf.mod, és kb. itt kis is merültünk, csak sajnos a rohadt trailerekkel gond van állandóan, remélem nem hardver alapú a probléma, de érdekes, hogy mások nem tapasztalnak ilyet
modok nélkül uncsi, nekem a céglogó, a márka logó, egy grafikát javító, meg egy frissebb jazzycat féle trailer mod van fent, így egész használható a tsm-el még nem sikerült működésre bírnom, nem is nagyon feszegettem
Igen, múlt héten indították az 1.12-es patchel egyidejűleg Én nem vettem meg, nem is tervezem, van helyette millió mod...ami viszont kiborít, hogy kb. az összes trailer mod fagyasztja a játékot, eddig a full szűz játék is kifagyott 2-300km-enként, most úgy néz ki hogy nem...jelenleg 3 mod aktív, a R3D Ultimate, egy céglogó mod meg egy trailer mod, de úgy néz ki, ezzel se akar zökkenőmentesen együttműködni Kezd már kiborítani hogy nem tudom rendesen játszani mert állandóan kifagy, modok nélkül meg (szerintem) kicsit egyhangú
Tegnap az SCS hivatalos blogjára felkerült pár teaserkép az új DAF-ról.
Az új vontató hagyományosan változtatható kabinnal, alvázzal és egyéb tuningopciókkal érkezik egy ingyenes patch formájában. Az új modell várhatóan szeptember másik felében kerül be a játékba, miután az össze hibát és bogarat kiiktatták belőle. Kíváncsian várom!