Pár napja fülünkbe jutott, hogy le akarják lopni barátnőm kocsijáról a felniket. Aztén a szomszéd egyszer késő este jött haza, és látta, hogy 5-en nézik a kocsit. Kinyitotta az ablakot, és hallotta, hogy 100.000 Ft-ért van rá vevő. Neveket is hallott. Szóval tudjuk. És nem tudunk mit csinálni. Garázs nincs, az udvarba egyrészt nem fér be, másrészt ott könnybben és nyugodtrabban szedik le, mint az utcán. Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor? Olyan emberek nevei hangzottak el, akikről elég durva dolgok keringenek a városban. A rendőrség FÉL TŐLÜK!!! Tehetek föl kerékőrt, de nem tudom az mennyit ér. Szerintetek mit lehet tenni? Van valakinek valami jó ötlete?
bazzeg na ez már rohadtul szánalmas! Beleöljük a rohadt verdánkba a kurva pénzt erre a sok kis csicska meg csak úgy kiszedi ingyen.Nem ám megdolgozna érte vagy vállalna plusz munkát hogy megéljen valahogy! nem a sok kretén inkább kilopja a kocsiból,a kocsi alól stb! Na ez ma KIs Hazánk!
nem ezért írtam amúgy ha a cd készüléket előlap nélkül is divat lopni évek óta,akkor felesleges csodálkozni.
8-9 kerben parkoltam kint az utcán évekig,kiforrot technikám lett a végére:ütésérzékelő minimumra csavarva h ne szólaljon be a sportkipufogókra és ne kapjak kromofágot a szomszédtól,ultrahang,110 decibeles sziréna,nem gagyi riasztó kimenetére kötve a duda meg egy dietronics strobi modul,arra pedig a neonszett.
itt nálunk tegnap előtt az utca tele volt a ház előtt üvegszilánkkal, én söpörtem össze, nem tudom kinek a szélvédőjét szeretkezték be, a környéken minden autóé egybe van..
tegnap hallottam a találkozónkon, hogy egy srácnak minden keréken egyforma, de egy keréken 5 különböző kerékőr van... nem olcsó, bár szerintem annyit megér egy drága felni miatt... igaz nem a gumisok kedvence, de inkább minthogy oda vesszen a felni... szóval szerintem, mint ahogy írták = kerekenként minél több kerékőr és különböző, szivecskés, csillagos, vagy akármilyen
enis nagyon szivesenakkor fogadtam meg hogy ejszakara nemhagyom kinn tombhaz elott az autot, dehat akkor muszaly volt, mert tesomeknal voltam, es nemtudtam hova allnia melettem allo astra-snak pedig tobol kitoprtek a hatso ablaktorlot, meg az elsoket is letortekaztan nekem a motorhazteton is van most egy vastag mely karc, de azon mar inkabb nemis idegesitem magamat, ugyis mennem kell a fenyezohoz
nekem multkor az alu antennat tortek kette, berugdostak a 2 oldalso visszapillantot, es levettek 2 disztarcsat amit megtalaltunk a kocsi melettsztem valaki megzavarhata azokat a barmokat
mondjuk én alapvetően belegravíroztatnám mind a a négy felnimbe a nevemet vagy valamit,és ha lelopnák akkor lehet benézelődnék a környéken a hasonló felnik mögé...legalábbis a gravír elég egyértelmű azonosításra szolgál