Golf MKIV
aktuális téma

Golf IV és Bora tulajdonosok és rajongók gyűjtőhelye!!!
Pár hasznos link:
www.doppel-wobber.de
Alvázszám dekódoló
Csomagtartóban lévő matrica gyártási kódjainak a jelentése
Pár hasznos link:
www.doppel-wobber.de
Alvázszám dekódoló
Csomagtartóban lévő matrica gyártási kódjainak a jelentése
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Vagy ha beáldozol egy pár csonkállványt akkor fel lehet munkálni nagyobbra a csapágyfészket. Hátul pedig rá kell fúrni a hídra a másik tengelycsonkot. Csak akkor ott megint adapteres a féknyereg felfogatása, mert minden megváltozik
Kis ET-s felnit szeretnél feltenni amit nem lehet módosítózni, mert kilógna?
Ha találsz olyan 5x112-es kerékagyat amit be lehet nyomni az 5x100-as agy helyére az a legegyszerűbb. Ennek feltétele a kerékcsapágy átmérő egyezősége és a csapágy mélysége. Bár azt már lehet korrigálni ha kisebb

Ha találsz olyan 5x112-es kerékagyat amit be lehet nyomni az 5x100-as agy helyére az a legegyszerűbb. Ennek feltétele a kerékcsapágy átmérő egyezősége és a csapágy mélysége. Bár azt már lehet korrigálni ha kisebb
Üdv!
Csinált már valaki (látott már) olyan átalakítást, hogy 5x100-ból 5x112-es osztókör legyen Golf 4-en? (Osztókörmódosító pogácsa nem játszik)
Csinált már valaki (látott már) olyan átalakítást, hogy 5x100-ból 5x112-es osztókör legyen Golf 4-en? (Osztókörmódosító pogácsa nem játszik)
Ahogy én tudom ehhez is kell.
Ha ültetsz akkor a stabrúd vége "felfelé fordul" el, és beleér valamibe. A rövidebb kutyacsont ezt kompenzálja és hozza közelebb az eredeti állásszöghöz a stabrudat. Ebben a tartományban ennyi elég, vagy ahogy a kolléga is írja, 4 motion stabrudat kell berakni. Extrémebb ültetésnél még komplikáltabb. De erre majd a többiek tudnak okosabbat mondani.
Ha ültetsz akkor a stabrúd vége "felfelé fordul" el, és beleér valamibe. A rövidebb kutyacsont ezt kompenzálja és hozza közelebb az eredeti állásszöghöz a stabrudat. Ebben a tartományban ennyi elég, vagy ahogy a kolléga is írja, 4 motion stabrudat kell berakni. Extrémebb ültetésnél még komplikáltabb. De erre majd a többiek tudnak okosabbat mondani.
Helló
Kisebb ültetésnél előfordulhat, hogy kell a rövid.
Komoly ültetésnél nincs szerepe a rövidített stabilizátornak, mivel nem lehet bekötni. Vagy ki kell kötni ha nagyon alacsony, vagy 4motion stabrudat szoktak betenni.
Kisebb ültetésnél előfordulhat, hogy kell a rövid.
Komoly ültetésnél nincs szerepe a rövidített stabilizátornak, mivel nem lehet bekötni. Vagy ki kell kötni ha nagyon alacsony, vagy 4motion stabrudat szoktak betenni.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Fk állítható futómű. Ami 3-6 cm között lehet állítani ahol is kell a rövidebb kutyacsont? Csak mert a. TA -nál ami 3-12 között lehet állítani ahoz írják. Amúgy milyen szerepe van a rövidebb kutyacsontnak? Bocsi az amatőr kérdésekért.
Sziasztok egyedi rendszám eladó VWG-004---500euro
néha azért előfordulok itt is

Köszönöm ezekre nem gondoltam
Mi épp fotókat csináltunk aztán levettem az első rendszámot és úgy indultunk el haza. Pont előttünk mentek lakotton kívül 60-al gondoltam úgy is mindjárt lefordulok mentem utánuk . Ők is arra mentek megelőztem őket még vissza se tudtam sorolni már kint volt a kék.
Útvonal engedélyem volt , xenon, más lámpák de úgy semmi extra. Aztán annyit kérdezett, hogy hol az első egyedi azonosítóm és mehettem a dolgomra.

Útvonal engedélyem volt , xenon, más lámpák de úgy semmi extra. Aztán annyit kérdezett, hogy hol az első egyedi azonosítóm és mehettem a dolgomra.
Szevasztok!
Témával kapcsolatban 1 kis tapasztalat:
Ha akar a rendőr úgyis belédköt, egy ledes rendszám világítás miatt is, ha nem akkor nem!
Nekem is körbenézte a kocsit amikor már 18-as kerék és gewinde alatta volt... annyit kérdezett, hogy elől-hátul egyforma a gumi? mondtam, hogy igen és ennyiben is hagyta..... Aztán 1x valaki poénos kedvében volt és az 1-ik utcában az összes kátyúba muskátlit ültetett
Havernak nagyon megtetszett, mondta, hogy álljak meg, le akarja fotózni..... pech... jött a szolgálunk és védünk yeti... villogó.... egyből be elém..... itt már lejátszottam fejben, hogyha kötekedni akar a kocsi miatt akkor MOST fog..... azthitte, hogy mi tettük ki a muskátlikat.... még a csomagtartót is ki kelett nyitnom. Végül megkérdezte, hogy láttuk ki volt? nem! és mindenki ment a dolgára.....
Tapasztalat: Ha akar beleköt, ha nem akkor nem fog!
Plusz: Mondjuk azért jók az elképzeléseid a "csak" 18-as felni peresgumival és a csak gewinde..... annó én is suli melett kezdtem a G4-et..... 1 éves ösztöndíjam elment arra, hogy használható legyen egyáltalán...inkább akkut vettem, meg szűrőket, olajat, stb... A csak egy 18-as gumikkal + gewinde, ha nem a pattogós félét akarod alaphangon is 350.000 lesz
Kitartás!

Témával kapcsolatban 1 kis tapasztalat:
Ha akar a rendőr úgyis belédköt, egy ledes rendszám világítás miatt is, ha nem akkor nem!

Nekem is körbenézte a kocsit amikor már 18-as kerék és gewinde alatta volt... annyit kérdezett, hogy elől-hátul egyforma a gumi? mondtam, hogy igen és ennyiben is hagyta..... Aztán 1x valaki poénos kedvében volt és az 1-ik utcában az összes kátyúba muskátlit ültetett

Tapasztalat: Ha akar beleköt, ha nem akkor nem fog!

Plusz: Mondjuk azért jók az elképzeléseid a "csak" 18-as felni peresgumival és a csak gewinde..... annó én is suli melett kezdtem a G4-et..... 1 éves ösztöndíjam elment arra, hogy használható legyen egyáltalán...inkább akkut vettem, meg szűrőket, olajat, stb... A csak egy 18-as gumikkal + gewinde, ha nem a pattogós félét akarod alaphangon is 350.000 lesz

Kitartás!

Alapból számít mennyi az ET-je ez köztudott
A másik pedig az, hogy milyen az agyrésze. Van-e hely a módosítót felfogató csavaroknak benne. Ha van akkor nem kell vastag módosító neki amibe bele kell süllyeszteni a csavarokat. Így vékonyabb módosító is elég. Persze itt jön be megint a felni szélessége ami megint befolyásoló. Mert ha szélesebb akkor meg hozzáér a telóhoz
A másik pedig az, hogy milyen az agyrésze. Van-e hely a módosítót felfogató csavaroknak benne. Ha van akkor nem kell vastag módosító neki amibe bele kell süllyeszteni a csavarokat. Így vékonyabb módosító is elég. Persze itt jön be megint a felni szélessége ami megint befolyásoló. Mert ha szélesebb akkor meg hozzáér a telóhoz
Nem akarom mert annyira nem szar, nekem kényelmes a többit meg lesz@rom
Kapcsold ki benne ezt a lehetőéget
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Ez jó lehet kiindulásnak amit írtál, majd utánanézek a dolognak ha legközelebb szétkapjuk a futóművet.