Golf MKIV
aktuális téma

Golf IV és Bora tulajdonosok és rajongók gyűjtőhelye!!!
Pár hasznos link:
www.doppel-wobber.de
Alvázszám dekódoló
Csomagtartóban lévő matrica gyártási kódjainak a jelentése
Pár hasznos link:
www.doppel-wobber.de
Alvázszám dekódoló
Csomagtartóban lévő matrica gyártási kódjainak a jelentése
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Remus szerintem ez merész kijelentés, képek alapján megmondani hogy mi volt törve, fújva. Jobb első sárvédőre több irányból is fény vetődik, persze hogy mindenféle árnyalatot eredményez
Egyébként ha Magyar papírosan lenne ennyi, akkor még jó ár is érte, de gyanus, hogy nem.
Mondjuk az enyém is 1,8m-ba állt meg mindennel.
Mondjuk az enyém is 1,8m-ba állt meg mindennel.

de kár találgatni, megnézi az ember aztán vagy-vagy.
Nem hinném... csak a kinti fény világítja meg, ezért csalóka.
Valaki szóljon nekik, hogy nem állandó összkerék
Le is enné a paraszt haját
Az eleje le lehetett bombázva. Sárvédő, lökös, géptető más szín mint az autó

Az eleje le lehetett bombázva. Sárvédő, lökös, géptető más szín mint az autó
Sziasztok!
AGR 90 lovas motorokat meddig lehet gyári alkatrészekkel húzni? Nem akarok versenyautót,de a hegyekben néha jól jönne pár extra lóerő...
AGR 90 lovas motorokat meddig lehet gyári alkatrészekkel húzni? Nem akarok versenyautót,de a hegyekben néha jól jönne pár extra lóerő...
volkswagen_golf_iv_2.3_v5_gti_4_motion aki nem akar behozni...bár kevés az extra, és kár, hogy 4 motion.
Jah még anyit oda lett technikai furat ott meg jol ki lett fujva alapozoval belül majd üreg védelem csorgásig
Nálam küszöbb végén uj lemez majd homokszoras azran rozsda vedő utana epoxi alapozó. Rucsi es festés. Sárvédő bontott gyári azzal nem szorakoztam
Mi számít tipikusnak?
Nekem egyedül a tető jobb első sarkánál volt egy minimális (több Golf-on is komoly rozsdafoltot láttam itt, meg gányul fújva is, nem tudom mennyire tipikus ez különben).
Volt szélvédőcserém, sima sötétszürke alapozóval lett lekezelve (természetesen megfelelően aládolgozva, amikor a szélvédő ki volt véve) Majd hamarosan viszem fényezőhöz a kocsit pár egyéb, apró festési munka miatt, majd akkor lesz lefestve

Nekem egyedül a tető jobb első sarkánál volt egy minimális (több Golf-on is komoly rozsdafoltot láttam itt, meg gányul fújva is, nem tudom mennyire tipikus ez különben).
Volt szélvédőcserém, sima sötétszürke alapozóval lett lekezelve (természetesen megfelelően aládolgozva, amikor a szélvédő ki volt véve) Majd hamarosan viszem fényezőhöz a kocsit pár egyéb, apró festési munka miatt, majd akkor lesz lefestve
nem 100%-ig vagyok benne biztos.
Szia
Igen kilehet váltani a patronost a simára és ha jól emlékszem /hallottam a hátsó vezérmű burkolatot kell kicserélni az újabbra,de azért még kérdezz rá mert 100%.
Igen kilehet váltani a patronost a simára és ha jól emlékszem /hallottam a hátsó vezérmű burkolatot kell kicserélni az újabbra,de azért még kérdezz rá mert 100%.
Sziasztok Uraim!
A tipikus golf 4 rohadási pontokat ki hogyan orvosolta (már akinek volt)? Igazából arra lennék kíváncsi milyen anyaggal kezeltétek le!
A tipikus golf 4 rohadási pontokat ki hogyan orvosolta (már akinek volt)? Igazából arra lennék kíváncsi milyen anyaggal kezeltétek le!

köszi későn olvastam,de kb így tettem
Sziasztok!
azt hallottam,hogy az AJM motornál vezérlés cserekor van lehetőség kiváltani a feszítő patront,már nagyon aktuális a vezérlés csere és szerezném be a hozzávalókat,tudna valami infót adni? köszi
azt hallottam,hogy az AJM motornál vezérlés cserekor van lehetőség kiváltani a feszítő patront,már nagyon aktuális a vezérlés csere és szerezném be a hozzávalókat,tudna valami infót adni? köszi
Mobil Super 3000 X1-et rendeltem... (5w40) a megszokott Mann Filter szűrővel...
Nekem Castrol volt benne sokszor, aztán 2x Moly... Most lehet kipróbálom a Mobilt...
Golfban volt Castrol Magnatec 10W40, Mobil X2000 10W40, Total Quartz 9000 5W40.
Egyikkel se volt baj. Mobilból kevesebbet evett mint Castrolból.
De a sok éves tapasztalatom, hogy 9-10ezer km után megadták magukat. Olajcsere után alig evett, amikor volt már benne 9-10ezer egyre több olaj kellet neki. Ezért 15ezerről 10ezerre csökkentettem az olajcsere periódust.
Totalról nem tudok mit mondani, 1500 km-t mentem vele és elvitték az autót. Ez idő alatt épphogy eltűnt valami, nívópálcán is épphogy látható volt a fogyás
Egyikkel se volt baj. Mobilból kevesebbet evett mint Castrolból.
De a sok éves tapasztalatom, hogy 9-10ezer km után megadták magukat. Olajcsere után alig evett, amikor volt már benne 9-10ezer egyre több olaj kellet neki. Ezért 15ezerről 10ezerre csökkentettem az olajcsere periódust.
Totalról nem tudok mit mondani, 1500 km-t mentem vele és elvitték az autót. Ez idő alatt épphogy eltűnt valami, nívópálcán is épphogy látható volt a fogyás
Én most öntöttem bele total quartz 9000-et
Hát ez egy örök kérdés marad!
Mindenkinek más a véleménye. Szerintem ebben a kategóriában szinte mindegy. Próbáltam már mindhármat nagy különbség szerintem nincs. A lényeg hogy időbe cseréld mert mindegyik elfárad a sok km. után. Eleinte Castrollt használtam de állandóan azzal ijesztgettek hogy sok a hamisítvány. Aztán a Mobilt próbáltam párszor , most pedig másodszorra vettem Liqui Moly-t amit sokan szidnak sokan dícsérnek . A lényeg a csere!!Meg egy jó szűrő !

Mindenkinek más a véleménye. Szerintem ebben a kategóriában szinte mindegy. Próbáltam már mindhármat nagy különbség szerintem nincs. A lényeg hogy időbe cseréld mert mindegyik elfárad a sok km. után. Eleinte Castrollt használtam de állandóan azzal ijesztgettek hogy sok a hamisítvány. Aztán a Mobilt próbáltam párszor , most pedig másodszorra vettem Liqui Moly-t amit sokan szidnak sokan dícsérnek . A lényeg a csere!!Meg egy jó szűrő !

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!