Találkozó: Minden péntek
Helyszín: Esztergom, Tesco parkoló
Időpont: 20:00
Egy időben a társ csapattal az EKT-val!
Szerintem már nem nagyon kell bemutassam a csapatot és a péntek esti dolgokat. Elég komoly létszám gyűlt össze már tavaly is és remélem ez idén se fog megváltozni! Így hát várunk szeretettel minden autófanatikust illetve motoros betyárt minden pénteken 20:00-tol Esztergomba a Tesco parkolóba!
Matricákat nálam Military (Putz Ádám) igényelhettek a 3 logó közül illetve van sima szöveg is és egy www.facebook.com/kemtuningcars hátsó szélvédőre való reklám matrica is. Átlagos egységáruk 300-700ft között mozog.
Belépő autóval: 500ft/autó+1 sofőr
Gyalogos/nézelődő: 200ft/fő
14év alatt ingyenes!!!
Programok:
-8:00 Kapunyitás
-11:30 Nevezési határidő
Autó szépségverseny 3 kategóriában
- Nevezési díj 500ft/autó
-A nevező maga dönti el melyik kategóriában szeretné megmérettetni az autóját. A zsűrinek azonban vétó joga van a nevezéssel kapcsolatban. Ha valaki nem a megfelelő kategóriában nevezett egyszerűen átsorolják!!!!
A díjazottak kupával illetve más értékes nyereményekkel
gazdagodhatnak ;)
-Best of the Show 5
A találkozó 5 legszebb autója! Ide nem kell nevezni! Aki megveszi a belépőt és az autóval beáll a kiállításra egyből esélyes a cím megnyerésére! 5db egyenértékű kupa rangsor nélkül!!!!
Hangnyomás mérés 2 kategóriában
-Utcai I. 1-3 helyezés
-Utcai II. 1-3 helyezés
-Kipufogó hangnyomás mérés
1-3 helyezés
-16:00 Erotikus autómosás
-17:00 Izomtuning versenyek
-Szabad fogású hengerfejhajítás
Az első helyezett egy tálca
energia italt nyer!
-Mélynyomó kitartás
Az első helyezett pezsgőt nyer
17:30 Autós felvonulás (Ice Bech parkoló - Bazilika parkoló)
ott szépen leparkolunk készítünk közben pár képet majd
vissza a találkozó helyszínére.
-18:00 Eredmény hirdetés
-Carstyling.hu stand a helyszínen
-A hangulat felelős Abonyi Gábor lesz E-Z Sound and Light
Az autós szépségversenyre illetve a hangnyomás mérésre a nevezési díj 500ft/autó.
A nyereményekről később szeretnék szót ejteni de annyit elmondhatok, hogy megéri nevezni ;)
K.E.M. Tuning Cars-os matricákat a helyszínen tudtok majd vásárolni!
Mivel,most már tudni lehet,hogy mit szeretnél és a két autó is teljesen ugyan annak a csoportnak a tagja én a helyedben egy Ford Transit platós teherautót vennék,mert azzal még fát is tudsz szállítani!
Szerintem még írd be a fejlécbe, hogy a Tesco parkoló egész területén jobbkéz szabály uralkodik, ezért kérjük a strítracsingot nem itt végrehajtani, gyorsulgatásra van biztonságosabb és jobb hely is, meg úgy egyébként a viselkedést tartsák meg normális keretek között.
Sziasztok. Kocsi vásárlás előtt állok... Van két szerelmem, csak nem tudok választani. Egy elég sportosra átcsinált I-es Clio 1.8 16V 170 ló körül és egy Mercedes E300 CE w124 Coupe (Nagy kockalampas E) csak automata. Mindketto nagyon szep allapotu es megvolt a szerelem elso latasra, de nem tudom mit reszesitsek elonyben... a kicsi, gyors és furge autot, vagy a nagyobb lomha, de kenyelmesebb es hatasos megjelenesut... Velemeny?
Hát valaki ide is tud írogatni majd ha gondolja. Én nem bántom őket mert bár fiatalok és tapasztalatok nélkül csinálják a dolgokat de legalább csinálják....
A régiek köztük én is nem nagyon tesznek semmit a környékben sajnos. Mindenki ráült a semmire Nem járnak sehova mert drága a benzin nem csinálják az autót mert az is drága péntek Spar talira meg elég ha van kerék az autón azzal is kigurul.... Már gyorsulás sincs mint régen.....
Ezek a srácok legalább próbálnak valamit még ha nem is mindig jól csinálják de legalább próbálják....