Kaposvár és környéke!!!!!!!!!!!!
aktuális téma

Ami TILOS a fórumba!!!!
Egymás autóit szidni és a meg nem történt találkozót lehúzni!!!!
Mást mindent szabad, de maradjon már meg a világ béke!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jahh, meg ha útközben a Zsödét nem vadászták volna le a sünök, akkor nem kell háromszor megállni mire újra összeáll a konvoj... 

Egyetértek veled,lehetne máshogy is csinálni.Csak egy példát tudok mondani,taszárra régebben akartam rendezni,és az önkormányzat azt mondta h állnak mindent még szállást is tudtak volna biztosítani,de aztán letettem róla,mondván úgyse jönne senki,pedig nem lenne rossz csinálni egy ilyen kaposvárias találkozót...
Nem lenne nehéz sztem főleg ha összefognánk
Nem lenne nehéz sztem főleg ha összefognánk

Ezt szervezte a Sümegi Tuning Club amin voltatok?
Nah grat neked is
De annak a golfnak a motortere
De nekem tetszett a tali jövőre is sztem elmegyünk,egy gáz volt,mikor megérkeztünk,azt hittem elmarad mert a háromnegyede az első társaságnak kaposvári volt

De annak a golfnak a motortere

De nekem tetszett a tali jövőre is sztem elmegyünk,egy gáz volt,mikor megérkeztünk,azt hittem elmarad mert a háromnegyede az első társaságnak kaposvári volt

ne izgulj tesa, marads bőven ember aki nevez, és kell neki nyolvan hatodik díj is, és tök büszke rá...
amúgy beszélhettél volna, mert engem meghallgattak...

amúgy beszélhettél volna, mert engem meghallgattak...

ez volt a parasztvakítás része. +ahogy írtam szánalémas volt ez a "gyeretk ide féláron" hozzáállás, mert most HOL VOLTAK AZ OVISOK??? akiknek állandóan gyűjtenek? amikor levezettem peckának anno, hogy kicsit kurvára elszálltak az árakkal, meg levezettem, hogy szerintem min kéne változtatni, akkor én voltam a hülye, és szó szerint azt mondta, hogy ha nem tetszik, nem fogunk hiányozni senkinek, bennem van vér, megmondtam, hogy nem is megyek többet oda. ehhez képest, mostmeg engedtek az árakból, nem kellett ketrecbe állni, és ezekszerint változott a zsűrizés, véletlenül pont azok a dolgok, amiket felvetettem neki anno... akkor most ki a hülye?

érdekes volt az egész na.....először kérdezem ki fog zsűrizni..válasz a Carstyling dikk ez meg ki...csaj azt mondja a ladánál az airbrush az egyenlő a fényezéssel..miről beszélünk????oda sem hívnak a kocsiról beszélni mert ők látnak mindent(ezek után gondolom mennyire)nem tudom ki reklamált a legtöbbet és ki mondta hogy a Fakuki visz majd mindent mert ismerik...ezek nem voltak ám véletlen dolgok...de no para...sok érdekes dolog volt itt...lényeg a lényeg amit írtam is az előbb én itt befejeztem a nevezgetést nevetséges bohocoknak nem fogok nevezni

lehet, bár szerintem azért nem volt fos de mindegy. amúgy mutass már egyetlen egy talit ahol hozzáértő elfogulatlan zsűri volt....!!! nézd meg a nagy show and shine tourt, hogy kik előztek meg milyen minőségű autókkal, és no comment, d akármelyik talit mondhatnám, mindenhol a giccset nézik, a minőséget meg nem , itt meg azért a azon kívűl hogy a kübel nem tudom miért volt show kategóriás, meg a zsűri gyerek magának adta a legszebb felni díjat egy fos 19-es alap audi felnire, azon tl nem mondhatnám, hogy szar autóknak adtak díjat...

nekem ez volt az utolsó találkozó hogy neveztem gyerekek,én itt befejeztem....eljárok talikra mert nem mondom hogy nem de a nevezések ezennel befejeződtek............ilyen zsűriknek akik vannak a talikon felesleges ebben beleértve a Ricsiéktől elkezdve mindenkit.......

ez van

Dombóváron is 500ft volt a nevezés / kategóra. Aki reggel velünk jött a konvojjal az féláron mehetett be tehát 500ft-ért. Minden jegy mellé adtak egy kupont amit a Gunaras éttermében egy Pizzára vagy tál ételre válthattál be és mindenről hivatalos számlát adtak ( belépőjegy, nevezés ) amelyet kirakva az ablakba tudtál versenyezni.
Gratulálok tesó a díjhoz de annyit azért hozzátennék hogy a zsűri az annyira értett a tuninghoz mint én a metafizikához....kb...tehát én annyira nem magasztolom felfele ezt a talit mert ha ti nem vagytok ott akkor ez is egy nagy rakás szar lett volna mint az összes többi...miért nem lehet felfele fejlődni és újat hozni???????????????????

- Csomagtér kategória III. hely
- Airbrush kategória II. hely
- Beltér kategória I. hely
- Best of 10
De az Eszes Zsolt aratott legjobban a kék Golfal ami mellettem állt. Szerintem 6 díjat simán hazavitt...
Most jók voltak a kategóriák, mert észrevették a szervezők, hogy ez az egyetlen találkozó a környéken ahol általában a TOP autók vannak többségben, ezért most újítottak és TOP10-re váltották az általános kategóriákat ( Leca vagy Frigates Ricsi ötlete volt már nem tudom ) + külön kategóriába rakták a motorteret... Végre nem kellett beállni a ketrecbe sem. A három zsűri tag teljesen különállóan zsűrizte le az autót és a végén a szervezők számolták össze a pontokat. Így az eredmény hirdetésig ők sem tudták a helyezéseket.
- Airbrush kategória II. hely
- Beltér kategória I. hely
- Best of 10
De az Eszes Zsolt aratott legjobban a kék Golfal ami mellettem állt. Szerintem 6 díjat simán hazavitt...

köszönöm a gratulációt, de csak, mint egy jó példát szerettem volna közzétenni, hogy ilyen is van, meg olyan is, ahol 200 forintos érmeket osztanak...

ez így van, de támogatókat kell szerezni, ahogy akár a race camp-volt, és nem csak az autósok lehúzásával kéne foglakozni, meg kamu jótékonykodással, és hozzáteszem 5 kategória volt, és 500/kat volt a nevezés, úgyhogy nem volt lerángatósnak mondható, mint ami dombóváron volt tizenakárhány kategória 1000/kat áron.... és voltak még más ilyen jellegű ajándékok a többieknek is.

Valahol olvastam,hogy azért te is hoztál díjakat
Milyen díjakat nyertél?
Am kösz h tegnap legalább 37szer kiálltál a kedvemért

Milyen díjakat nyertél?

Am kösz h tegnap legalább 37szer kiálltál a kedvemért

Am dombóváron most voltam előszőr,annyira nem volt rossz,családias hangulat volt,nekem bejött,a versenyek részéről nem tudok nyilatkozni

Grat,de azt ugye tudod h a szervezőknek a wellnes hétvégéd semmibe sem került,ez csak támogatói ajándék,ami elég ritka

hy all. hát nem tudom dombóvár milyen volt ( bár nem is nagyon érdekel....), de sümeg nem volt rossz első nekifutásra. nagyon sok autó volt,szép környezetben, átlátható helyen, ami gyengébb volt, hogy a programokat még kell bővíteniük ( bár ez máshol is igaz volt, mert ezen elbukik általában minden szervező...), de a szokásos dolgok megvoltak. felnikitartó-, sörivó-, kerékcsere verseny, volt koncert, egésznap dj-k zenéltek stb.
amire viszont a legbüszkébb vagyok, hogy megkaptam a legszebb airbrush díját, és show kat. 1.hely, úgy, hogy most tényleg teljesen idegenek voltak a szervezők is, a zsűri is, sok autó volt nevezve, tehát nem a haver meg a jóbarát lett díjazva, mint az általában lenni szokott...
ja és még annyi (ezt főleg a tali szervezőknek infoként és remélhetőleg példaként), hogy a show 1.-helyhez a fődíjam, egy 2 éjszakás 2 személyes wellness pihenés a sümegi 4 csillagos hotel kapitányban 100 000 Ft értékben.

amire viszont a legbüszkébb vagyok, hogy megkaptam a legszebb airbrush díját, és show kat. 1.hely, úgy, hogy most tényleg teljesen idegenek voltak a szervezők is, a zsűri is, sok autó volt nevezve, tehát nem a haver meg a jóbarát lett díjazva, mint az általában lenni szokott...
ja és még annyi (ezt főleg a tali szervezőknek infoként és remélhetőleg példaként), hogy a show 1.-helyhez a fődíjam, egy 2 éjszakás 2 személyes wellness pihenés a sümegi 4 csillagos hotel kapitányban 100 000 Ft értékben.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
másik dologban igazad van lesznek akik csak a szájonbaszott 1000ft-os kupáért mennek és leszarják azt hogy megérdemelték e vagy nem......mert majd csak azok fognak nevezni előbb utóbb és nem lesz senki más.......