Karácsonyi SMS ek!

Témakör: Real life
aktuális téma
Karácsonyi SMS ek!

gondoltam valakinek jol jöhet

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
gerdg
2005. december 25. 10:43
http://karacsony.coramonde.hu/sms.html

itt van több karácsonyi és újévi sms
momo33
2005. december 23. 16:25
köszi, nekem jól jön, tuti felírok egyet kettőt
sfnix
2005. december 23. 16:24
KareszPolo
2005. december 23. 16:19
morph
2005. december 23. 16:09
morph
2005. december 23. 16:06
Karácsonyi sms versek

Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

Itt a Karácsony, hó lepi a tájat, Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Boldog Karácsonyi Ünnepeket kíván, P. Zsolt

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet. Kellemes és békés karácsonyt kívánok!

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod, s utána jó Éved!

Leszállt egy Angyalka, s ezt mondta nekem: gondolj azokra kik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál, Te és a családod, ez úton kívánok Boldog Karácsonyt!

Évente egyszer egy csodás téli éjjel bűvös titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik, szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos Tündérek zenélnek! Huncut mosollyal Rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint! Így adja át az üzenetet: Boldog Karácsonyt Neked!

Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

Szép karácsony alkalmából nem kívánok én egyebet, csendes lépted kísérje szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog ezen a szép Karácsonyon
morph
2005. december 23. 16:06
gondoltam valakinek jol jöhet
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!