kavicsfelverődés

Témakör: Real life
aktuális téma
kavicsfelverődés

hi all! faro vagyok csak elvileg ma már nyitottam fórumot:-) tegnap este kaptam egy kavicsot a szélvédőmbe... casco fizeti a kárt? valaki szerint le kell fotózni meg rendőrt kell hívni,de ez nem biztos... tudja vki,hogy ilyen esetben mi van? előre is köszi a válaszokat!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
flalys
2005. december 03. 12:59
Üdv! nekem is hasonló problámám van. tegnap kocsimosás közbe vettem észre hogy a jobb első lámpámba van egy lyuk... jobban megnézve vetem észre hogy egy gombostűfej nagyságú a sérülés... nem tom mit tegyek!
ha valaki tud segítsen,, (esetleg lámpát is) köszi
Elmör
2005. december 03. 12:38
Ja, mondjuk a javítás attól is függ, hogy hogyan repedt el, mert nekem csak 1 szálon, de a többszálút már nem vállalta volna.
Elmör
2005. december 03. 12:35
Helló!
A Fiestán nekem is volt, és egy szélvédőjavító megcsinálta nagyon faján, nem került sokba, talán 3000 Ft volt. Egyébként ő tud is olcsóbban szélvédőt!
Koli papa
2005. december 03. 12:35
nem tudom nekem is az elöző tulaj spaklival kaparta a jeget...
olyan mint ha smirglivel tisztogatta volna
Zolman
2005. december 03. 12:29
amúgy ha alllianzod van az ingyen fizeti az ilyen vákumos javítást... nekem is van egy folt de sajna az már cserés... mondjuk nekem már olyan a szélvédőm mintha homokfúvattam volna...
Zolman
2005. december 03. 12:27
nálunk céges kocsival jött szembe egy kamion és nemvolt lerögzítve a ponyva normálisan mikor egyvonalba értek kivágódott beterítette a szélvédőt és pókhálósra törte az egészet, de a helyénmaradt... persze kö*ög román nyomta minta barom továbbb...
Koli papa
2005. december 03. 12:22
cégesben kicseréltük a szélvédőt...
kb 1 hónapos az üveg teganp hatoson kifordult elém egy focus...jött a kö és pikk megpatant az 60e Ft os szélvédőm...
azon filoztam mi a faxt lehet csinálni de semmit...nem mehetek oda hogy te ilyen olyan betörted az ablakom.A térdét csapkodta volna a nevetéstől
faro
2005. december 03. 12:21
höszi szépen az infókat!
hétfőn rákérdezek a kárfelmrős dologra!
oszt megírom,hogy mi volt!
Zsolteee
2005. december 03. 12:19
Nem tudom hogy műxik, de tuti nem kell rendőr! Asszem valami kárfelmérő megnézi, és annyi, lehet le is fotózza. Ilyenhez még nem volt szerencsém hál istennek.
faro
2005. december 03. 12:15
jaja azt vágom.
márt volt ilyen problémám,de akkor hiába lett ezzel a fajta eljárással megcsinálva,mert továbbrepedt.
///AMG
2005. december 03. 12:13
VAn valami vákumos eljárás amivel el lehet tüntetni a kavicsfelverődést.... A lényege egyik oldalon valami műanyag a másikon a vákumgép... állítólag nyomtalanul eltünteti)ha a casco nem fizetne)
faro
2005. december 03. 12:11
de akkor nem kell rendőrthívni meg fotózgatni ugye?
Zsolteee
2005. december 03. 12:10
Ha van Cascod, akkor tuti fizeti. Persze az önrész a Tied! De akkor mást is csináltass meg eccerre, ha van más hiba az autón.
faro
2005. december 03. 12:07
javítani nem akarom...,de a 80ropis szélvédőcsere meg elég sok lenne most...
Fereg_8V
2005. december 03. 12:05
hi all!
faro vagyok csak elvileg ma már nyitottam fórumot:-)

tegnap este kaptam egy kavicsot a szélvédőmbe...
casco fizeti a kárt?
valaki szerint le kell fotózni meg rendőrt kell hívni,de ez nem biztos...

tudja vki,hogy ilyen esetben mi van?

előre is köszi a válaszokat!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!