Kibúvó az objektív felelősség alól?
aktuális téma

Nincs valakinek használható ötlete, hogyan lehetne kibúvót találni az objektív felelősség alól, miképpen lehetne elkerülni a gyorshajtásos bírságokat?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a barnák magukra veszik pedig...
mondom, nem a nyugdíjasokkal van a gáz, lassan a nyugdíj korhatár az átlagéletkor felé emelkedik!
Csak azt nem tudom, miért jár mindenkinek minden faszom segély, pótlék, mittudomén, főleg mikor vattaúj A8-assal megy a postára felvenni a cash-t! Még a Viktorék idején pl. a csháládi pautleik inkább adókedvezmény formájában létezett, így az tudta kivenni belőle a részét leginkább, aki dolgozott is!
Másik az adókulcs, ha alacsonyabb adókat szabnának ki, viszont szigorúbb ellenőrzés lenne, akkor fel lehetne számolni az feketegazdaságot. Szal nem kéne annyit befizetni tisztességes úton, mint amennyire megbírságolnak, ha elmulasztod. Ugyanúgy, mint ahogy az épeszű sebességhatárokkal kapcsolatban írtam az előbb!
Jah, és a tisztelt kormánynak nem a saját és a pereputtyuk zsebeit kéne tömni a közpénzekből, és azzal is több maradna a lakosságnak!
Csak azt nem tudom, miért jár mindenkinek minden faszom segély, pótlék, mittudomén, főleg mikor vattaúj A8-assal megy a postára felvenni a cash-t! Még a Viktorék idején pl. a csháládi pautleik inkább adókedvezmény formájában létezett, így az tudta kivenni belőle a részét leginkább, aki dolgozott is!
Másik az adókulcs, ha alacsonyabb adókat szabnának ki, viszont szigorúbb ellenőrzés lenne, akkor fel lehetne számolni az feketegazdaságot. Szal nem kéne annyit befizetni tisztességes úton, mint amennyire megbírságolnak, ha elmulasztod. Ugyanúgy, mint ahogy az épeszű sebességhatárokkal kapcsolatban írtam az előbb!
Jah, és a tisztelt kormánynak nem a saját és a pereputtyuk zsebeit kéne tömni a közpénzekből, és azzal is több maradna a lakosságnak!

pedig a cigány kifejezésnem sértöám!!! az Alkotmányjogi tankönyvemben igy van megjegyezve, mint az alkotmányban deklarált etnikum. ez akkora butaság, hogy a cigány kifejezés sértö.
ami a lopjunk csaljunk hazudjunk lesz semmi nem fog valtozni, es erre csak mi kis hazank nem jon ra, nezz korbe romanok lehagytak, szlovakok ( mar EURO van naluk ) ezeken a helyek valtozik a mentalitasa az embereknek ami elkerulhetettlen a valtozashoz,
Részben ezért is tartunk ott, ahol! De ezt magyarázd el a kedves topiknyitónak! 

sajnos megint átment a beszélgetés 1 másik részre amiért valaki zárolni fogja a totyikot,mert mi magyarok nem mondhatjuk hogy cigány "hanem ízelt lábú művész"
Bemész a zsarupalotába, megbeszéled valamelyik okossal, hogy előre befizeted a büntit, aztán addig nem fognak nyaggatni, amíg a befizetett összeg fedezi a szabálysértéseid díjtételét!
Eszem áll meg b+, hogy ilyen topik is van! Ha gyorsan mész és elkapnak, ne sírj, ha seggbeb...nak!

Eszem áll meg b+, hogy ilyen topik is van! Ha gyorsan mész és elkapnak, ne sírj, ha seggbeb...nak!

zarojelbe mondom mindenki szidja orszagot, igy szar ugy szar mutogatunk egymasra. En svajcban toltok eleg sok idot, latom a hatalmas kulombseget de miert is? hat pl 1: minden ember adozik rendesen meg az utolso takarito is, igy az eredmeny kisebbek az adok! 2: akar csak a kozlekedest nezzuk az emberek betartjak a szabalyokat, ha az autopalyan az van h 100 as limit akkor a Ferrari is 100al megy... itt kezdodik valami amikor a lakossag is rajon h nem csak mutogatni tuntetni szidni kell valamit hanem tenni. Pl BKV miert olyan amilyen mert senki nem vesz jegyet.... sokan azt hiszik itthon h meg a kommunizmusban vagyunk h minden ingyen van.
Hja...nem kell gyorsan hajtani és nem lesz bírság
!
Vagy ha gyorsan hajtasz legyen olyan ismid,mint nekem
!
Igy eltudod kerülni még akkor is a bírságot,ha jött a papír...bár szerencsére mást is tud intézni
!
Sajnos bekell látni,ebben az országban ha boldogulni akarsz csalni,hazudni kell.
Bérböl megélni
?

Vagy ha gyorsan hajtasz legyen olyan ismid,mint nekem

Igy eltudod kerülni még akkor is a bírságot,ha jött a papír...bár szerencsére mást is tud intézni

Sajnos bekell látni,ebben az országban ha boldogulni akarsz csalni,hazudni kell.
Bérböl megélni

ez sajnos igy van,ha nem lenne ennyi etnikum és eltartott akkor nem itt tartanánk erről eszembe jut 1 video
inkább 20/80%-ra tenném
de a 30/70% is elég gyalázatos! És itt nem a 70 éves kisnyugdíjasokra gondolok!

de a 30/70% is elég gyalázatos! És itt nem a 70 éves kisnyugdíjasokra gondolok!

a gond h adok nemfizetesevel a kormany se tud sokat csinalni penz hianyaban, fel orszag minimalberre van bejelentve, aztan csodalkoznak az emberek elmenne nyugdijba es nincs nyugdijuk mibol lenne... hat most egyre gazabb az arany de ezert lesz modt megint felemelve a nyugdijkorhatar mert lassan tobb az eltartott mint az eltarto.
nekem arra kell mennem, és tudom hogy halál 

Jah télleg ez a 3.
De amugy tényleg full jó h van. Én pl suliba Esztergom---XVI. ker. 1 óra alatt ottvok, ugy h nem kell száguldozni, szép kényelmesen.

nemtok erre mit mondani, én már pár éve nem látok semmi jót ebben az országban, max annyit, hogy MÉG mi magyarok vagyunk itthon. Bár azt kezdem látni, hogy mi is már csak leigázott rabszolgákként létezünk; dolgozunk, kurvasok adót fizetünk, a többiek meg boldogan élnek. Juteszembe, tudja valaki, hány százalék a dolgozó adófizető állampolgár, és mennyi az eltartott az országban?

arra nem megyek mert az halal... en az M5 - megyeri hid szakasztol beszeltem.
xenon es mindent latsz

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!