Kicsikocsim

Témakör: Real life
aktuális téma
Kicsikocsim

Sziasztok ! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem találtam ilyenhez hasonló témát a fórumon. (vagy csak én vagyok láma.) nos a helyzet... Van egy B Corsam. Szeretnék belőle egy szép Corsat..:) (ki nem) Alul a képeken látszik hogy megtettem a kezdő lépést, és most mester ember kellene. Árajánlatokat szeretnék kérni, hogy ki mennyiért, és milyen minőségű anyaggal (mert ugye ne taknyoljunk) tudná befejezni az átalakítást. A mester ember, az lakatos, illetve fényező. Nos ami átalakítás volt: elöl- hátul szpojler, küszöb szpojler (ez még nincs feltéve), Sonar angel eyes lámpák, alufelni, gumik, szárny, és egyéb kiegészítők... Amik lesznek, kilincsek, és minden díszítő elem lekapva (lefalazva) ,Angel hátsó lámpák, meg majd valami jó kis matrica, de ez csak terv még... Amire árajánlat kellene, az a kocsi nyúlványhibáinak a kiküszübülése,szélvédőcsere, motorháztető csere (mert egy jó kis martintelepi karosszériás szétbarmolta a morcosításnál) hátsó ajtó , és a kilincsek lefalazása, fényezéshez szétszerelés-összerakás, illetve fényezés. Én jelen pillanat úgy gondolom, hogy lakkfekete legyen (olcsóbb, és mutatósabb, bármilyen matrica, vagy kiegészítő passzol) Szóval ennyi. Ha bármit kihagytam volna, vagy kérdés lenne, akkor írjatok. Jah..és mielőtt megkérdezné valaki, hogy miért költök egy B Corsára ennyit?! Mert szeretem, jól fogyaszt, és megy a kis 1,5 TD motor, illetve amire lecserélném az 3m-nál kezdődik...annyi meg nincs..:) Akár olyanba is benne vagyok, hogy optikai tunning céggel kifundálunk valami egyedi matrica, vagy fényezés dolgot , és cégük logóját felrakjuk a kocsira, amolyan referencia munka félének... Légyszives ne rongáljátok be a témát! Az ajánlatok ide, vagy a mailemre: [email protected] Köszi: Karikusz A kocsi most:

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Karikusz
2008. július 08. 20:45
Elöször ilyet szerettem volna, de túl sokat mondtak a festésre, mert ugye 2x kell fényezni...stb

Karikusz
2008. július 08. 20:41
Hello,
Valami sötét színre gondoltam. Te mit ajánlanál a fekete helyett?
H&H Zso
2008. július 08. 20:24
Szia!

Megkaptam a mélt.Sztem a lakkfeketével csak a bajod lesz,nagyon kényes,és meglátszik rajta minden karc........

Pontosan mi is kellene?
Karikusz
2008. július 08. 20:11
Azt amúgy észrevetted, hogy nem egy 3-4 M-s autóról beszélgetünk?
Karikusz
2008. július 08. 20:09
Majd ha teljesen kész lesz...
Karikusz
2008. július 08. 20:07
Szakit...hehe...szakbarbárt inkább, nézd meg mit csinált a morcosítással...és még nem láttad a géptető belső részéről...
csabucska
2008. július 08. 18:46
Nem rongálok de ha közöd van Miskolchoz találhattál volna rá bőven szakit
HBetti
2008. július 08. 18:39
ezen nincsenek felsleges dolgok legalább
Gizmo
2008. július 08. 18:36
Na igen.. Ez a kis ezüst gép, ez ütős.. Valami ilyesmit kellene neked is.. Ez tényleg Tuning, nem tunning..
HBetti
2008. július 08. 18:35
csak egyet nem értekmért kell matricaaz aztán ám a tuning
Gizmo
2008. július 08. 18:33
Nem romgálom le a témádat, de inkább felnit meg ültetőrugót vettél volna a boylerek helyett. Szegény Corsa.. Pedig amúgy szép kis autó. De ez... Kívánságlista, boylerek, rallykerék,terepjáró futómű..
Szerintem kezdd újra, ezt így kár lefesteni....
Andrushh
2008. július 08. 18:18
Akkor szerintem jo helyen jár a német vassalNem fikázzuk be az Opelt
killerodu
2008. július 08. 18:15
Én a helyedben úgy kezdeném, hogy vennék eggy autót!
zeticorsa
2008. július 08. 18:11
az tényleg beteg!

a kocsinak ide a stylingra gondoltam...
Karikusz
2008. július 08. 14:49
na?... de csend van...
Karikusz
2008. július 08. 09:15
Már a kutyámnak is csináltam..:)

http://czukor.tx.hu

Hülyének is néztek...hát még a kocsinak is.::D
Karikusz
2008. július 08. 09:06
Nekem itt miskolcon 10-ért megcsinálnák, alvázvédelemmel együtt, csak ha lehet egybe csináltatnám az egészet (lakatosmunka+fényezés)
zeticorsa
2008. július 07. 23:18
ja és miért nem csinálsz oldalt a kocsidnak?
zeticorsa
2008. július 07. 23:15
peste a xx. kerületben tudok egy lakatost. a nyúlványt nekem megcsinálta 16 ezerért! mind a kettőt kellett javítani, sőt szinte újjá építeni. mindenki azt mondta, hogy nagyon olcsó volt.
falazást meg ijesmit nem tudom, hogy vállal-e, de ha gondolod befutok hozzá és megkérdezem...
Karikusz
2008. július 07. 23:11
Budapest-Miskolc környéke
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 55 találat 3 oldalon