magnum chip!!

Témakör: Real life
aktuális téma
magnum chip!!

ismeri valaki a terméket???

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
VIPER
2008. június 06. 14:25
VIPER
2008. június 06. 14:24
én nem tenném
egyébként én sem hallottam rólok túl sok jót
Grabowski
2008. június 06. 14:21
hú bazmeg egy fél éves komentre válaszolgatok
Grabowski
2008. június 06. 14:20
a legtöbb "csipp" ezt csinálja...

persze most nem a minőségi dolgokról beszélünk, hanem az olcsó kategóriáról
neo505
2008. június 06. 14:10
Még annyi, hogy a hátsó bob ami tőlük van azzal nincs bajom, szép a hangja, de teljesítményben nincs sok változás, de nagyon ütős a 2 90es vég:D:D
neo505
2008. június 06. 14:08
Abszolút jogosan nem hallottál, én is qrvára megszívtam velük, olyan kalap szar légszűrőt adtak, majdnem hazavágta a motoromat! :P
kistigris0
2007. október 16. 08:31

nek tudom ezek után be merjem e rakatni
Lallerka
2007. október 16. 06:42
Egy barátomnak volt ilyen Magnum kapcsolható csipnek nevezett valamije. Asra GSi-be volt bent, de már a DIS gyújtásosban. Kapcsolgatta az is mint a marha, hogy huu de jól megy meg minden.

Aztán egyszer csak bekapcsolta és az autó leállt, majd egyre többször nem indult. Majd szétszedés után kiderült a nagy chip az volt, hogy átbaszták az Ecu-t, úgy érzékelte mint ha hideg lenne a motor. Ennyi!!!!!!!!

De a poén az, hogy hazavágta a kompit, s vehetett egy újat. Nem volt egyszerű olyat találni. Szóval inkább ne vedd meg, sőt.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
valaki*
2007. október 16. 02:32
Ismeritek a "szar" termékcsaládot?Szarszappan, szarhab.....stb...na van a Szar chip
kistigris0
2007. október 16. 02:23
Ch_Denson
2007. október 16. 01:09
"Nembaj ha sz@r, de legalább olcsó!"
slidy8
2007. október 16. 00:26
Magnum, chips...
kistigris0
2007. október 15. 23:56
nem tom mi lesz
max megkérdem a csávót hogy mit mond és utánna döntök
fReak
2007. október 15. 23:47
azért nem mentek tönkre, amiért a Boombastic sem... a gagyi mindig is kelendőbb volt, mint az ami drágább, de van értelme..
kistigris0
2007. október 15. 23:42
várj a berakást feketén ismerős végezné az opel műhelyben
thebear
2007. október 15. 23:41
egy fos az összes termék. Nem értem, hogy nem mentek még tönkre.
Dogeba
2007. október 15. 23:40
Akkor meg pláne ne! 2-3e forintból egy komputerbe való eprom, vagy mi a szar sem jön ki, amire a vezérlőprogramot irják. Sántít az egész.
kistigris0
2007. október 15. 23:35
2-3000ft ból betennék csak hááát nem tom bemerjem e
fReak
2007. október 15. 23:32
én csak egyszer hallotam jót egy Magnum tuning hátsó dobról. Haverom Tigráján az volt és egyszer a dupla 100-as kerek Magnum kipuvéggel beletolatott egy Suzukiba... a Suzuki eleje öszzetört elég rendesen, lökhárító, hűtőmaszk, motorháztető. A tigrán egy karcolás sem volt, csak egy kicsit horzsolódott a kipufogóvég...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 50 találat 3 oldalon