Magyarország "remek" útjai

Témakör: Real life
aktuális téma
Magyarország

Üdv Mindenkinek!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8
stifi|SR
2005. március 21. 02:43
kész életveszély lennék, ha úgy vezetnék, ahogy az oktatóm tanított

nincs mese, ha megkaptad a jogsit, neked kell megtanulni vezetni, egyedül! valaki jó sofőr lesz, valaki nem! az ilyeneket ki kell kerülni, a városban pedig úgy kell közlekedni, hogy minden ami mozog, veszélyforrás lehet!
annyi lámerrel, mint akivel az elmúlt 1 hétben találkoztam.. itt a jóidő, és kiszabadulnak az állatok a ketrecből - noha egész télen nem vezettek... jobbkézszabály? egyirányú utcába besolorlás? ugyan... menni, dudálni, bambulni.. én meg félve nézek hátra, nehogy belémjöjjön.. előttem pedig a kátyúk...
szvsz túl sok ember kap jogsit, simán szigorítani kéne! nem igaz, hogy akinek van jogsija, és autóba ül, annyira nem érdekli a vezetés, hogy sávot nem tud váltani... hogy a lámpát nem ismeri fel, meg a táblákat... hogy egy cseppnyi udvariasság nem szorul belé, ha már bevág elém.. megköszönni? ugyan...

nem elég a kátyúk miatt szlalomozni, a sok nehézfelfogásút (aki borítékkal szerezte a jogsiját) is kerülgetni kell! pfff
stifi|SR
2005. március 21. 02:35
belemegyek a kátyúba és megbuktatnak? heeee? lehet befizetek náluk egy különórára, és megtanítom az autóját terepen menni (elég a belvárosban autózni egyet)
csak ki kell választani egy jó nagyot, kis gázt adni.. :D
Cintiacska
2005. március 19. 16:58
pedig télleg ez megy....nagyon szar mostanában jogsit szerezni..sok az elvárás csak nemtudom miért..mert az emberek többsége már bőven nem úgy közlekedik ahogy azt anno megtanulta
ndanika
2005. március 19. 15:20
igaz-igaz
Sxoe
2005. március 19. 15:17
De lehet hogy nekünk is sztrájkolnunk kéne. De mikor volt az a dudálós megmozdulás Pesten akkor is az autósok szoptak. Hiába. Bele kell törődnünk, hogy a szemét geci rendőrök csak mérni tudnak meg minden fosért büntetni. Egyébként meg az egész egy bábu. És a mindenkori kormány irányítja.
Bor
2005. március 19. 15:13
Már bánom is hogy eladtam a Nissan Terranomat Azzal legalább lehetna közlekedni
Bor
2005. március 19. 15:12
Hugarian Off-Road
Sxoe
2005. március 19. 15:09
Amerikába börtönbe zárták az illetékest. A vád gondatlanságból elkövetett emberölés. Itt is megtehetnénk ezt. De még a fasszopó fuckabátok sem állnak mögöttünk! Pedig minket kellene védeniük. Én legalábbis így tudom. Vagy nincs igazam?
Sxoe
2005. március 19. 14:59
Nekem az itteni utak a motorom első telóját 2szer ölték meg. 90 rongy lenne kicserélni. És vajon ki fizetné ki?
Lalacs
2005. március 19. 14:54
"Hát igen elfogyott a 30-as tábla", bazz ezt a dumát vállalta be volna előttem valaki, amikor szétment a gumim, biztos lett volna hová rakni a maradék kis pénzét, mert több füle lett volna mint foga!
Giraffe
2005. március 19. 14:49
Én is végigmentem a 3 hetes kocsival a szentendrein....megbántam. 4x, vagy 5x koppant a gátló és a végén azon csodálkoztam, hogy nincs baja a felninek. Ha akkor a kezeim közé került volna egy illetékes, a seggén keresztül nyomtam volna ki a szemét.
Lalacs
2005. március 19. 14:48
"jász-nagykun-szolnok megye sem a legjobb, de még tűrhető."

Na ezzel én nem értek egyet, szerintem katasztrofális... elég sokat járok megyeszerte...
bandi_GSi
2005. március 19. 14:27
ekkora hüjeséget, megbuktatnak ha belemész egy kátyúba. ha meg szlalomozol, akkor meg az lesz a baj.
azért nem buktathat meg.....
Cintiacska
2005. március 19. 13:57
helytálló megjegyzés..bár nem minden esetben igaz
Sxoe
2005. március 19. 13:56
Kedvenc sztorim:
Haverom fodrász és hozzájuk jött egyszer az a fő fejes aki az utak állapotán segíthetne. Most nem jut eszembe, hogy mi a pontos megnevezése, talán közfelügyeletis? Nah mind1. Nem ez a lényeg. Elkezdtek dumálni az utakról és a pasi megszólal, hogy hát igen bajban vannak. Kérdezi haver: miért? nincs pénz megcsinálni? Mire a pasi: nem. nincs több 30-as táblája a városnak. Olcsóbb kitenni egy 30-as táblát mint megcsinálni az utakat!

Hát az összes buzi fasszopó geci aki zsebreteszi azt a sok zsét amit fizetünk bassza teherbe a kurva anyját!!!! Egyre többet fizetünk azért, hogy egyre szarabb utakon mehessünk!!! Adjanak támogatást a terepjárókra, hogy mindenki megengedhesse magának!! Akkor nem érdekelnek az utak!
Zeusz
2005. március 19. 13:52
szerintem teljesen mindegy melyiket kerülöd ki : ha az egyiket kerülöd belemész a másikba
Cintiacska
2005. március 19. 13:49
sziasztok! én most rakom le a jogsit pesten és az a nem mindegy, hogy ha belemegyek egy kátyúba akkor aztmondta az oktatóm, hogy a vizsgabiztosok megbuktatnak...
kikerülni, meg olykor olykor észrevveni lehetetlen(bár sok van belőle), de addigra kész a baj, és nem hiszem, hogy csak velem(mint kezdővel) esik meg ez a szörnyűség
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8
Összesen 157 találat 8 oldalon