kész életveszély lennék, ha úgy vezetnék, ahogy az oktatóm tanított
nincs mese, ha megkaptad a jogsit, neked kell megtanulni vezetni, egyedül! valaki jó sofőr lesz, valaki nem! az ilyeneket ki kell kerülni, a városban pedig úgy kell közlekedni, hogy minden ami mozog, veszélyforrás lehet!
annyi lámerrel, mint akivel az elmúlt 1 hétben találkoztam.. itt a jóidő, és kiszabadulnak az állatok a ketrecből - noha egész télen nem vezettek... jobbkézszabály? egyirányú utcába besolorlás? ugyan... menni, dudálni, bambulni.. én meg félve nézek hátra, nehogy belémjöjjön.. előttem pedig a kátyúk...
szvsz túl sok ember kap jogsit, simán szigorítani kéne! nem igaz, hogy akinek van jogsija, és autóba ül, annyira nem érdekli a vezetés, hogy sávot nem tud váltani... hogy a lámpát nem ismeri fel, meg a táblákat... hogy egy cseppnyi udvariasság nem szorul belé, ha már bevág elém.. megköszönni? ugyan...
nem elég a kátyúk miatt szlalomozni, a sok nehézfelfogásút (aki borítékkal szerezte a jogsiját) is kerülgetni kell! pfff
belemegyek a kátyúba és megbuktatnak? heeee? lehet befizetek náluk egy különórára, és megtanítom az autóját terepen menni (elég a belvárosban autózni egyet)
csak ki kell választani egy jó nagyot, kis gázt adni.. :D
pedig télleg ez megy....nagyon szar mostanában jogsit szerezni..sok az elvárás csak nemtudom miért..mert az emberek többsége már bőven nem úgy közlekedik ahogy azt anno megtanulta
De lehet hogy nekünk is sztrájkolnunk kéne. De mikor volt az a dudálós megmozdulás Pesten akkor is az autósok szoptak. Hiába. Bele kell törődnünk, hogy a szemét geci rendőrök csak mérni tudnak meg minden fosért büntetni. Egyébként meg az egész egy bábu. És a mindenkori kormány irányítja.
Amerikába börtönbe zárták az illetékest. A vád gondatlanságból elkövetett emberölés. Itt is megtehetnénk ezt. De még a fasszopó fuckabátok sem állnak mögöttünk! Pedig minket kellene védeniük. Én legalábbis így tudom. Vagy nincs igazam?
"Hát igen elfogyott a 30-as tábla", bazz ezt a dumát vállalta be volna előttem valaki, amikor szétment a gumim, biztos lett volna hová rakni a maradék kis pénzét, mert több füle lett volna mint foga!
Én is végigmentem a 3 hetes kocsival a szentendrein....megbántam. 4x, vagy 5x koppant a gátló és a végén azon csodálkoztam, hogy nincs baja a felninek. Ha akkor a kezeim közé került volna egy illetékes, a seggén keresztül nyomtam volna ki a szemét.
Kedvenc sztorim:
Haverom fodrász és hozzájuk jött egyszer az a fő fejes aki az utak állapotán segíthetne. Most nem jut eszembe, hogy mi a pontos megnevezése, talán közfelügyeletis? Nah mind1. Nem ez a lényeg. Elkezdtek dumálni az utakról és a pasi megszólal, hogy hát igen bajban vannak. Kérdezi haver: miért? nincs pénz megcsinálni? Mire a pasi: nem. nincs több 30-as táblája a városnak. Olcsóbb kitenni egy 30-as táblát mint megcsinálni az utakat!
Hát az összes buzi fasszopó geci aki zsebreteszi azt a sok zsét amit fizetünk bassza teherbe a kurva anyját!!!! Egyre többet fizetünk azért, hogy egyre szarabb utakon mehessünk!!! Adjanak támogatást a terepjárókra, hogy mindenki megengedhesse magának!! Akkor nem érdekelnek az utak!
sziasztok! én most rakom le a jogsit pesten és az a nem mindegy, hogy ha belemegyek egy kátyúba akkor aztmondta az oktatóm, hogy a vizsgabiztosok megbuktatnak... kikerülni, meg olykor olykor észrevveni lehetetlen(bár sok van belőle), de addigra kész a baj, és nem hiszem, hogy csak velem(mint kezdővel) esik meg ez a szörnyűség
nincs mese, ha megkaptad a jogsit, neked kell megtanulni vezetni, egyedül! valaki jó sofőr lesz, valaki nem! az ilyeneket ki kell kerülni, a városban pedig úgy kell közlekedni, hogy minden ami mozog, veszélyforrás lehet!
annyi lámerrel, mint akivel az elmúlt 1 hétben találkoztam.. itt a jóidő, és kiszabadulnak az állatok a ketrecből - noha egész télen nem vezettek... jobbkézszabály? egyirányú utcába besolorlás? ugyan... menni, dudálni, bambulni.. én meg félve nézek hátra, nehogy belémjöjjön.. előttem pedig a kátyúk...
szvsz túl sok ember kap jogsit, simán szigorítani kéne! nem igaz, hogy akinek van jogsija, és autóba ül, annyira nem érdekli a vezetés, hogy sávot nem tud váltani... hogy a lámpát nem ismeri fel, meg a táblákat... hogy egy cseppnyi udvariasság nem szorul belé, ha már bevág elém.. megköszönni? ugyan...
nem elég a kátyúk miatt szlalomozni, a sok nehézfelfogásút (aki borítékkal szerezte a jogsiját) is kerülgetni kell! pfff