Magyarország "remek" útjai
aktuális téma

Üdv Mindenkinek!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
25 éve nem kapja meg a magyar úthálózat azt a ráfordítást,amit igényelne. 25 éve várunk a politikusokra...

Nah meg a súlyadó!Az elfelejtettem...

Azt ugye azért tudjátok,hogy kb. 50 forintot kellene minden liter üzemanyagból az utak rekonstrukciójára fordítani,s olyan útjaink lehetnének,mint a németeknek!Csak politikai hozzáállás kérdése lenne...

ugyanúgy Bács-Kiskun Megyébe is nagyon szarok az utak mint márhol. semmi különbség nincsen a magyar utak között.
mindenhol nagyon szar. leér az autó. 

Nálunk Kaposváron is van még egy-két ilyen utca de ezek már nagyon ritka esetnek számítanak. Én 2-ről tudok.
NO COMMENT
ja, és még ehhez: földutas utcában lakom 

na én inkább nem is írom, hogy itt békés megyében milyen siralmas a helyzet, legyen elég annyi hogy havonta vihetném futóműbeállításra az autót 

én spec ezért sem fizetek súlyadót :D
tegnap kaptam egy csekket, 20e Ftról, meg hogy kivonják a forgalomból, meg ilyesmi... na persze, több mint 2 éve ezt küldözgetik, tavaly még 10e Ftról szólt a mutatvány, az évi kamat pedig 2 év alatt volt 3-4e ft... 2 autóra :D
kérdem én, ha évekig csak mondják, hogy bizony jól megbüntetnek, és ezek után küldenek egy ezerforintos csekket évente, mint büntetést, akkor mi a lófasznak fizessek? :D
ráadásul egy összetört autóra nem fogom fél évre befizetni a súlyadót, ha februárban tört össze... vonják ki a forgalomból :D
tegnap kaptam egy csekket, 20e Ftról, meg hogy kivonják a forgalomból, meg ilyesmi... na persze, több mint 2 éve ezt küldözgetik, tavaly még 10e Ftról szólt a mutatvány, az évi kamat pedig 2 év alatt volt 3-4e ft... 2 autóra :D
kérdem én, ha évekig csak mondják, hogy bizony jól megbüntetnek, és ezek után küldenek egy ezerforintos csekket évente, mint büntetést, akkor mi a lófasznak fizessek? :D
ráadásul egy összetört autóra nem fogom fél évre befizetni a súlyadót, ha februárban tört össze... vonják ki a forgalomból :D
gabor.com
2005. március 18. 15:06
Egy liter benzin meg 250 Ft....
....a jó k.... anyjukat.....
Hidat csomagolunk, meg beach-et a rakpartra, olimpiát milliárdokért, erre van pénz ebben az országban, de hogy lassan az ország összes útja elhasználódik, az nem számít...
Na jó, nem is írok többet, mert csak felidegesítem magam.

....a jó k.... anyjukat.....
Hidat csomagolunk, meg beach-et a rakpartra, olimpiát milliárdokért, erre van pénz ebben az országban, de hogy lassan az ország összes útja elhasználódik, az nem számít...
Na jó, nem is írok többet, mert csak felidegesítem magam.

Ezt most olvastam az indexen:
Beszakadt az úttest a főváros IX. kerületében egy szemétszállító jármű alatt pénteken délelőtt, közölte Szegedi Péter, a Fővárosi Közterület Fenntartó Rt. szóvivője. A kukásautó alatt a Haller utcánál, a lakótelepre vezető útszakaszon szakadt be az úttest. A jármű hátsó része besüppedt a talajba. A területen korábban távhő- vagy vízcső-rekonstrukciós munkák folytak.
Ez azért nagyon LOL, hogy ilyenek is megesnek nálunk. Szörnyű ami itt megy
.
Meg ilyen kijelentéseket tesznek, hogy Tudomásul kéne venni, hogy a főváros útjai nem teszik lehetővé az 50km/h-s haladást és nem panaszkodni kéne a károk miatt.
Magyarország 2005, Románia mellett ballra
Beszakadt az úttest a főváros IX. kerületében egy szemétszállító jármű alatt pénteken délelőtt, közölte Szegedi Péter, a Fővárosi Közterület Fenntartó Rt. szóvivője. A kukásautó alatt a Haller utcánál, a lakótelepre vezető útszakaszon szakadt be az úttest. A jármű hátsó része besüppedt a talajba. A területen korábban távhő- vagy vízcső-rekonstrukciós munkák folytak.
Ez azért nagyon LOL, hogy ilyenek is megesnek nálunk. Szörnyű ami itt megy

Meg ilyen kijelentéseket tesznek, hogy Tudomásul kéne venni, hogy a főváros útjai nem teszik lehetővé az 50km/h-s haladást és nem panaszkodni kéne a károk miatt.
Magyarország 2005, Románia mellett ballra

Nemrég a Sat1-en ment egy riport, ami egy teljesen korrekten javított kátyú szélén keletkezett kb. 3cmx15cm-s résről szólt.
Mellesleg a nyáron végigkocsikáztam Svájcon, Ausztrián, Észak-Olaszországon, meg Franciaország egy részén, de olyan volt az utak minősége, mintha legalábbis repültem volna az út felett.
Mi mikor fogunk itt tartani??? Gyanítom, hogy akkor, amikor már nem is lesz szükség az utakra, mert mindenki kis repülő csészealjakkal jár.
Mellesleg a nyáron végigkocsikáztam Svájcon, Ausztrián, Észak-Olaszországon, meg Franciaország egy részén, de olyan volt az utak minősége, mintha legalábbis repültem volna az út felett.
Mi mikor fogunk itt tartani??? Gyanítom, hogy akkor, amikor már nem is lesz szükség az utakra, mert mindenki kis repülő csészealjakkal jár.
pont ma jutott eszembe hogy itt a jóidő, fel kéne rakni a nyári kerekeket, de rájöttem még felesleges, mer annyi a kátyú hogy tuti leütöm amilyen szerencsém van 

Hja feleslegesen...

Ez igaz, de ugyan addig tartana normálisan is megcsinálni, mint szétgányolni... kb fél óra a különbség közte...
nállunk tavaly "elvileg" megcsinálták az Ady Endre-Sima Ferenc utca csatlakozásánál az utat, mert előtte csatornát javítottak...de az út ugyan sz.r maradt mint volt, sőt a tél folyamán még rosszabb lett a helyzet, elég gánya munkát végeztek!
Pedig az egy elég forgalmas útszakasz. 

velem még omegával fordult elő az,hogy megállított a rendőr..
"tudja e ,hogy nem lehet használni" mon dom "hát akkor? kérdi a rednőr és meg mondtam neki ,"hogy jobban lássam a kátyúkat".és elengedett:-)
de télleg nagyon gázos helyzet.
nekem nem éppen peres a gumim de néha befosok ,ha nemtok kikerülni egy medencét.
"tudja e ,hogy nem lehet használni" mon dom "hát akkor? kérdi a rednőr és meg mondtam neki ,"hogy jobban lássam a kátyúkat".és elengedett:-)
de télleg nagyon gázos helyzet.
nekem nem éppen peres a gumim de néha befosok ,ha nemtok kikerülni egy medencét.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!