Magyaroszág 2008

Témakör: Real life
aktuális téma
Magyaroszág 2008

Ha esetleg látogatná az oldalt a kedves polgártárs aki 2008.06.18.-án éjjel kilopta az indexemet, üzneme neki, hogy rábaszott mert ha látom felismerem az indexte mert van rajta "egyedi azonosító"! Igaz kicsi az esélye, hogy megtalálom... De mindenesetre nevetséges, hogy egy kb. 10ezer Ft-os tétel kilopkodnak manapság más autójából és ha még csak így lenne. Biztos erre van aki azt mondja, hogy még "jól" jártam mert neki az egész autóját vitték el pl. Elkeserítő, hogy odáig jutottunk, hogy ma magyarosrszágon a fővárosban egy elvileg "frekventált" kerületben ott ahol éjjel óránként járnak a rendőrök (mondjuk, hogy minket azt most már nem tudom) ilyen és még hasonló szépségek megeshetnek. Végül is a szomszéd rosszabul járt akinek az audiját lopták ki az udvarból...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
zsityGTi_
2008. június 19. 20:51
Na, és a kétszáz forintos szelepsapkát lelopni? Vicc...röhej...:(
Hál' istennek javarészt zárt helyen az autó, de annó még előző tulajnál rendsszeresen kilopták az indexeket, meg a ködlámpát...
Mr Paris
2008. június 19. 20:48
na igen...egyszerűen vicc ami folyik mindenhol
csabucska
2008. június 19. 20:45
Szégyen ez az egész társadalom
M_Farkas
2008. június 19. 20:37
Nekem valami eszes 2-3 éve a kb. 500 FT- os fehér indexbúrámat lopta le (de csak az egyik oldalon), úgyhogy kisstílűségben messze veri azt, aki a Golf indexét lopta ki.
Top Pug
2008. június 19. 20:33
Na ez gusztustalan

Ott rohadjon meg az ilyen ahol van
Mr Paris
2008. június 19. 20:31
köszönöm igazán szép lett így...
Mr Paris
2008. június 19. 20:30
Ha esetleg látogatná az oldalt a kedves polgártárs aki 2008.06.18.-án éjjel kilopta az indexemet, üzneme neki, hogy rábaszott mert ha látom felismerem az indexte mert van rajta "egyedi azonosító"!
Igaz kicsi az esélye, hogy megtalálom...

De mindenesetre nevetséges, hogy egy kb. 10ezer Ft-os tétel kilopkodnak manapság más autójából és ha még csak így lenne. Biztos erre van aki azt mondja, hogy még "jól" jártam mert neki az egész autóját vitték el pl.

Elkeserítő, hogy odáig jutottunk, hogy ma magyarosrszágon a fővárosban egy elvileg "frekventált" kerületben ott ahol éjjel óránként járnak a rendőrök (mondjuk, hogy minket azt most már nem tudom) ilyen és még hasonló szépségek megeshetnek.
Végül is a szomszéd rosszabul járt akinek az audiját lopták ki az udvarból...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 87 találat 5 oldalon