Méges vagyok a CSre!

Témakör: Real life
aktuális téma
Méges vagyok a CSre!

Sziasztok! Igazándiból csak egy Admintól szeretnék kérdezni, mert ez a kategórizálás elég érdekes, hogy a többi dühítő dologról ne szólja, de azok most nem érdekelnek!!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
ChPh
2006. június 14. 06:18
Már bocs, azt nem tudom, hogy este mennyi kép volt, de egy szóval nem láttam ott, hogy átépítés alatt, csak egy kép, amire under construction van írva (nem kell megmagyarázni tudom mit jelent), most kicsit korrektebb a kép.
Másrészről szeretnélek megkérni arra, hogy ne nyitogass felesleges topikokat.
Kategória problémáknak itt a helye.
Köszönöm
DJ RUSH99
2006. június 14. 02:11
mind1 nekem lenne egy full top kategóriára érett autóm lehet akkor sem rinyálnék,mert szarnék arra h milyen kategóriát kaptőlem lehetne saloonban isnem attól lesz igazán jó verda h topban lesz... hanem pl attól,hogy megfordulnak az emberek utána az utcán,kijárok vele talira,ott is megézik maguknak az emberekpl mikor látom sok sufnituning szart tunedben (esetleg xtreme-ben) akkor forog a gyomromna de ez már más tészta
-bömbi-
2006. június 14. 02:07
jó,most ebbe nem mék bele,igazat adok Neked,elhiszem,h így van....

jó éjt Izám,sok sikert holnapra....
brigiza
2006. június 14. 02:06

Én nem szoktam megkötöszni, max. megkötözni. Most pl. magamat az ágyhoz. Jó éjt Bömbi és Bazsim (a 100-asra készítsd a zsebed).
-bömbi-
2006. június 14. 02:05
nem esz???ezt bebuktam,uppsz...betudjuk az éjjel 2órának,oks?
brigiza
2006. június 14. 02:04

és kötöZködik, és kötöZködik, és kötöZködik...

Cyberspace
2006. június 14. 02:04
ebben az a vicc,h az adminoknak ez a feladatuk,h átnézzék az összes kocsit yo kategóriában van e? semmi értelme nincs!

erre fölösleges szegény meglálasztott yotevők idejét pazarolni...
-bömbi-
2006. június 14. 02:02
és kötöszködik és kötöszködik és kötöszködik....
brigiza
2006. június 14. 02:01

Aki funba rakta, biztos nem ismerte...

A kisasszony barátja pedig biztosan folyamatosan frissíti az oldalon a képeket, s ahogy olvastam, össze tört az autó, így a képeket is leszedték.

-bömbi-
2006. június 14. 01:59
igen,ebben van vmi abszolute...annyi rinya megy a kategóriák miatt,h az vmi hihetetlen....olyan faszságokon(bocs a kifejezésért) hisztiznek balhéznak,magukat sokratartó emberkék,h ezzel mutatják meg,h valójában csak egy agyilag beszűkült,visszafejlődött idióták...de hát,aki ilyen,az ilyen is marad,nincs mit tenni...én csak jót röhögök rajtuk....

mondjuk ennél a funba pakolásnál én is leste,mer ismerem az autót,de hát ez van,annyira nem mozgat a dolog...
DJ RUSH99
2006. június 14. 01:56
én megmondom őszintén nemtudom mért megy folyamat a rinya emiatt a kategorizálás miattlehet ez azért van mert én full saloon vok,de sztem nemha nekem van egy tényleg jó autóm ami minimum tuned,esetleg xtrem vagy top,akkor szarok arra,hogy most itt milyen kategóriát kapén tudom a saját autómról,hogy mennyire tuning,azon belül h mennyire jó... itt az oldalon semmi lényege nincs,csak annyin változtat,hogy melyik csoportban arénázol,ha arénázolja meg,hogy milyen logo figyel ott fentde semi igazán lényeges... a fun miatti mérgességet még talán megértem...
-bömbi-
2006. június 14. 01:55
ne pislogjál,ezzel nem hatsz meg,tudod...
-bömbi-
2006. június 14. 01:54
na,kisanyám,ne itt lolozgassál,hanem toszigáljad vissza a valagadat a szögedibe....
brigiza
2006. június 14. 01:53
-bömbi-
2006. június 14. 01:51
Iza megint okos....hát ez hihetetlen...
brigiza
2006. június 14. 01:50

Közkívánatra:

Nos, az van, hogy az újdonsült adminok esnyóccal az élen átnéznek minden adatlapot, s ahol nincs adat, kép, azt funba teszik. És mivel nem ismernek egyesével mindenkit, nem tudják, kivel mi van. Átépítés alatt van az autója??? ÉS? Hagyja kint a képeket, adatokat, ha akarja, bigyessze oda, hogy unden construction, ha kész, rakjon új képeket. Ilyen egyszerű! Úgyhogy funfunfunfun.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4
Összesen 70 találat 4 oldalon