Metabond Vs. Prolong

Témakör: Real life
aktuális téma
Metabond Vs. Prolong

Ki mit tud a Metabondról és a Prolongról? Tapasztalatok, velemények, infok, érvek, ellenérvek, egyszóval minden. Thx!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Fuelkiller
2009. július 02. 17:27
Nekem motolife van benne. Ez sem rossz.
balesz007
2009. július 02. 17:25
Metabondot használok én is nekem bejött
loui vtec
2009. július 02. 17:20
én használtam a metabondot benzinbe, motor olajba ,zsírba be váltotta az igéreteitkirály!!! most készülök venni ha összejön....ezek a cuccok azoknak jók főleg akik nem mindennapi módon használják a gépeket........akik csak öregesen szöcskéznek azoknak felesleges, csak szépen karbantartják a gépeiket ahogy kell és úgy is jó lessz........ de aki néha extrém hatásoknak szeretik kitenni a gépeiket azok jobban járnak ha vásárolnak valami kenő anyagot de nem akármit.......vagy lehet venni tuning motor alkatrészeket milliókért : épp aki megteheti annak jóóó de aki csak finoman "őrült annak ajánlanám a metabond termékeket!!! A surlódás csökkenni fog az automata szivató tovább lessz rajta télen,a fűtés kicsit gyengébb lessz én ezt észleltem meg a be ígért jótékony motorikus hatások is meglesznek...ÜDV!!
somgaga
2007. november 23. 04:03
Honnan tudod , h jó?

Ha nem öntenéd a kocsiba besülne a motor? Mivel lesz vele jobb?

Olajcserénél úgyis leengeded az olajjal. Kisérletezni meg szerintem nem érdemes vele, h 5000Km-el többet bírsz vele menni. Annyit nem ér. Árából már veszel 5liter olajat amivel megint mész 10eKm-t.

Másik: olajszűrőt úgyis kell cserélni 10eKm nél. Olajat meg bennehagyod?

Esetleg váltóba meg szervóba...talán van valami előnye.

Na de amíg nem volt addig is léteztek autók és nézzétek meg még mennyi öreg autó járkál az utakon és tuti nem ilyet töltenek beléjük.

Szóval ha 20évig bírják a kocsik sima olajjal fölösleges az a +5év élettartam.

Inkább rakd félre az árát és 20év után veszel egy új autót

ez csak vélemény volt nem akartam senkit megbántani de én így gondolom

LeonCupra4
2007. november 23. 03:45
nekem van a váltóba, a motorba, a szervóba metabond, van egy ismerősöm aki evvel foglalkozik csak azért próbáltam ki, de kurvafasza
a prolongot nem ismerem
carlosrcng
2007. november 23. 01:46
Lallerka
2007. november 23. 00:16
Ki mit tud a Metabondról és a Prolongról? Tapasztalatok, velemények, infok, érvek, ellenérvek, egyszóval minden.

Thx!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!