Miért van ennyi kátyú Pesten?
aktuális téma

kezd az agyamra menni
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Na ez a nem mindegy
Azért nem kellett itthon, mert akkor 100 km autópálya nem 100 milliárdból épülne meg, hanem csak 22-ből. Mindjárt nem lehetne beadni irgalmatlan összegű árajánlatokat és ugye kevesebb pénzből kevesebbet lehet lecsípni
Gondoljatok bele: nem mindegy szegény szerencsétlen fővállalkozónak, hogy beadja az ajánlatot 1000 milliárdról és lecsíp 620 milliárdot első körben, vagy beadja 300 milliárdról, mert ugye abból esetleg 100-at tudna lekapni
És úgy tűnik, ezek napi 30 millás tiszta haszon alatt az ágyból nem kelnének fel reggel

Azért nem kellett itthon, mert akkor 100 km autópálya nem 100 milliárdból épülne meg, hanem csak 22-ből. Mindjárt nem lehetne beadni irgalmatlan összegű árajánlatokat és ugye kevesebb pénzből kevesebbet lehet lecsípni

Gondoljatok bele: nem mindegy szegény szerencsétlen fővállalkozónak, hogy beadja az ajánlatot 1000 milliárdról és lecsíp 620 milliárdot első körben, vagy beadja 300 milliárdról, mert ugye abból esetleg 100-at tudna lekapni

És úgy tűnik, ezek napi 30 millás tiszta haszon alatt az ágyból nem kelnének fel reggel

miért nem?

Kátyúzásról csak annyit, hogy apám is ebben a körben dolgozik a teherautókkal és van, hogy 5-6 hónapra visszamenőleg nem kapja a fizut... És ezzel nem csak ő van így! Akkor valahol ez nagyon el van basz..
Ezt most hallottam:
Négyen beszélgetnek arról, mi a leggyorsabb dolog a világon?
- Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az első. -
Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb - mondja a
második.
Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél gyorsabb.
- Á, nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb dolog a
világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már
gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy csomó
mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy csikar
a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a lámpát,
előbb befostam, mint gondoltam volna.

Négyen beszélgetnek arról, mi a leggyorsabb dolog a világon?
- Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az első. -
Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb - mondja a
második.
Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél gyorsabb.
- Á, nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb dolog a
világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már
gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy csomó
mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy csikar
a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a lámpát,
előbb befostam, mint gondoltam volna.

MA került kifizetésre egy kátyúkárom, az allianz jóvoltából!
ha vkinek vmi baja van akkor az ÁLLAMI KÖZÚTKEZELŐ KHT. itt van biztosítva és KIFIZETIK A KÁRT!
ha vkinek vmi baja van akkor az ÁLLAMI KÖZÚTKEZELŐ KHT. itt van biztosítva és KIFIZETIK A KÁRT!
Nem csak Pesten...most hogy a nagy fagyok után jött ez a kis enyhülés újra a rutinpályán érzem magam és egyenesben is slalomba közlekedek

Heh, igazad van Shadoan pajti.
Van egy nagyvállakozó ismerősöm és sokszor vitatéma köztünk az útépítés anyagi tematikája. Én szidom mint a bokrot a sok lenyúlós emberkét, Ő csak mosolyog és elmesélt egy storyt:
Annak idején, amikor hazatelepült az Usa-ból, hozott magával egy útépítő gépet. Ez egy olyan technológia, (amcsi cucc) hogy ráteszed a nyomvonalra, folyamatosan töltöd bele az alapanyagokat és a gép szó szerinti kész állapotban adja át az autópályát, festéssel, útjelzőbólyákkal, mindennel. Állítható a szélessége, maximálisan 25 m szélességű utat tud létrehozni, óránként 230 métert tud haladni, ééés alényeg: NEM 1km/1 milliárd, hanem 1km/220 milló Huf-ért. A világon 50 db ilyen van, neki ebből 2 db. Amikor elkezdődtek nagyüzemben az autópálya építések felajánlotta a kivitelezőnek a gépeket, de nem kellett nekik. Baszki! Azt mondták, hogy túl olcsó lett volna! Mindegy, nem nagyon keseredett el, inkább kölcsönadta a kínaiaknak akik fossák velük az autópályákat, mert ugye nemsokára nyakukon az olimpia.
Ennyit a kis hazánk, politikusairól és egyéb haszonlesőiről.

Van egy nagyvállakozó ismerősöm és sokszor vitatéma köztünk az útépítés anyagi tematikája. Én szidom mint a bokrot a sok lenyúlós emberkét, Ő csak mosolyog és elmesélt egy storyt:
Annak idején, amikor hazatelepült az Usa-ból, hozott magával egy útépítő gépet. Ez egy olyan technológia, (amcsi cucc) hogy ráteszed a nyomvonalra, folyamatosan töltöd bele az alapanyagokat és a gép szó szerinti kész állapotban adja át az autópályát, festéssel, útjelzőbólyákkal, mindennel. Állítható a szélessége, maximálisan 25 m szélességű utat tud létrehozni, óránként 230 métert tud haladni, ééés alényeg: NEM 1km/1 milliárd, hanem 1km/220 milló Huf-ért. A világon 50 db ilyen van, neki ebből 2 db. Amikor elkezdődtek nagyüzemben az autópálya építések felajánlotta a kivitelezőnek a gépeket, de nem kellett nekik. Baszki! Azt mondták, hogy túl olcsó lett volna! Mindegy, nem nagyon keseredett el, inkább kölcsönadta a kínaiaknak akik fossák velük az autópályákat, mert ugye nemsokára nyakukon az olimpia.
Ennyit a kis hazánk, politikusairól és egyéb haszonlesőiről.

Amúgy nem kellett nagyon utánajárni, állat nagy balhé volt, a tévé és az újságok is foglalkoztak vele

bocs főnök...

ez jóóó, meg azért mert a HEPEHUPA KAFT. javítja...
mert pest olyan mint egy régi családi ház...
patkányok vannnak fent

patkányok vannnak fent

Egyébként hali mindenkinek!!!

nah nah,ne veszekedjetek már!
Mert avalamiből el kell menni nyaralni a politikusoknak is!!!

nem ügyvédnek tanulsz?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
És erről nem az al-al-al-al-al-al.....-al-alvállalkozó tehet, csak rajta csattan az egész
Tény, hogy a helyükben b*sznék elvállalni, ha tudnám, hogy lehetetlen megvalósítani, de hát az én vagyok