Miért van ennyi kátyú Pesten?

Témakör: Real life
aktuális téma
Miért van ennyi kátyú Pesten?

kezd az agyamra menni

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
Shadoan1
2008. január 16. 11:35
Na ez a dolog talán legszemetebb része: a tizenhat fővállalkozó megtömi jól a zsebét, a piramis legalján lévő TÉNYLEGES kivitelező meg olyan keveset kap a nagy egészből, hogy az alkalmazottakat sem tudja kifizetni

És erről nem az al-al-al-al-al-al.....-al-alvállalkozó tehet, csak rajta csattan az egész

Tény, hogy a helyükben b*sznék elvállalni, ha tudnám, hogy lehetetlen megvalósítani, de hát az én vagyok
Shadoan1
2008. január 16. 11:31
Na ez a nem mindegy

Azért nem kellett itthon, mert akkor 100 km autópálya nem 100 milliárdból épülne meg, hanem csak 22-ből. Mindjárt nem lehetne beadni irgalmatlan összegű árajánlatokat és ugye kevesebb pénzből kevesebbet lehet lecsípni

Gondoljatok bele: nem mindegy szegény szerencsétlen fővállalkozónak, hogy beadja az ajánlatot 1000 milliárdról és lecsíp 620 milliárdot első körben, vagy beadja 300 milliárdról, mert ugye abból esetleg 100-at tudna lekapni

És úgy tűnik, ezek napi 30 millás tiszta haszon alatt az ágyból nem kelnének fel reggel
CHolos
2008. január 15. 14:49
Kátyúzásról csak annyit, hogy apám is ebben a körben dolgozik a teherautókkal és van, hogy 5-6 hónapra visszamenőleg nem kapja a fizut... És ezzel nem csak ő van így! Akkor valahol ez nagyon el van basz..
Sanyiqua
2008. január 15. 14:48
Ezt most hallottam:

Négyen beszélgetnek arról, mi a leggyorsabb dolog a világon?

- Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az első. -
Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb - mondja a
második.
Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél gyorsabb.
- Á, nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb dolog a
világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már
gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy csomó
mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy csikar
a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a lámpát,
előbb befostam, mint gondoltam volna.

vwnilo
2008. január 15. 14:48
MA került kifizetésre egy kátyúkárom, az allianz jóvoltából!
ha vkinek vmi baja van akkor az ÁLLAMI KÖZÚTKEZELŐ KHT. itt van biztosítva és KIFIZETIK A KÁRT!
Clyde
2008. január 15. 14:47
Nem csak Pesten...most hogy a nagy fagyok után jött ez a kis enyhülés újra a rutinpályán érzem magam és egyenesben is slalomba közlekedek
Sanyiqua
2008. január 15. 14:41
Heh, igazad van Shadoan pajti.
Van egy nagyvállakozó ismerősöm és sokszor vitatéma köztünk az útépítés anyagi tematikája. Én szidom mint a bokrot a sok lenyúlós emberkét, Ő csak mosolyog és elmesélt egy storyt:
Annak idején, amikor hazatelepült az Usa-ból, hozott magával egy útépítő gépet. Ez egy olyan technológia, (amcsi cucc) hogy ráteszed a nyomvonalra, folyamatosan töltöd bele az alapanyagokat és a gép szó szerinti kész állapotban adja át az autópályát, festéssel, útjelzőbólyákkal, mindennel. Állítható a szélessége, maximálisan 25 m szélességű utat tud létrehozni, óránként 230 métert tud haladni, ééés alényeg: NEM 1km/1 milliárd, hanem 1km/220 milló Huf-ért. A világon 50 db ilyen van, neki ebből 2 db. Amikor elkezdődtek nagyüzemben az autópálya építések felajánlotta a kivitelezőnek a gépeket, de nem kellett nekik. Baszki! Azt mondták, hogy túl olcsó lett volna! Mindegy, nem nagyon keseredett el, inkább kölcsönadta a kínaiaknak akik fossák velük az autópályákat, mert ugye nemsokára nyakukon az olimpia.
Ennyit a kis hazánk, politikusairól és egyéb haszonlesőiről.
Shadoan1
2008. január 15. 14:23
Amúgy nem kellett nagyon utánajárni, állat nagy balhé volt, a tévé és az újságok is foglalkoztak vele
Marc88
2008. január 15. 14:22
Amiért az egész országba !
lucifer207
2008. január 15. 14:21
sziasztok....
aS09
2008. január 15. 14:11
ez jóóó, meg azért mert a HEPEHUPA KAFT. javítja...
winy
2008. január 15. 14:10
mert pest olyan mint egy régi családi ház...
patkányok vannnak fent
SpeedSanyi
2008. január 15. 14:06
Egyébként hali mindenkinek!!!
adaam18
nah nah,ne veszekedjetek már!
SpeedSanyi
Mert avalamiből el kell menni nyaralni a politikusoknak is!!!
Lucky Luke
2008. január 15. 14:01
nem ügyvédnek tanulsz?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6
Összesen 102 találat 6 oldalon