Minden ami DeathProof
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
látom van már saját fórumod is
a köv lépés egy saját cs honlap lesz sztem

éltem én még este:Dmeg annyira a rajzás nem is izgatott hogy kimásszak a westendig érte:)majd a képeket megnézem:D
aki sokat alszik, keveset él!
majd legközelebb mondom neki!

majd legközelebb mondom neki!

minden ami DeethProof??? akkor a professzor úr eléggé megváltozott

volt nekem millió meg ezeregy dolgom mint rajzani.. milatt ti szánsájnoztatok én a karrieremet épitettem..

van telefon...öcséd csörgessen meg...habár mind1 mert 12:10kor nyilt ki a szemem...este még elmentem kicsit erre arra...fél 5re estem haza...

andris a rakparton volt gabival, kimentem aztán jött bandi is meg dalosék...westend tetején meg mareszék is ott voltak aztán nagyjából ennyi.
édes istenem....

annyira tudtam, hogy neked külön el kell magyarázni, hogy mire is vonatkozott a kérdés...amit a totyának feltettem kb 2 commentel előtte!

csoportosan veletek bárhova elmegyek tudod...de este még senki nem tudta megy-e...meg annyira a rovarok engem se vonzanak...

hireink következnek..
Morvai Krisztina nem azt szégyenli hogy korábban leszbikusok jogaiért harcolt liberális jogvédőként, vagy hogy az Mszp-től majd egymilliós fizetést kapott , hanem hogy fideszes volt. Ezt ő maga mondta. Ízlelgesse mindenki ezt a mondatot! Aztán kérdezzük meg magunktól, h.mikor foglalkozott utoljára jobbikos sajtótájékoztató az Mszp-vel. Ha ez is megvan, tegyük fel a kérdést magunknak,h. ki kit képvisel, mielőtt szavazni megyünk.
Engem nagyon zavar a Jobbik tragarsaga, primitivsege, zsidozasa es ciganygyulolete. Ennel jobban nem lehet Magyaroszagot kulfoldon lejaratni. Persze hogy meg kell a magyar erdekeket vedeni de NEM szabad fejjel a falnak rohanni. Nem csoda hogy Morvait kitiltottak egy londoni emberi jogi konferenciarol. Csak a Fidesz kepes kulturalt, europai modon, taktikusan, a magyar erdekeket vedeni. A Jobbik az orszag szegyene. Morvai össze-vissza beszél!
Támadja a Fideszt, h felvették a pénzt a parlamentben, mintha ő nem vette volna fel, korrupt rendszertől veszi fel.
Elakarja törölni a mentelmi jogot, közben meg szabálytalanul parkol!
A Fidesz az igazi! Kormányzásuk idején csökkent az infláció, a munkanélküliség, az államadósság! Magas volt a GDP növekedés, elsők voltunk a régióba, és sok minden épül! Orbán pedig megígérte, h bármi lesz magyar föld magyar kézben! Két
Még mielött elveszitenénk az agyunkat kapjunk felé...
Ez a Nagymagyarország és vesszen trianon üvöltözés külhonban koszorúzás mire jó.??
A környező országok mind ránk fognak rossz szemmel nézni de továbbmegyek ennek az fogja meginni a levét aki odakint él .
a nagymagyarország odalett és nem jön vissza többé . ..itthon kell rendet tenni nem rendeszkedni a szomszédban vagy a keritésen túl átkiabálni...
Kell a több Magyar film , vers irodalom a magyar televizió(k)ba egyetértek de nem kell egyből lerombolni sóval hinteni...színű karrierista nőszemély, EU-ban lejáratta Magyarországot, szégyelje magát. A mi nevünkben ne tegyen többet ilyet, mert nem akarunk kilépni az EU-ból, nem akarunk elmaradt független keleti országgá válni. Hajrá Magyarok!
Kell változás de ne essünk a ló túloldalára, ne essünk az elkeseredésből vagdalkozásban ,ez az utolsó MSZP.s 4 csak a hab a tortán volt a gondok nem itt vannak. igen kell verseny egyenlőség és a multik adóztatása .teljesen egyértelmü,
Én is osztom a nézetet miszerint itt csak magyarok dirigáljanak ezen a füldön, de befektetőkre szükségvan ahogy tőkemozgásra is ez lenditi fel a gazdaságot ezért nem kéne összerugni a port mindenkivel.
Hozzáteszem amennyiben valós hogy bizonyos privatizációk jogszerütlenek oldjuk meg jogszerüen a jogszerüséget. De azt amit MORVAI mond hogy van értékes földünk meg vizünk nosza müveljünk legyen gazdaságunk lendüljünk fel még teljesen szuperül is hangzik csak az a baj hogy ha elérjük a ár versenyképes minőségi magyar temék nagytömegü megjelenését hazánkban akkor is feldughatjuk a seggünkbe mert közben összeveszünk a szomszédokkal ahova eladhatnánk..
És már bocs ha tévedek de a nagy önellátó gazdálkodás a cserekereskedelem megjelenésével be felyezödött az pedig az ókor eleje őskor vége ..
namost:A gazdaság különböző termékeinek előállítása egyre inkább különböző, az adott tevékenységben a legjobb embereknél, csoportoknál összpontosult akik később mással nem is foglalkoztak. Így egyrészt sokkal hatékonyabban működött a termelés, más részt egyre jobb, a szükségleteket egyre nagyobb mértékben kielégítő termékeket készítettek (például aki a földművelésben volt jártas több búzát tudott termelni a földjén, a szandál készítő pedig időtállóbb lábbelit készített stb.) ez a cserekereskedelem alapja s egyben a gazdaság fellendülés biztos magja
ezért ha remek lenne a gazdaságunk és lenne rengeteg búzánk árpánk szőlőnk borunk ,birkánk lehet rettentő jóllaknánk de télrn kiirthatnánk a Bükköt mert a rohadt imperista multi európaunióval összerugva a port nem tudunk majd foszilis tüzelőanyaghoz jutni ....
igy talán nem kéne összerugni a port a szlovákokkal hogy takarodjatok a földünkről és nem kéne holokaust tagadásba kezdeni amin fél európa felháborodik .hanem a béke mellet kéne egyre jobban válvetve harcolni, félelmetes hogy a jobbikos rendezvényeken hányszor hallik a fegyverbe """"
attól az én lovaim nem fognak jobban legelni a domboldalon mert ágyút dörgettek!!
Előbb-utóbb az ilyen gondolkodásból kialakul egy kemény, egységesen gondolkodó mag, ami mindent megtámad maga körül, mert az nem olyan, mint ő. Azután, hogy intézkedett az idegenek és a saját egykori testvérei felől, egyedül marad, és vagy felemészti magát, vagy mások törik össze.
szép idő van, friss levegőn voltunk...relatív...sztem ki lehetett bírni, pedig én nagyon nem vagyok bogár párti.

volt értelme?

neeeeee....

más se hiányzott ide!
mérnem jöttél rajzásra?
kezdtünk a rakparton, aztán mentünk a westendbe!

mérnem jöttél rajzásra?
kezdtünk a rakparton, aztán mentünk a westendbe!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!