Minden ami DeathProof

Témakör: Real life
aktuális téma
Minden ami DeathProof
Professzor Úr saját fóruma,ahol megoszthatja velünk,mindazt ami DeathProof...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
letti
2010. április 17. 15:53
látom van már saját fórumod isa köv lépés egy saját cs honlap lesz sztem
T.o.t.y.a.
2010. április 17. 15:40
éltem én még este:Dmeg annyira a rajzás nem is izgatott hogy kimásszak a westendig érte:)majd a képeket megnézem:D
Norbii
2010. április 17. 15:37
aki sokat alszik, keveset él!
majd legközelebb mondom neki!
RAT ALI
2010. április 17. 15:36
minden ami DeethProof??? akkor a professzor úr eléggé megváltozott
Neytiri
volt nekem millió meg ezeregy dolgom mint rajzani.. milatt ti szánsájnoztatok én a karrieremet épitettem..
T.o.t.y.a.
van telefon...öcséd csörgessen meg...habár mind1 mert 12:10kor nyilt ki a szemem...este még elmentem kicsit erre arra...fél 5re estem haza...
Norbii
2010. április 17. 15:34
andris a rakparton volt gabival, kimentem aztán jött bandi is meg dalosék...westend tetején meg mareszék is ott voltak aztán nagyjából ennyi.
T.o.t.y.a.
2010. április 17. 15:32
Norbii
annyira tudtam, hogy neked külön el kell magyarázni, hogy mire is vonatkozott a kérdés...amit a totyának feltettem kb 2 commentel előtte!
T.o.t.y.a.
csoportosan veletek bárhova elmegyek tudod...de este még senki nem tudta megy-e...meg annyira a rovarok engem se vonzanak...
Rocc
2010. április 17. 15:31
off

DeathProof
2010. április 17. 15:30
köszöntöm a hiveket...
hireink következnek..

Morvai Krisztina nem azt szégyenli hogy korábban leszbikusok jogaiért harcolt liberális jogvédőként, vagy hogy az Mszp-től majd egymilliós fizetést kapott , hanem hogy fideszes volt. Ezt ő maga mondta. Ízlelgesse mindenki ezt a mondatot! Aztán kérdezzük meg magunktól, h.mikor foglalkozott utoljára jobbikos sajtótájékoztató az Mszp-vel. Ha ez is megvan, tegyük fel a kérdést magunknak,h. ki kit képvisel, mielőtt szavazni megyünk.
Engem nagyon zavar a Jobbik tragarsaga, primitivsege, zsidozasa es ciganygyulolete. Ennel jobban nem lehet Magyaroszagot kulfoldon lejaratni. Persze hogy meg kell a magyar erdekeket vedeni de NEM szabad fejjel a falnak rohanni. Nem csoda hogy Morvait kitiltottak egy londoni emberi jogi konferenciarol. Csak a Fidesz kepes kulturalt, europai modon, taktikusan, a magyar erdekeket vedeni. A Jobbik az orszag szegyene. Morvai össze-vissza beszél!
Támadja a Fideszt, h felvették a pénzt a parlamentben, mintha ő nem vette volna fel, korrupt rendszertől veszi fel.
Elakarja törölni a mentelmi jogot, közben meg szabálytalanul parkol!
A Fidesz az igazi! Kormányzásuk idején csökkent az infláció, a munkanélküliség, az államadósság! Magas volt a GDP növekedés, elsők voltunk a régióba, és sok minden épül! Orbán pedig megígérte, h bármi lesz magyar föld magyar kézben! Két
Még mielött elveszitenénk az agyunkat kapjunk felé...

Ez a Nagymagyarország és vesszen trianon üvöltözés külhonban koszorúzás mire jó.??

A környező országok mind ránk fognak rossz szemmel nézni de továbbmegyek ennek az fogja meginni a levét aki odakint él .

a nagymagyarország odalett és nem jön vissza többé . ..itthon kell rendet tenni nem rendeszkedni a szomszédban vagy a keritésen túl átkiabálni...

Kell a több Magyar film , vers irodalom a magyar televizió(k)ba egyetértek de nem kell egyből lerombolni sóval hinteni...színű karrierista nőszemély, EU-ban lejáratta Magyarországot, szégyelje magát. A mi nevünkben ne tegyen többet ilyet, mert nem akarunk kilépni az EU-ból, nem akarunk elmaradt független keleti országgá válni. Hajrá Magyarok!

Kell változás de ne essünk a ló túloldalára, ne essünk az elkeseredésből vagdalkozásban ,ez az utolsó MSZP.s 4 csak a hab a tortán volt a gondok nem itt vannak. igen kell verseny egyenlőség és a multik adóztatása .teljesen egyértelmü,
Én is osztom a nézetet miszerint itt csak magyarok dirigáljanak ezen a füldön, de befektetőkre szükségvan ahogy tőkemozgásra is ez lenditi fel a gazdaságot ezért nem kéne összerugni a port mindenkivel.

Hozzáteszem amennyiben valós hogy bizonyos privatizációk jogszerütlenek oldjuk meg jogszerüen a jogszerüséget. De azt amit MORVAI mond hogy van értékes földünk meg vizünk nosza müveljünk legyen gazdaságunk lendüljünk fel még teljesen szuperül is hangzik csak az a baj hogy ha elérjük a ár versenyképes minőségi magyar temék nagytömegü megjelenését hazánkban akkor is feldughatjuk a seggünkbe mert közben összeveszünk a szomszédokkal ahova eladhatnánk..

És már bocs ha tévedek de a nagy önellátó gazdálkodás a cserekereskedelem megjelenésével be felyezödött az pedig az ókor eleje őskor vége ..

namost:A gazdaság különböző termékeinek előállítása egyre inkább különböző, az adott tevékenységben a legjobb embereknél, csoportoknál összpontosult akik később mással nem is foglalkoztak. Így egyrészt sokkal hatékonyabban működött a termelés, más részt egyre jobb, a szükségleteket egyre nagyobb mértékben kielégítő termékeket készítettek (például aki a földművelésben volt jártas több búzát tudott termelni a földjén, a szandál készítő pedig időtállóbb lábbelit készített stb.) ez a cserekereskedelem alapja s egyben a gazdaság fellendülés biztos magja

ezért ha remek lenne a gazdaságunk és lenne rengeteg búzánk árpánk szőlőnk borunk ,birkánk lehet rettentő jóllaknánk de télrn kiirthatnánk a Bükköt mert a rohadt imperista multi európaunióval összerugva a port nem tudunk majd foszilis tüzelőanyaghoz jutni ....

igy talán nem kéne összerugni a port a szlovákokkal hogy takarodjatok a földünkről és nem kéne holokaust tagadásba kezdeni amin fél európa felháborodik .hanem a béke mellet kéne egyre jobban válvetve harcolni, félelmetes hogy a jobbikos rendezvényeken hányszor hallik a fegyverbe """"

attól az én lovaim nem fognak jobban legelni a domboldalon mert ágyút dörgettek!!

Előbb-utóbb az ilyen gondolkodásból kialakul egy kemény, egységesen gondolkodó mag, ami mindent megtámad maga körül, mert az nem olyan, mint ő. Azután, hogy intézkedett az idegenek és a saját egykori testvérei felől, egyedül marad, és vagy felemészti magát, vagy mások törik össze.
Norbii
2010. április 17. 15:28
szép idő van, friss levegőn voltunk...relatív...sztem ki lehetett bírni, pedig én nagyon nem vagyok bogár párti.
T.o.t.y.a.
2010. április 17. 15:27
RAT ALI
2010. április 17. 15:23
Norbii
2010. április 17. 15:23
más se hiányzott ide!
mérnem jöttél rajzásra?
kezdtünk a rakparton, aztán mentünk a westendbe!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 384 találat 20 oldalon