Mit szóltok a LÓERŐADÓHOZ????
aktuális téma

Drága kormányunk bevezetni kívánja a LÓERŐADÓT, mindezt a Súlyadó helyett!!!!
Tudomásom szerint ennek ára 300Ft/kw!!!!!
GYŰJTSETEK!!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
üdvözlet!
mizújság az államokban?!

az isten óvjon téged attól, hogy nekem koccanj és megpróbálj lelépni. 14 kicsi lukat lövök a kocsidba, a következő tár meg beléd megy. Ne kerülj elém, ha jót akarsz ezzel a hozzáálással.
Bár 1x átmentem a piroson 160 nal és megfogtak.. De megegyeztünk 1000 Ft birságban,mert nem volt felkapcsolva a lámpám :D
személyőrzök így nemnagyon basztatnak + az egész rokonságom ott melózik.. meg egy csomó haver...
látszik nemvoltál még büntetve

A Büntető Törvénykönyv az egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettét követi el aki "egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít",
A BTK három évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni az egyedi azonosító jel meghamisítását.
A BTK három évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni az egyedi azonosító jel meghamisítását.
LOL... Látszik,h fasszoók a törvények :D 3 évet kapok emberölésért is ha szerencsém van.. akkor inkább lelövöm gyurcsányt
.. A homik meg mind 1 ütéses emberek..

A rendszámtábla megváltoztatásával kapcsolatban közleményt adott ki az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya. A rendőrségi állásfoglalás szerint a közúti közlekedési nyilvántartásról rendelkező törvény "járműazonosító adatként nevesíti a jármű hatósági jelzését (rendszámát) és alvázszámát". A Büntető Törvénykönyv az egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettét követi el aki "egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít", vagy aki "olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetőleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították".
"Mivel a gépjárművek - és azon belül a rendszámtábla - birtoklása, rendeltetésszerű használata hatósági engedélyhez kötött, a járműhöz tartozó, azon elhelyezett hatósági jelzés (rendszám) megfelel az egyedi azonosító jel fogalmának, így annak meghamisítása bűncselekménynek minősül" - áll a hétfőn kiadott közleményben. A BTK három évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni az egyedi azonosító jel meghamisítását. Ráadásul a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló BM rendelet szerint a rendőr a forgalmi engedélyt a helyszínen elveszi, ha a "jármű tulajdonosa (üzemben tartója) a jármű rendszámtábláját, forgalmi engedélyét, törzskönyvét, érvényesítő címkéjét meghamisította vagy azzal más módon visszaélt", vagy "a rendszámtáblán jogszabályban meghatározottól eltérő jelzést helyeztek el".
tessék
"Mivel a gépjárművek - és azon belül a rendszámtábla - birtoklása, rendeltetésszerű használata hatósági engedélyhez kötött, a járműhöz tartozó, azon elhelyezett hatósági jelzés (rendszám) megfelel az egyedi azonosító jel fogalmának, így annak meghamisítása bűncselekménynek minősül" - áll a hétfőn kiadott közleményben. A BTK három évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni az egyedi azonosító jel meghamisítását. Ráadásul a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló BM rendelet szerint a rendőr a forgalmi engedélyt a helyszínen elveszi, ha a "jármű tulajdonosa (üzemben tartója) a jármű rendszámtábláját, forgalmi engedélyét, törzskönyvét, érvényesítő címkéjét meghamisította vagy azzal más módon visszaélt", vagy "a rendszámtáblán jogszabályban meghatározottól eltérő jelzést helyeztek el".
tessék

elvagy tévedve... rendszám nélkül való közlekedésért 3 évet kaphatsz
ez nemvicc
de előkeresem neked a jogszabályt ha gondolod.. de tudodmit.. próbáldki
már várnak a homik rácsok mögött

Hogy mit csinálok???
Azt amit eddig is!!! Taposom a gázt!!!
Baleset???
Ha kicsi a baj, lelépek, ha meg nagy, akkor valószínü én húzom a rövidebbet.........szóval, nem a rendszámot fogják keresni, hanem az anyakönyvi kivonatot.

Azt amit eddig is!!! Taposom a gázt!!!

Baleset???
Ha kicsi a baj, lelépek, ha meg nagy, akkor valószínü én húzom a rövidebbet.........szóval, nem a rendszámot fogják keresni, hanem az anyakönyvi kivonatot.

LOL azért mert nincs rendszámom és olyan vassal járok ami ki van vonva a forgalomból nem csuknak le
Max elveszik a jogsim.. ha van 

megcsináljok=megcsináljuk

Nem baj megcsináljok a napenergiás és vízzel hajtott autókat azt összedől az amcsi gazdaság. heh

aha ésha elkap a zseka rendszám nélkül 3 éve letöltendő! szerintemis megéri

addig nincs is baj, amíg meg nem állít a rendőr, vagy nincs baleseted. Akkor mitcsinálsz?

Ez az új adózás, belőlem azt váltja ki, hogy megcsinálom, amit már régebbtől is akartam:
Rendszám, lead, forgalomból kivon, californiai rendszám vissza, irány az utca!!!
Igaz hogy nekem papiron csak 74 Le, meg 15 éves, de még annyit sem akarok fizetni.....
Rendszám, lead, forgalomból kivon, californiai rendszám vissza, irány az utca!!!

Igaz hogy nekem papiron csak 74 Le, meg 15 éves, de még annyit sem akarok fizetni.....

már voltam
tegnap.. ma már nincs semmi szerintem.. meg ilyen rohadt melegbe kinem megyek még1szer a félpince szobából

azaz kapitalista...nem tudok fél kézzel gépelni, vazze

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!