Motors TV-Tuning zone

Témakör: Real life
aktuális téma
Motors TV-Tuning zone
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
Norbert
2004. február 18. 18:25
Mikor megy az említett műsor a MotorsTV-n??
Ottohoner
2004. február 18. 18:18
15 ker.-be matáv kábel tv van!
N2O
2004. február 18. 18:12
Csak UPC-n ment?
Ottohoner
2004. február 18. 17:55
Haga! Én most voltam NAagyinál! És nekik még mindig van! És az egész 15 ker.-be!!! Amugy van a hivatalos oldaluk ott nézd meg a videokat!
Haga
2004. február 18. 17:42
Akkor komoylan eltűnt?
Azt hittem, csak átteték más frekire.
Hogy őszinte legyek, örültem, ha két hónapba egyet el tudtam kapni, mivel neten mindig elfelejtettem emgnézni, mikor adják.
De akkor msot mártárgytalana dolog.
Nincs meg senkinek pár adás cd-n?
Én majdenm egy 240es video kazit nyomtam vele tele, viszot a vége felé úgy besz-rt a videóm, hogy szaggatott össze mniden kazit, így sajnos elveszett a dolog(sírtam vagy tgy hónapig utánna, aztán lábra álltam)

GáBor
2004. február 18. 17:22
Már nem is fogod.
Sréc
2004. február 18. 17:04
én spec nem ismerem ezt az adót
GáBor
2004. február 18. 16:23
Ez bizony egy nagy fontos téma!Én is néztem azt a műsort.
Haga
2004. február 18. 16:18
Hi!

Pár évig fogható voot nálunk UPC-vel ez a zsír catorna, sőt egy évvel ezelőt volt még egy, ABmoteurs néven.
Egséz nap autó-motor versenyek, mennek rajta, meg hasonló témák.
Egyik műsor a TUNIG-ZONE volt,haviegyszer, egy órában, összefoglaló egy taliról, meg két-három fullos tuning autó bemutatása, esetelg hogyan ksézült a szériából.
Imádtam ezt a műsort.
Feb. 1-étől sajnos a MotorsTV nem fogható UPC-n, de más, digit műholdvevővel igen.
Na, szla. abból a célból hoztam létre a topicot, hátha van valaki, aki ismeri az adót, esetleg szokta nézni az említett Tuning műsort, esetleg rögzítette is párat videón/CD-n, megoldható lenne-e, hogy elküldje nekem valahogy.(persze, nem ingyen)
Esetleg, ha tudtok oylan netcímet, ahonnan jó minőségű, nem gagyi Tuning autós filemeket le lehet szedni, megoszthatná!
Én egyet ismerek, kicsit nehéz eligazodni rajta: importculture.com
Ksözi előre is, rem. nem baj,hogy iylen kérésekkel foglalom itt a fórumot
Haga
2004. február 18. 16:18
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6
Összesen 110 találat 6 oldalon