Nem kötelező az izzókészlet???!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Nem kötelező az izzókészlet???!!!

Végre belátták, hogy nem lehet már az újabb autókban izzót cserélni, így hiába kötelezik a tulajt az izzókészletre! Más téren is lehetne pár ilyen döntést hozni!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
kis UFO
2009. szeptember 29. 10:21
Vectra555
2009. szeptember 29. 10:19
Ja, meg azért kicsi és puha, hogy ne fájjon, mi?
Bajzát2
2009. szeptember 29. 10:18
valaki beletette a cuccotaz mentődobot meg kilopták mert szar a közbiztonság
Vectra555
2009. szeptember 29. 10:17
A nem bűnös nem = az ártatlannal.... De ez már büntetőjog....
Vectra555
2009. szeptember 29. 10:17
Igen. Fél kiló cuccal az autójában. Biztos valaki beletette. Vagy az orosz maffiózó, aki emberrablásért ült. Csupa ilyen "ártatlan" emberrel találkoztam....
AIRMAN
2009. szeptember 29. 10:15
ja...de ha addig nem bűnös akkor addig lehet ártatlan is
Vectra555
2009. szeptember 29. 10:15
Nem ártatlan, hanem "nem bűnös"!
Bajzát2
2009. szeptember 29. 10:13
Ghostdog
2009. szeptember 29. 10:13
Van igazság itt is és ott is.
A rendőr azért büntet, mert unja, hogy a nótórius gyorshajtók rendszámmentesen nyomják traffipax előtt és az autópálya kamerák előtt. És ugyanakkor volna még mit büntetni jogosan, de azzal nem foglalkoznak... ez mindig így lesz..
AIRMAN
2009. szeptember 29. 10:12
az is.....mindenki ártatlan a birói itéletig
Vectra555
2009. szeptember 29. 10:10
Mindenki azt mondja, hogy nem vele kell foglalkozni, hanem mással. Tipikus magyar mentalitás.

Eddig akárhány előzetesben lévővel találkoztam, mindegyik teljesen ártatlannak vallotta magát.
AIRMAN
2009. szeptember 29. 10:03
a kutyáért nem is számoltattak el???felelőtlen rendőrök...na de viccet félretéve.......sok esetben ha olyan van a gépen amivel a kresz nem foglalkozik.....arra úgy is azt mondják ellenörzéskor,hogy igaz...de az sincs benne a kreszben hogy szabad.......
való igaz az ember úgy érzi szabad kezük van és az ártatlan is csak meguszhatja az ellenörzést akkor is ha minden rendben van.
Sok felfogáson változtatni kellene,mind az autósoknak mind a hatalomnak....
Ragozhatnánk a közlekedés minden területéről példákat...a kedvencem a gyalogos.....de értelmetlen lenne.......kiváncsi lennék egy gyalogos oktató programra,hogy például mikor léphet le az úttestre,hogy mérje fel a féktávot,hogy tegye egyértelművé az áthaladási szándékát stb....
de ez is meddő lenne...egyszerübb az autóst hibáztatni...a francnak vett gépet?????Hülye gazdag barom,menjen gyalog stb stb......
ZsoltiGsi3
2009. szeptember 29. 09:55
Lehet nem ide illik,de rendőre válogatja,h ki -mikor-és miért büntet! Én átrendszámoztattam a kocsit mert a 15 éves kopottas rendszán nem ment az autó külsejéhez! Itt még nem is lett volna gond! Megkaptam a rendszámot elindultam az ocsmányirodából és leköröztek,,közuti igazoltatás,,stb,,,megkérdezte miért nincs a rendszám a helyén,,mondom most kaptam 10 perce még meleg,,amint hazaérek felteszem! Hazaértem feltettem! Másfél hét múlva autózok este és kifutott elém egy böszme kutya! Elgyürtem,,,szerencsére csak a rendszámtartóm törött el,,meg kompletten leesett a lökösről! Kitettem a szélvédőhöz és mentem tovább! Kb 20 perc mulva levillogat egy rendőr,,ismét igazoltatás! Persze ugyan az a rendőr volt aki elötte felszólított h teegyem a rendszámot a helyére! Azt mondja,hogy 1 hete szóbeli figyelmeztetésben részesített a rendszám miatt és a mai napig ninc a helyén! Mondom ember! Ha én nem tettem volna fel nem lennének rajt a bogarak,,az este folyamán ütöttem el a kutyát és akkor esett le! Erre ő,hogy ne akarjam már megetetni bírság vagy feljelentés? mondom neki,h jelentsen fel mert még szőrszálak is voltak a rendszám és a tartója között és nem heeccből van az ablakba ! 2 hét múlva kijött egy 15 ezres csekk a közuti közlekedés kisebb foku megszegése miatt miszerint figyelmeztetésre sem tettem a rendszámot jól látható és a rendeltetés szerü helyére és erre figyelmeztettek is! Ez volt a papiron! Befizettem,,nem fellebbezgetek ,,stb,,,az a gáz h ebben az országban már elég sok ember sok mindent megtehet akikat igazán büntetni kellene,,,,nem pedíg rendszámlepotyogós kishalakat kellene büntetgetni azért mert jön a hideg és télikabátra meg bélelt sapkára kell a pénz! Ennyi!
AIRMAN
2009. szeptember 29. 09:53
Vectra555
2009. szeptember 29. 09:53
Ez ne így működik. Bizonyos esetekben vannak kivételek.

Ez a tipikus ökörség. De tudom, csak a trabantost merik b.sztatni. Az audis szerint meg csak őket. Higyjen mindenki, amit akar....
AIRMAN
2009. szeptember 29. 09:52
nem tudom...én úgy vagyok vele...bármit tezsek a gépre...az hivatalos legyen.....műbizonylat stb.........valljuk be....sok a sufni tuning az utakon.....ezt mindenki tudja.......tudom persze..az olcsóbb.....de ez az igazság....a kispénzű valamiért nem akar a gazdagabb mögött lemaradni..ezt is mindenki tudja.......
mondjuk amikor megállítottak engem,nem azt mondta személyi forgalmi műbizonylat....mondja...és ha van semmi gond..ha nincs büntessen...ennyi.Az hogy a rend őreinek milyen van a gépén....kérdezzük megde ezt senki nem meri megtenni...úgyhogy,lezárva
Bajzát2
2009. szeptember 29. 09:49
ők igazi magyar emberek
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 237 találat 12 oldalon