Nemtom v. HK (hülye kérdések)

Témakör: Real life
aktuális téma
Nemtom v. HK (hülye kérdések)

:) épeszü topic lesz már vágom, de nem tudom hol kérdezzek ilyet. SZOVAL ! Van egy szám: i got a girl tiri dumdámdimtirimdámdám és ilyen régi szerü de pörgös hangulatu nagyon kéne :) meg régen volt nagy sláger 8amikro a balcsin a 120cm nekem örült mélység volt és életemben elöször ettem gofrit, valamint az árus aztmondta hogy 120 méterre elö a vizipisztoly amit vettem. szoval: énvagyok a béla, énvagyok a béla, feleségem léha, sok a probléma ! tütüütütütütütü tütütü tütüritütü tüm tüm de ez komoly. sehol se találom. melyik zenék lehetnek ezek ? biztos hogy nem lou bega az elsö szám, mert azzal már megszoptam help mÍÍÍÍÍ

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
5 6 7 8 9 10
ScoobyDoo
2005. január 18. 14:25
ezt eddig kb 20 an mondták :)
és mindneki uptowngirl elöadot mondta vlaami jimmy nemtomkit vagymiaszöszt :) de ez nem az :) amugy sokan ismerik.
volánbuszon hallotam :) ha ez segit
prosi
2005. január 18. 14:24
prosi
2005. január 18. 14:23

Nagy dondok vannak....
De sajna ne tok segíteni!
ChPh
ismerős, de nem jut eszembe az előadó :)
ScoobyDoo
hidd el :) végsö elkeseredés, miután dc++ on se tudtak segiteni :) mondjuk ottse néztek tul épeszünek , de tényleg kéne
e12custom
2005. január 18. 14:21
ajjaj.....
ScoobyDoo
2005. január 18. 14:18
:)
épeszü topic lesz már vágom, de nem tudom hol kérdezzek ilyet.

SZOVAL !

Van egy szám:
i got a girl tiri dumdámdimtirimdámdám
és ilyen régi szerü de pörgös hangulatu nagyon kéne :)

meg régen volt nagy sláger 8amikro a balcsin a 120cm nekem örült mélység volt és életemben elöször ettem gofrit, valamint az árus aztmondta hogy 120 méterre elö a vizipisztoly amit vettem.
szoval: énvagyok a béla, énvagyok a béla, feleségem léha, sok a probléma ! tütüütütütütütü tütütü tütüritütü tüm tüm

de ez komoly. sehol se találom. melyik zenék lehetnek ezek ? biztos hogy nem lou bega az elsö szám, mert azzal már megszoptam

help mÍÍÍÍÍ
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
5 6 7 8 9 10
Összesen 187 találat 10 oldalon