Nevetséges ARENA!

Témakör: Real life
aktuális téma
Nevetséges ARENA!

Nem tom hogy volt-e már ehhez hasonló topic.Ha volt akko most lesz még egy.Én arra lennék kíváncsi hogy ki milyen szempont alapján szokott szavazni.Szerintem vicc az egész.Engem speciel legutóbb egy Skoda 120l vert meg akinek a gazdája az auto adataival sem volt tisztába.Most egy kiszuperált Lada 1200 készül elgyepálni ami szerintem nem is utcai autó.Most ezzel nem azt akarom mondani hogy nekem milyen szuper jó járgányom van(nekem persze az)na de mind1.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
96 97 98 99 100 101
M6sport
2005. január 26. 18:15
ilyen topicot mar en is csinaltam de hidd el elöbb-utobb megszokod! leragott csont!
nekem mondjuk eddig szerencsem volt: 31nyert, 0 vesztett!
ChPh
2005. január 26. 18:14
bocs én nem az ismerősöknek megyek visszadni a pontot (amit nem kaphatok nem is tudom visszaadni :) )
Bensze
2005. január 26. 18:14
Sztem az aréna akkor vesztette el a lényegét mikor a párbaj alatt állók elkezdtek nyalni másnak hogy még 1 pontot meg még egyet!
Ezért nem nézek be oda! Csak ritkán....
Mert ez egy "korrupt verseny"!
POS
2005. január 26. 18:13
Ja, és még annyi, hogy akit ez zavar, az nem menjen Arénázni....
Lehet róla akárhány topicot csinálni, de megváltozni úgyse fog.
:Norbii:
már rég rájöhettél volna, hogy itt az aréna nem az autókról szól!
hiába hőbörögsz, meg bosszantkodsz arénában mindig is az fog nyerni akinek több spanja van és több kamu neve!
SWIFTYz

Én ezért nem arénázok... Aki nem bírja, ha kikap, akkor az ne legyen ott.

Egyszer egy kamu Celica vert meg majdnem, de a kedves ismerősök kihúztak a pácból...
POS
2005. január 26. 18:11
Volt már erről szó sok topicban.
Aki megy szavazni az arénába, azt a legkevésbé sem érdekli, hogy milyen autója van akárkinek is. Mindenki a pontokat megy visszaadni az ismerősöknek. Ha nagynéha betéved valaki olyan az arénába, aki auóra akar szavazni, az meg szokott lepődni, hogy egy széria Astra 1.4-es lazán veri az agyonoptikázott bömösöket. De aztán mindenki megnyugszik. Ez a téma pár havonta előkerül.
:Norbii:
2005. január 26. 18:09

nevetséges vagy cimbi!
...és hány napig nem tudtál emiatt aludni?
laci81
2005. január 26. 18:07
Nem tom hogy volt-e már ehhez hasonló topic.Ha volt akko most lesz még egy.Én arra lennék kíváncsi hogy ki milyen szempont alapján szokott szavazni.Szerintem vicc az egész.Engem speciel legutóbb egy Skoda 120l vert meg akinek a gazdája az auto adataival sem volt tisztába.Most egy kiszuperált Lada 1200 készül elgyepálni ami szerintem nem is utcai autó.Most ezzel nem azt akarom mondani hogy nekem milyen szuper jó járgányom van(nekem persze az)na de mind1.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
96 97 98 99 100 101
Összesen 2010 találat 101 oldalon