Ingyenesen letölthető és játszható autós gyorsulási játékról van szó, laptopon is elfut, kis rendszerigényű, nagyon eltalálták! http://www.nittolegends.com
-Játékprogram, kliens alapú, a játékot magát letöltöd, néha frissítgeted,bizonyos időközönként (havonta, mikor hogy) újra le kell tölteni egy új verziót, körül belül ennyi odafigyelést igényel a program, cserébe ingyenes és az is marad. Nem utolsó sorban nagy előny, ha van némi angol tudásunk.
-Gépigénye nagyon alacsony, gyengébb laptopokon is elfut, mégis szépen megrajzolt, valósághű autókat kapunk, egyre többféle motorhanggal, ám azt nem árt tudni, hogy mivel folyamatos internetkapcsolatot igényel, mindenkiét felkérdezi elég rendesen, noha itt csak azok vannak gondban, akik mobilinternetet vagy kisebb teljesítményű internetet használnak. Ezekkel is lehetséges játszani, de a lassú sebesség miatt, legtöbbször visszafogja a játékot, nehéz élvezhetően játszani velük. A sok megszakadásról nem is beszélve.
-Regisztrálni kell, ingyenes, ám itt is nem árt tudni, hogy vannak pénzfizetési lehetőségek a játék megkönnyítésére, és mivel világméretű játékról beszélünk, ne lepődjünk meg hogy ezt ki is használják, főleg a külföldiek.
-Hivatalos autókat vehetünk, sőt, kezdésnek kapunk egyet, 3 közül választhatunk, tuningolni kell, versenyezni kell vele, vagy játékosok ellen, vagy van bajnokság számítógép ellen is. Pénzszerzési lehetőségünk módja elég csekély, vagy keményen megversenyzünk érte, vagy kemény HUF-ot utalunk érte, utóbbi drága, előbbi időigényes, bár elég hamar megtanítja a játékost megbecsülni a pénzét.
-Az lehetséges, de ennyire részletesen csak kevesek mélyedtek el ebben a részben. Bonyolultabb mint hinné az ember, rengeteg alkatrészt kell megvennünk, hogy autónk jobb legyen, kezdve a lendkeréktől a hengerfejeken át a dugattyúkig mindent beszerezhetünk. Azon belül is olcsóbbat, drágábbat. Hinné az ember, a drágább minőségibb, egyből azt veszi, de itt nem ez a mérvadó, nem mindig a legdrágább alkatrész a legmegfelelőbb. Persze nem is "T**co bevásárló-túra: Keresd az akciót." A nehezen összekuporgatott pénzünket 3-szor is meggondoljuk hova költjük el.Gumikat, felniket, külső szépítő cuccokat is vehetünk, bár meg kell jegyezni hogy szerencsére a készítők nem túloztak el a kasznicuccokkal.
-Érdemes figyelni autód motorikus állapotát is, a szériák nem is nagyon hajlamosak, de a piszkált autók, főleg a turbós, kompresszoros hajlamos fáradni. Néha elég keményen! Ez legtöbbször abból fakad, hogy valamelyik alkatrész kilóg a sorból, amolyan leggyengébb láncszem elven hibák vannak a projektedben, ezzel ellehet bíbelődni, vagyonok elmehetnek autód javítására ha rosszul döntesz.
Szóval hát, ragadj egeret, klaviatúrát, szótárgépet és irány az éterbe gyorsulni! Itt nincs rendőr.
Ha játszod a játékot, keress rá a Carstyling Team Hungary csapat-ra, és lépj be.Csapattagfelvétel menete:
1.Viewerben rákeresel a Carstyling csapatra
2.Nyomsz egy join-t
3.Én visszajelölök időközben hogy jöhetsz
4.Home - Team Status-nál tudsz véglegesen belépni
Ui.:NittoPontos autót játékpénzért nem lehet venni, csak HUF-ért vásárolt, ún. NittoPontért!
Az autók árai, elérhetőségei időközönként változnak, igyekszünk frissíteni!
1.Ellenőrizd ID-d, jelszavad, 2x is!
2.Ha ledobott a játék, összeomlott a géped,stb., és rögtön vissza is tudnál lépni, előfordulhat, hogy "elméletben" még fent vagy a játékban és nem tudsz belépni amiatt, mert a játék azt írja, hogy ezzel az ID-vel már játszik valaki. Várni kell jó pár percet, mire vissza tudsz lépni.
3.Ritkább eset, ha feltörtek téged, ezesetben komplett újraregisztráció a megoldás, de ha nem reagálsz bármiféle "add meg jelszavad,stb." üzenetekre, akkor ilyesmi nem igazán lehetséges.
4. Gyakran magam is tapasztalom, hogy az internetem bizonyos időszakaiban nem elég jó ahhoz hogy be tudjon lépni, a játék nem enged be vagy ha be is tudok akkor nagyon tré a játékminőség, mivel nagyon lassú,stb. Nézz utána ennek is.
1.Nem attól fogsz bekerülni a csapatba, hogy csak kattintasz a join-ra és kész, várnod kell, míg én visszaigazolok, és majd csak utána tudsz véglegesen belépni a fenti procedúrákkal.
2.Ellenőrizd, hogy mindent jól csináltál-e, a visszaigazolásom nem biztos hogy 5 perc alatt megvan, de igyekszem sokszor csekkolni, tégy így te is, ha látod, hogy visszaigazoltam, utána jöhetsz ezerrel.
3.Nagyon ritkán lehetnek internetes problémák is, mindenesetre ha gondod van a csapatba való belépéssel, mindenképp jelezd!
Rival Strips-nél keress egy Carstyling nevű szobát, ott a jelszo:jelszo, ha ilyen szoba nincs, akkor kreálj.
Olyan kérdésem lenne, hogy már elég rég játszottam a játékkal és belépésnél valamit kiír. Ott olvasható a hivataléos oldal, lekell tölteni talán egy újabb verziót? Vagy mi lett vele? Köszi segítségeteket!
Ezt a kérdést már én is sokszor feltettem magamban.
MErt,sose tudok olyan időt menni mint akik a top10be vannak,ez már kaotikus.
Mostani RX8 is 8.45 8.2 helyett.
Lehetne olyan opció h autómata váltó:D